|
Notebook ekran parlaklığı düşürme programı? (2. sayfa)

-
-
çare güneş gözlüğü -
Dimscreen, f.lux, sbright alternatifler var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zn_volkan
Dimscreen, f.lux, sbright alternatifler varFormattan sonra kafayı yedi laptop en dusukte bile cartlak bir beyazlık ve parlaklık var bunları denicem
quote:
Orijinalden alıntı: waleur5Formattan sonra kafayı yedi laptop en dusukte bile cartlak bir beyazlık ve parlaklık var bunları denicem
Alıntıları GösterLaptop modeli nedir acaba, dahili ve harici ekran kartı driver'larını yükleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 27 Nisan 2021; 12:53:2 >
Driver booster ile guncelledim fakat rahatsiz edici hala Asus x550ln serisi hocam.840m ve Intel HD graphics var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: waleur5
Driver booster ile guncelledim fakat rahatsiz edici hala Asus x550ln serisi hocam.840m ve Intel HD graphics varWindows update en iyi sürücüleri buluyor aslında, ben de aynı modeli kullanıyorum ama driver işini Windowsa bırakıyorum, makinede driver klasörü yok inan ki, Windows 8.1/10 hepsini hallediyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zn_volkan -- 27 Nisan 2021; 17:19:37 >
Çöp oldu PC bilmiyorum rezalet şuan Windows 10quote:
Orijinalden alıntı: zn_volkanWindows update en iyi sürücüleri buluyor aslında, ben de aynı modeli kullanıyorum ama driver işini Windowsa bırakıyorum, makinede driver klasörü yok inan ki, Windows 8.1/10 hepsini hallediyor
Alıntıları Göster
quote:
Çöp oldu PC bilmiyorum rezalet şuan Windows 10
Alıntıları GösterSistem geri yükleme veya tekrar temiz format ile güncelleme ve driver'ları tamamen Windowsa bırakın.
Temiz format derken ? 3 kere format attım Windowsa bıraktım ama nafile
quote:
Temiz format derken ? 3 kere format attım Windowsa bıraktım ama nafileİntel hd graphic driver'ı elle yükle. büyük ihtimalle ondan kaynaklanıyor
Temiz format atıp son kez denicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X