Bildirim
notebook ekran kartı tavsiye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilbey_kayra
Arkadaşlar yeni bir notebook aldım intel i7 gt630 16gb ram 2.3 ghz. Bu bilgisayarın ekran kartını değiştirebilr miyim? Değiştirebilirsem 300 tl ye kadar bütcem var. Hangi ekran kartını önerirsiniz ve nereden alabilirim?
emin deilim ama ana kart ile tümleşik die biliom ekran kartı_____________________________
ASUS N56VZ - S4257H
CPU: Intel Core i7-3630QM || RAM: 16GB DDR3-1600MHz || GPU: 2GB nVidia GeForce GT 650M GDDR3
Display: 15,6" FHD Wide View Angle LED Backlight || Speaker: Bang & Olufsen || ODD: Super-Multi DVD || OS: Windows 8 Pro 64-bit -
quote:
Orijinalden alıntı: Vespuci
quote:
Orijinalden alıntı: ilbey_kayra
Arkadaşlar yeni bir notebook aldım intel i7 gt630 16gb ram 2.3 ghz. Bu bilgisayarın ekran kartını değiştirebilr miyim? Değiştirebilirsem 300 tl ye kadar bütcem var. Hangi ekran kartını önerirsiniz ve nereden alabilirim?
emin deilim ama ana kart ile tümleşik die biliom ekran kartı
Dediğin giib anakarta tümleşik yapılırlar değişmez,bazı değişen yerler var ama alinde kalır verdikleri garanti azami 6 ay sende bulunan sağlam karttanda olursun her zaman diyorum insan ihtiyaçlarını belirlemeli ona göre bilgisayarı almalı sistemi düşük aldıktan sonra oyun oynuyorsanız kısa zamanda ekran kartı değişim ihtiyacı doğar.Ekran kartı değişebilen leptoplar günümüzde oyun leptoplarının bazılarında vardır onlarda da mxm slotu denilen tak çıkar slotlar vardır.Normal leptoplarda anakarta entegre olmasının nedeni yerden istifade etmek mxm slotu olursa kasa kalın olmalı oyun leptoplarında kalın oldukları için bu slotlar konuluyor._____________________________ samsung rf510-j03tr/Windows 7 home premium / i5 560m 2.67ghz turbo 3.2/8gb 1333mhz ram/7200rpm 500gb hdd /2gb 420m ekran kartı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler