Şimdi Ara

notebook ekran kartı tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir notebook aldım intel i7 gt630 16gb ram 2.3 ghz. Bu bilgisayarın ekran kartını değiştirebilr miyim? Değiştirebilirsem 300 tl ye kadar bütcem var. Hangi ekran kartını önerirsiniz ve nereden alabilirim?

Orijinalden alıntı: ilbey_kayra

Arkadaşlar yeni bir notebook aldım intel i7 gt630 16gb ram 2.3 ghz. Bu bilgisayarın ekran kartını değiştirebilr miyim? Değiştirebilirsem 300 tl ye kadar bütcem var. Hangi ekran kartını önerirsiniz ve nereden alabilirim?

emin deilim ama ana kart ile tümleşik die biliom ekran kartı

ASUS N56VZ - S4257H
    CPU: Intel Core i7-3630QM || RAM: 16GB DDR3-1600MHz || GPU: 2GB nVidia GeForce GT 650M GDDR3
    Display: 15,6" FHD Wide View Angle LED Backlight || Speaker: Bang & Olufsen || ODD: Super-Multi DVD || OS: Windows 8 Pro 64-bit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vespuci

quote:

Orijinalden alıntı: ilbey_kayra

Arkadaşlar yeni bir notebook aldım intel i7 gt630 16gb ram 2.3 ghz. Bu bilgisayarın ekran kartını değiştirebilr miyim? Değiştirebilirsem 300 tl ye kadar bütcem var. Hangi ekran kartını önerirsiniz ve nereden alabilirim?

emin deilim ama ana kart ile tümleşik die biliom ekran kartı

Dediğin giib anakarta tümleşik yapılırlar değişmez,bazı değişen yerler var ama alinde kalır verdikleri garanti azami 6 ay sende bulunan sağlam karttanda olursun her zaman diyorum insan ihtiyaçlarını belirlemeli ona göre bilgisayarı almalı sistemi düşük aldıktan sonra oyun oynuyorsanız kısa zamanda ekran kartı değişim ihtiyacı doğar.Ekran kartı değişebilen leptoplar günümüzde oyun leptoplarının bazılarında vardır onlarda da mxm slotu denilen tak çıkar slotlar vardır.Normal leptoplarda anakarta entegre olmasının nedeni yerden istifade etmek mxm slotu olursa kasa kalın olmalı oyun leptoplarında kalın oldukları için bu slotlar konuluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran Kartı Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.