Şimdi Ara

Note3 mü, Note4 mü yoksa yeniden Note 2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bir konuda forumdaslara danışmak istedim.

Elimde iki yıldır kullandığım,en sonunda ekranını kırdığım note2 cihazım var.

Note2 yi çok severim. Piyasası şu an 600 TL civarı(ikinci el.zaten sıfırı zor bulunur)

Note3 ler 1000-1100 TL (ikinci el)

Note4 ler de 1500-1600 TL.

Benim gelirim ise aylık ortalama 600 TL. Şimdi soruyorum, bir ayda note2 alabilirim, iki ayda note3 ve üç ay sonra da note4 alabilirim ama bu elimdeki ekrani kırık cihazla nasıl idare ederim bilmiyorum, kalemn ucu bile ekranın kirik camina sürtüldüğü için kırıldı.

Benim note2 vs note4

Note2 alirsam bir yenilik olmayacak. Note3 ise yine ekran konusunda Note4 kadar iyi değil(malum note4 te 2K ekran var)

Note2 + bir adet galaxy note 10.1 2014 edition (fiyatı 1000 TL civarı) almak mi daha mantıklı?

Sizce ne yapmalı?

++ Ek olarak Note Edge eklenebilir seçeneklere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F7R -- 23 Ekim 2015; 1:52:09 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• note 4 al bence

yada asus zenfone2
  • Eğer ki uzun vadede sıkıntı çıkarmayacak donanımıyla güncel yazılım ve oyunları kaldırabilecek birşey istiyorsan mutlaka note 4 al.Ben şu an note 4 kullanıyorum samsungun berbat yazılım güncelleme politikası dışında çok memnunum ve bir 5 sene kullanmak istiyorum.Yok ben o fiyatı veremem diyorsan ve illede kalem olacak diyorsan note 3 al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note4

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F7R -- 23 Ekim 2015; 1:49:00 >
  • Kardeş şimdi önemli olan nokta şu... Aylık gelirim 600 lira demişsin. Ve note 4 almak içinde 3 aylık maaşım demişsin. Önemli olan bu süre zarfında hayatını idame ettirecekmisin maddi olarak. Yani 600 lira gelirin hepsini telefona yatırırsan diğer tüm masraflarını ailenmi karşılayacak? Eğer ben 600 liramı ayırırım diğer tüm masraflarımı karşılayacak birisi var dersen tabiki note 4 al.

• dostum gördüğüm kadarıyla sadece ön cam kırılmış, 50-60 lira civarında ön camı değiştirebilirsin, bunun için telefonunu değiştirmene değmez. note2 donanım olarak hala fazlasıyla yeterli bir telefon, note3 artı olarak sana bir şey kazandırmayacak emin olabilirsin. note4 konusunda bir fikrim yok. ama hangisini kullanırsan kullan yapacağın iş belli, facebook, instgrm, twitter, whatsapp vs vs :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alabiliyosrsan note 4 al.Note3 2. El aldım 830 tl ye.takip edersen 2.elde sahibinden de bulursun.

• Note 4 al seni uzunca goturur.

• Note 3 neo al eğer fazla para vermeyeyim diyorsan. Note 2 özelliklerinde note 3 görünümünde, farklılık olur sizin için. Hem note 2 ye göre biraz daha iyi, gerek yok fazla para vermeye.
  • Note 2 den note 3 e geçmeye değmez ama note 4 e değer. Ekranı ucuz yollu yaptırırım diyorsan biraz daha devam et derim.Arada büyük bir fiyat farkı olacak çünkü.
  • Note 4 döver

• Note 4 al seni daha fazla götürür.

• note 3 kullaniyorum tek sevmedigim kisim sarj ve isinma onun disinda cihaz gayet iyi lollipop dan sonra bu sorunlar bas gosterdi ben note 4 tavsiye ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.