Şimdi Ara

NOTE2 MI SATIP IPHONE4 32 GB ALAYIM MI YARDIM LUTFENNN @@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
1
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var... note2 kullaniyorum telefonu internet disinda oyun vs.gibi uygulamalarda hic kullanmiyorum.. sizce satip hazirda bekleyen iphone4 32 gb beyaz tertemiz ile degistirsem mantikli olur mu ? ayrica ios7 den korkuyorum dedigim gibi sade bi kullanım icin ios7 yinede kasma yaparmi sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iPhone 4 öldü artık. Birçok uygulamada kasıyor, iOS 7'de zaten kasıyor. Note 2'nin yine 3 yıl daha gideri var. Bu saatten sonra iPhone 4 almak tabiri caizse aptallık olur. iPhone 5'den aşağısı artık alınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsidian -- 12 Eylül 2013; 12:54:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

iPhone 4 öldü artık. Birçok uygulamada kasıyor, iOS 7'de zaten kasıyor. Note 2'nin yine 3 yıl daha gideri var. Bu saatten sonra iPhone 4 almak tabiri caizse aptallık olur. iPhone 5'den aşağısı artık alınmaz.

yaa ama note2 bana hic saglam bi telefon gibi gelmiyor ve iphonenun klasi beni sarsıyor acikcasi :/ sadece mesajlasma whatsap internet ve sosyal medya icin yeterli olmazmi sizce ?

• Whatsapp'de bile kastığını söyleyenler var. iPhone'un imajına kapılmışsınız ama 4 artık bitti gibi birşey. Onun yerine sıfır Nexus 4 alın daha iyi, ya da iPhone 5 alın. Bu aralar satanlar çok olacaktır, 5S çıkacağından. Yine de siz bilirsiniz.
  • Sifir iphone 5 alin bence.Ben oyle yapmayi dusunuyorum.Ama benim note 2 m olsaydi satmazdim.Cunku zarar edeceksiniz ve alacaginiz iphone elinizdeki telefondan daha iyi olmayacak.En kotu iphone 5 alinmali bu saatten sonra.

• Saka mi yapiyorsun senin dediin olay attan inip kopege binmek gibi birsey sakin ole birsey yapma

• sadece o dediklerini kullanacaksan almanı tavsiye ederim rahat edersin küçük ekranla. ama üzerine biraz para al :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamil12345 -- 12 Eylül 2013; 13:12:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    FRANSADAN 3GS 32GB alıcam yardım
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lingin06

arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var... note2 kullaniyorum telefonu internet disinda oyun vs.gibi uygulamalarda hic kullanmiyorum.. sizce satip hazirda bekleyen iphone4 32 gb beyaz tertemiz ile degistirsem mantikli olur mu ? ayrica ios7 den korkuyorum dedigim gibi sade bi kullanım icin ios7 yinede kasma yaparmi sizce ?

iphone 4s den düsük model alma. Kısaca iphone4 ALMA!

Not: iphone4 ü 3 senedir kullanan biri olarak soyluyorum, artık telefonun donanımı yetmiyor.
  • Obsidian kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşım yıllardır iPhone 3GS kullanıyor onda bile kasma sorunları yokken, iPhone 4'de böyle sorunlar olması biraz garip geldi açıkçası..
  • Sağlamlık aranıyorsa, iPhone 4S de alınabilir.. Ben iPhone 4 kullanıyorum, eski dual core 1 ghz mtk 6577 chip işlemcili telefonumdan, iPhone 4`ün daha stabil olduğunu söyleyebilirim. Sanırım ios işletim sistemi ile alakalı diye düşünüyorum.. Ayrıca android bir oyun veya uygulama indirirken bir çok erişim izni istiyor, izin vermezsen yükleyemiyorsun! ios da ise sadece konum izni istiyor ve izin vermeme gibi bir seçeneğin var.. Sadece digitürk uygulamaları ve hava durumu için konum izni vetmek zorundasın..
    Bu bakımdan ios bence daha güvenli..

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Hocam arkadaşım yıllardır iPhone 3GS kullanıyor onda bile kasma sorunları yokken, iPhone 4'de böyle sorunlar olması biraz garip geldi açıkçası..

bende şaşırdım hocam ip4 8gb model kullanıyorum. yağ gibi akıyoken, bazılarının kasıyo demesine şaşırıorum. iphone 4 değilmi yoksa benmki
  • iphone 4 5.1.1. jb li olarak kullanıyorum internette çok memnunum oyun hevesim zaten kalmadıgı için tek elle internette whatsappta mesajlasmada ve nagivasyon olarak aktif kullanan birisi olarak note 2 den iyi oldugu kesindir.

stabilitesi hiç kaybolmadı bir çok jb ile deb dosyaları kurmus olmama ragmen telefon 5.1.1. de canavar gibi calısıyor.

ama dediğim gibi fotorag uygulamalarının hepsi dahil whatsapp face internet uygulamalarında canavar gibi. tek elle telefon kullanma şansına sahip olursun

edit: bu arada 5s e geçmenin zamanı geldi bence cunku arayuz ve gorsellik aynı oldugu için değişiklik istiyorum.
    3 yılda 1 iphone değiştirmek mantıklıdır. iphone 4 32 gb kullanıyorum. telefoncu 800 tl verdi ama 800 tl ye satsam 800 tl ye aynı teli alamıcagım için 2. yedek tel olsun diye kenara koyucam gibi gorunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vasco1925 -- 12 Eylül 2013; 13:38:08 >
  • 4s den düşük model almanı önermem

• Sanırım iphone4 e gecicem arkadaslar.. dedigim gibi bana stabilite ve kalite agir basiyor zaten uygulama delisi degilim normal telefon olarak kullanicam. .

• lingin06 L kullanıcısına yanıt
    yapacagınız en büyük hata. hatta kıyaslamanız bile ilginç. note 2 den iphone 5 veya 5S yazsanız tamamda iphone 4 ilginç. iphone 4 ölü artık. facete kasıyor. bazı büyük oyunlarda kasıyor. bu ios 7 de aldıgı son güncelleme zannedersem.

iphone 4 geçerseniz pişman olacaksınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 12 Eylül 2013; 14:31:48 >
  • Yanlış bir seçim olur iOS kullanmak istiyorsanız sıfır iPhone 5S (en azından 5) almanızı öneririm
  • Şaka yapıyor arkadaş aklı sıra.
  • Kardeşim zaten 5s çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

Şaka yapıyor arkadaş aklı sıra.

evet yeni bi kategori bu sanal şakacilik

• Note 2 sat 4s ustu al alabiliyosan tabiki 5s.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.