Şimdi Ara

Note 7 iade ettim Yen'i telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a arkadaşlar note 7 almıştım ancak olan olaylardan sonra iade ettim bugün medya market vatana filan gittim güzel telefonlar var telekomdan tarifeyle almayı düşünüyorum,şimdi kamera bataryası iyi oyun için de kasmıcak bir telefon iPhone hariç tavsiye verirseniz sevinirim aklımda huawei p9 hoşuma giden s7 edge var birde ama Google pixel xl da baya sağlam gibi yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpaskalp

S.a arkadaşlar note 7 almıştım ancak olan olaylardan sonra iade ettim bugün medya market vatana filan gittim güzel telefonlar var telekomdan tarifeyle almayı düşünüyorum,şimdi kamera bataryası iyi oyun için de kasmıcak bir telefon iPhone hariç tavsiye verirseniz sevinirim aklımda huawei p9 hoşuma giden s7 edge var birde ama Google pixel xl da baya sağlam gibi yardımcı olursanız sevinirim

Hocam fiyat aralığı nedir tam olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telekomdan alcagım için farketmez 3600 olur yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpaskalp

Telekomdan alcagım için farketmez 3600 olur yani

Hocam z5premium la p9 var Z5 premium un özellikleri: Sony’nin 4K çözünürlük sunan ekrana sahip bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını biliyorduk. Bazılarımız bunun eşi benzeri olmadığından gerçekleşmeyeceğini, bazılarımız ise mümkün olabileceğini düşünmüştü. Teknolojiyi yakından takip eden insanlar sosyal medyada Sony’yi soru yağmuruna tutmuştu. Dedikodular gerçeğe dönüştü ve Sony, IFA 2015 Fuarı’nda 4K çözünürlüklü ekrana sahip Xperia modeli ile karşımıza çıktı. Sony Xperia Z5 Premium adını taşıyan telefonun en önemli özelliği hiç şüphesiz 4K çözünürlüklü 806 piksel yoğunluğu sunan göz alıcı ekranı. 2160 X 3840 piksel Ultra HD çözünürlüklü ekranın JDI panel olduğunu ve Sony’nin bu ekranı cihazınıza dahil etmek için en iyi mobil ekran üreticileriyle birlikte çalıştığını belirtelim.

Netflix, YouTube videolarını 5.5 inç ekranda 4K kalitesinde izleme keyfi sunan Sony Xperia Z5 Premium, Qualcomm’un en yeni işlemcisi Snapdragon 810, 3GB DDR4 RAM ve hızlı şarj özelliğine sahip 3430 mAh’lik batarya (Sony’ye göre iki günü rahat çıkarmak mümkün) güçlendirilmiş. 7.8mm kalınlığında ve 180 gr ağırlığında olan cihazın arka yüzünde 0.03 saniyede odaklama yapabilen 23 megapiksel Exmor RS sensörlere sahip bir kamera kullanılmış ki bunun Sony’nin en iyi kamerası olduğunu belirtelim.

microSD ile 200GB’a kadar artırılabilir 32GB dahili depolama alanıyla gelen Sony Xperia Z5 Premium’da en yeni bağlantı teknolojilerini görmek mümkün. DLNA ve MHL 3.0 sayesinde videolarınızı 4K TV’de izleme şansına sahipsiniz. Yüksek çözünürlüklü sesin yanı sıra DSEE HXTM sayesinde de MP3, AAC veya Spotif parçalarını en yüksek kalitede dinlemeniz mümkün... p9 özellikleri:
    Huawei P9 Teknik Özellikleri

Boyut: 145mm x 70.90mm x 6.95mm

İşlemci: 2.5 GHz hızında çalışan HiSilicon Kirin 955

Grafik birimi: Mali-T880 MP4

Ram: 3 GB / 4 GB LPDDR4

Ekran: 5.2 inç (1920x1080) Corning Gorilla Glass 4 korumaya sahip.

Kamera: 12 Megapiksel çözünürlüğünde çift arka, 8 Megapiksel çözünürlüğünde ön kamera

Batarya: 3.000 mAh

İşletim Sistemi: Android 6.0 Marshmallow

Depolama: 32 / 64 GB (microSD kart ile 128 GB’a kadar artırılabilir)

Bağlantı: 802.11 a, b, g, n, ac, Bluetooth 4.2, NFC, USB Type-c Fiyatları 3000 3200tl arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArcherAngel -- 10 Ekim 2016; 20:30:01 >

• Kamera konusunda canlı şahit oldum p9 daha iyi leica lens baya fena megapixel e takılmıyorum cok fiyatına göre de baya iyi 4k video cok elzem degil benim icin ama işlemci ve ram hızı önemli batarya da öyle sizce z5 premium mu yoksa p9 mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.