Şimdi Ara

Note 5 mi yoksa 2016 telefonları mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Quadhd (büyükte olsa) ekran, 3000mah bir batarya , exynos 7420 işlemci, 4gb ram ve resim yapmayı sevdiğim için kusursuz bir nimet olan SPen , tasarımının güzelliği dolayısıyla (Asıl olarak ekran güzelliği ve batarya ömrüne dikkat ederim ama diğer etkenlerde hoşuma gitmedi değil) Note 5'i almayı düşünüyorum. Fakat Şubat Mart gibi s7 ve g5 tanıtılacak. Telefonumu tek elle kullanmak istediğim ve mükemmel (evet s6'nın tasarımını mükemmel buluyorum) tasarımı dolayısıyla s7'yi beklemeli miyim yoksa Note 5'i almalı mıyım ? S7 'nin bataryası gözümü korkutuyor. Sizce bataryasında iyileştirme yapılmış mıdır?

• Samsung alınacaksa Note serisi alınmalı diye düşünüyorum. S serisi o kadar da şehvetli değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2016 yı bekleyip yeni HTC'yi almalısın.

Benim düşünceme göre microsd kart girişi olmayan telefon alınmamalı, en kötü S7 alırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekleyin bence

• Elimde s4 var, bayağı (otobüs kazası bile geçirdi :) ) özensiz kullanmama rağmen batarya süresi ve ısınma hariç bir sorun çekmedim , batarya süresinden dolayı değişmek istiyorum yoksa s serisi (o plastik tasarım hariç) bence güzel. M8 den sonra bir düşüşe geçti htc, home tuşlu tasarımlarınıda pek beğenmedim. Pek htc ürünlere göz atmadım ne yalan söyleyeyim sense işletim sistemi hariç beni çeken birşeyi yok. Ekran ve bataryası hakkındada bir fikrim yok :) Sizin varsa paylaşabilir misiniz ? Şuan kullandığım telefon 16gb , yani 32 gb'ın beni pek sıkacağını düşünmüyorum. Hiç sorun çekmedim çünkü şuana dek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirzaggio -- 22 Aralık 2015; 21:45:49 >
  • xxsavasxx2 kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkürler
  • Valla samsung olduktan sonra 2017 telefonlarınıda onume serseler bos,yazılım yapamıorlar hala kasan donan amıral gemıler,vaktınız varsa bekleyın ve snapdragon 820 lı adam akıllı bır telefon alın,touchwızh arayuzu omur torpusu..

41.dakıkadan ıtıbaren

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S3'ü Verip iPhone 5 almalı mı ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mirzaggio kullanıcısına yanıt
    kardeş her türlü bekle s7 ile g5 çok güçlü geliyorlar
  • Öneriniz için teşekkürler. 5.0 olacak TouchWiz , belki sürpriz yaparlar :)
  • Samsung saf altından telefon yapsın yanına yaklaşmam. bende telefon alma arefesindeyim. ya z5 alacam ya z6 bekleyecem. sanada sony öneririm herdaim android'de kraldır sony...

• Note 5

• Aciliyet yoksa 2016'da çıkacak olan modellere bir gözat sonra ona göre değerlendirirsin,öncelik kalem ise note 5'i öneririm
  • Note 5

• beklemekte her zaman fayda vardır
  • Note 5 harika bir cihaz,s6 da fiyat olarak iyi,kendiside çok hızlı.yeni modelller yine 2.500 üstünde çıkar.Bütçe sorun değilse yeniler daha iyi olur elbet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TIMERIDER kullanıcısına yanıt
    ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    Önerileriniz için çok teşekkürler. Bende tam tersi Samsung'u aşırı seven biriyim, xperia'nın arayüzü çok sade geliyor tasarım olaraksa s6 ile yanyana koyunca benim gözümde yok oluyor resmen (zevkler ve renkler tabi )Note 5'in o batarya süresi dururken S6'yı almayı düşünmüyorum. Note 5 ve S7 arasındaydım, büyük olasılıkla bekleyeceğim ama bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirzaggio -- 23 Aralık 2015; 19:26:26 >
  • Bence hiç bekleme. Beklemenin sonu yok. S7 çıkıncada note 6 ya az kaldı onu bekliyim dersin öyle öyle gider. Ayrıca s pen benim için nimet demişsiniz alın gitsin çünkü yeni s penli cihaz çıkmayacak kısa vadede.

• BerkCck kullanıcısına yanıt
    Öneriniz için teşekkür ederim.
  • Note 5 al

• note serisi s serisiyle kıyaslanamaz bile.
    tek sıkıntı büyüklüğü olur(tabi bana görede alma sebebim ekran büyüklüğü :) )

note3 ü kırdıktan sonra idareten s5 kullandım, kıymetini bilmemişim note3 ün öyle diyim.

bu arada note6 , s7 ve iphone7 nin çıkış tarihleri belli mi ?
    (alıntı yaparak cevaplarsanız sevinirim.)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.