Şimdi Ara

Note 3 SM-N9005 için Hafıza kartı tavsiyesi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
6.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pardon bende kayıt deyince şu pasaport kaydına gitti kafam şimdi anladım
  • Sebastian Shaw kullanıcısına yanıt
    ayy abi ya
  • Arkadaşlar ben de yurtdışında Note 3 N9005 alıyorum. 15 gün sonra kuzenim getirecek fakat Micro sd kart konusunda karar veremedim. Sandisk'in 95-90mb/s 16 gb kartı Amazon'da 40$ Bunun kastırmayacağı kesin ama 16gb da 4K veya full HD video çekimi için çok az.

Bir de 80-50mb/s 64gb extreme Pro 108$ var. Bunun da kastıracağını zannetmem. ultra 64gb 45-45mb/s modeli 60 $ var.

45mb/s Ultra modeli yeterli ise Pro modellerine 50-60 $ fark vermeye gerek kalmaz herhalde. Teoride 45mb/s pratikte 20mb'dan az okuyup yazmaz herhalde. O da yeterli olur.

Bir de samsung'un modelleri var ve Amazon'da ratingleri çok yüksek, fiyatları çok ucuz. Okuma yazma hızları 70-20mb/s

Bir de Lexar var ki çok ilginç. Uçuk okuma yazma hızları var ve fiyatları ucuz.

Çok kararsız kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer hala kart almadiysaniz ben 3 gün önce samsung pro serisi class 10 uhs destekli kart aldım 64 gb.
    Bir test deneme yapmamı ister misiniz? Sonucuna göre alınacak kartlar listesine eklerseniz yada eklemezsiniz.

Yaptığım araştırmada note3 uhs desteklemiyor. Kartı class 10 olarak kullanıyor. Ama ileriye dönük bir düşünce ile bu kartı aldım. 64 ggb az değil sonuçta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVUKAT SEMIH

Arkadaşlar ben de yurtdışında Note 3 N9005 alıyorum. 15 gün sonra kuzenim getirecek fakat Micro sd kart konusunda karar veremedim. Sandisk'in 95-90mb/s 16 gb kartı Amazon'da 40$ Bunun kastırmayacağı kesin ama 16gb da 4K veya full HD video çekimi için çok az.

Bir de 80-50mb/s 64gb extreme Pro 108$ var. Bunun da kastıracağını zannetmem. ultra 64gb 45-45mb/s modeli 60 $ var.

45mb/s Ultra modeli yeterli ise Pro modellerine 50-60 $ fark vermeye gerek kalmaz herhalde. Teoride 45mb/s pratikte 20mb'dan az okuyup yazmaz herhalde. O da yeterli olur.

Bir de samsung'un modelleri var ve Amazon'da ratingleri çok yüksek, fiyatları çok ucuz. Okuma yazma hızları 70-20mb/s

Bir de Lexar var ki çok ilginç. Uçuk okuma yazma hızları var ve fiyatları ucuz.

Çok kararsız kaldım.

Note 3 SM-N9005 için Hafıza kartı tavsiyesi ?

30 mb/s ve üzeri kartların aslında çok rahat yeteceğini umuyorum,üstteki sonuç SanDisk'in uygulaması tarafından telefonun sıradan bir zamanda yapılmış bir hız testi.

Yani sanırım ultra yeterli diyebiliriz ama garantiye almak amacıyla Extreme almak daha mantıklı olur.extreme pro ya gerek olmadığını düşünüyorum...

Lexar i duymadım bir bilgim yok :)

• carman1tr kullanıcısına yanıt
    Imkaniniz olursa denerseniz ve paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcitalip

Imkaniniz olursa denerseniz ve paylaşırsanız sevinirim.

Dahili hafızasını ancak onda biri hızda :((
     Note 3 SM-N9005 için Hafıza kartı tavsiyesi ? Note 3 SM-N9005 için Hafıza kartı tavsiyesi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu cihazlarin ustunde gelen nand yongalarin yzma okuma hizlari kac?

• Buda benden

• Brain Free kullanıcısına yanıt
    bende daha fazla yapardım da doğaçlama bir test olsun istedim :)
  • carman1tr kullanıcısına yanıt
    4K video çekerek birde test edeyim dedim saniyesi Max 8MB Tuttu 3 aşağı 5 yukarı sonradan değişti 2 sn'de 13MB tuttu yani aslında senin kart yeterli gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcitalip

bende daha fazla yapardım da doğaçlama bir test olsun istedim :)

Doğaçlama olsun bakalım
    belki speed test değil ama cihazın orijinaliyle yapılabilecek en iyi benchmark skoru :)

daha da yapardım belki de çok uğraşmadım :)
  • Arkadaşım benim keseme garezinmi var amacın ne gidip aldırcan banada n9005 ben mutluyum n9000' nmden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brain Free -- 9 Ocak 2014; 16:52:53 >
    donanımsal olarak 3 aşağı 5 yukarı aynı güçteler zaten,işin sırrı düzgün benchmark yapmakta :)
  • note 2 için hafıza kartı önerirmisiniz arkadaşlar oyunları sd karta aktaracağım 32 lik olursa iyi olur
  • Sandisk ultra class 10'un işini göreceğini düşünüyorum.

• Ne güzel bizim SM-N9000Qda 4k çekimi kasacak diye bir sorun yok

• Zaten 5DK'dan fazla çekmiyor 4K,720p çekiyorum inadına boyuttan dolayı halan daha kartım yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.