Bildirim
Note 3 Neo Ekran Değişimi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
Maalesef neolarin ekran pahali cok. Dokunmatik problemi olsa cok cuzzi rakamlara hallediyorlar fakat ic ekran oldumu yuksek ucretler cikiyor dolar vs yuzunden fiyatlar tahminimce cikti fakat istenilen tamir ucreti bana fazla gibi geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Öztürk35
Maalesef neolarin ekran pahali cok. Dokunmatik problemi olsa cok cuzzi rakamlara hallediyorlar fakat ic ekran oldumu yuksek ucretler cikiyor dolar vs yuzunden fiyatlar tahminimce cikti fakat istenilen tamir ucreti bana fazla gibi geldi
Pahalı olmasının nedeni ne peki? Yani iphone ekranında farkı nedir? Bir arkadaşım iphone ekranını 200tlye değiştirdi valla.______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Yansanayi cin mali ekran oldugu kesin onu bi kenari koyun.
Ornek vereyim iphone usb kablosu benim bildigim en son 100lira seviyesindeydi hatta 3gs im varken kapak degistimek istemistimde o yillarda 450lira fiyat vermislerdiben telefonu 2.el 500e almistim sanirim oyle hatirliyorum.
Size soylenen ekran orjinal olabilir yada yan sanayi olup kazik atmaya calisiyor olabilirler fakat onada soyle ornek vereyim s3 telefonu 300e satarsiniz ama ekrani satin almak isteseniz oda 250lira
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X