Şimdi Ara

Note 3 Neo Ekran Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Samsung Model #Galaxy Note 3 Neo
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba , nişanlımın telefonunda görüntü gitti. Telefoncuya gösterdiğimizde ekranın gittiğini söyledi. Fiyat olarak 450tl istedi. Acaba daha uyguna çıkma ekran ile tamirini gerçekleştirebilecek var mı? Teşekkür ederim.

• Maalesef neolarin ekran pahali cok. Dokunmatik problemi olsa cok cuzzi rakamlara hallediyorlar fakat ic ekran oldumu yuksek ucretler cikiyor dolar vs yuzunden fiyatlar tahminimce cikti fakat istenilen tamir ucreti bana fazla gibi geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öztürk35

Maalesef neolarin ekran pahali cok. Dokunmatik problemi olsa cok cuzzi rakamlara hallediyorlar fakat ic ekran oldumu yuksek ucretler cikiyor dolar vs yuzunden fiyatlar tahminimce cikti fakat istenilen tamir ucreti bana fazla gibi geldi

Pahalı olmasının nedeni ne peki? Yani iphone ekranında farkı nedir? Bir arkadaşım iphone ekranını 200tlye değiştirdi valla.
  • Yansanayi cin mali ekran oldugu kesin onu bi kenari koyun.

Ornek vereyim iphone usb kablosu benim bildigim en son 100lira seviyesindeydi hatta 3gs im varken kapak degistimek istemistimde o yillarda 450lira fiyat vermislerdi ben telefonu 2.el 500e almistim sanirim oyle hatirliyorum.

Size soylenen ekran orjinal olabilir yada yan sanayi olup kazik atmaya calisiyor olabilirler fakat onada soyle ornek vereyim s3 telefonu 300e satarsiniz ama ekrani satin almak isteseniz oda 250lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia Z1 Ekran ve garanti
    11 yıl önce açıldı
    iPhone 15 ekran sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.