Şimdi Ara

note 2 paralel ithalat ve samsung garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    bugun istanbul incirlideki teknosaya gittim hem telefonu kullanmak hemde fikir almak adına..
    ordaki elemanla biraz konuştuk samsung garantili ürün satıyorlarmış . elemana ithalat garantili ürünler nasıl dedim alınırmı dedim servis yönünden sıkıntı yaşatırlar dedi tamirlik bir durumda belirli bir limitin üstüne çıkamazlar dedi bu yüzden mağdur olursunuz dedi.
    bide dediki samsung garantili bir ürün alırsanız 39tl ye cep kask yaptırırsanız çalınma da %80 üçretini karşılarlar dedi , ekran kırılırsa ücretsiz değiştirirler dedi . bende dedim diyelim degiştirdiler 2ay sonra tekrar kırdım ekranı dedim .. tekrar degiştirirler sınır yok dedi ..
    açıkcası kafam çok karıştı arkadaşlar ithalat garantili duymadığım marka servisler in güvencesi altındaki note2 ler 1300tl
    samsung garantililerde 1550 1600 arası ve ustu sizce ne yapayım ?
    bu telefonu biran önce almak istiyorum ama garantide kararsız kaldım
    birde ithalat garantili telefonlara cep kack yaptırabılen arkadaşlar varmı?
    bana ne önerirsiniz ? sonuçta büyük para kolayt kazanılmıyor yalnış bir karar vermekten korkuyorum saygılar

• yok mu bılen anlayan birileri ?

Teknosa çalışanları müşterisiyle çok iyi ilgilenir, ancak ürünü satana kadar.
    Örnek olarak ambalajlı ürünlerin üzerine etiket yapıştırır ve etiketi açılmış ürünü asla iade almazlar. Yani telefonu hiçbir şekilde test edemezsiniz.

Telefonu resmi garantili aldığınızı düşünürsek 1650-1700 tl. ödeyeceksiniz, ithalatçı garantili telefonu kart kampanyaları filan 1200 tl.ye alırsınız. Arada 450-500 tl. gibi ciddi bir fark var. Note 2 nin en büyük sorunlarından biri ekranın kırılması onuda zaten garanti dahilinde yapmıyorlar, ithalatçı garantili alarak edeceğiniz kârı olabilecek arızaları çözmek için kullanabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: djkarakan

Teknosa çalışanı biraz sallamış herhalde, cep kask vb. sigortalar öyle hemen ödeme filan yapmaz, önce kılı kırk yararlar. Lanet olsun dedirtirler insana sonra belki ödeme yapar.

Teknosa çalışanları müşterisiyle çok iyi ilgilenir, ancak ürünü satana kadar.
    Örnek olarak ambalajlı ürünlerin üzerine etiket yapıştırır ve etiketi açılmış ürünü asla iade almazlar. Yani telefonu hiçbir şekilde test edemezsiniz.

Telefonu resmi garantili aldığınızı düşünürsek 1650-1700 tl. ödeyeceksiniz, ithalatçı garantili telefonu kart kampanyaları filan 1200 tl.ye alırsınız. Arada 450-500 tl. gibi ciddi bir fark var. Note 2 nin en büyük sorunlarından biri ekranın kırılması onuda zaten garanti dahilinde yapmıyorlar, ithalatçı garantili alarak edeceğiniz kârı olabilecek arızaları çözmek için kullanabilirsiniz.

çok saolun mantıklı aslında arad çok fark var çünki .. peki sizce şuan en uygun ve gvenli satan yer kimdir? nerden almamı önerirsiniz istanbuldayım

• Ben yeniçarşım üzerinden almıştım, dubai bilişim firması var orada şu an 1300 civarında fiyatı var.
    Gittigidiyor world card a 100 tl. puan veriyor fiyatlar 1300-1350 civarı puanla beraber 1200-1250 ye alabilirsiniz.
    Dubai bilişim medcell garantili satıyor, medcell eski bir firmadır. Daha önce beşkardeşler elektronik adında dükkanları vardı doğubankta. Dükkan duruyormu bilmiyorum ama kaçak telefonun revaçta olduğu dönemlerde kendilerinden çok telefon aldım. Sıkıntı yaşamadım o zamanlar. Şu anda da telefonumdan memnunum hiç bir problemim yok.

Şöyle bir bilgide vereyim garanti konusunu çok kafana takma, zaten bu tarz bir telefon alan genelde ilk işi telefonu root etmek oluyor. Telefon root lu haldeyken arızalanması durumunda resmi garanti devre dışı kalıyor. İthalatçı firmaların servisleri root olayına pek takılmaz.
    Yazılımsal sorun nedeniyle garanti dışı kalan telefona resmi ithalatçı firmalar çuvalla para ister, halbuki dışarıda garantisiz telefona bile bu işlemi 20-25 tl ye yapan yerler var.
    Örnek verecek olursam imzamda bulunan htc desire s telefonu unroot edeyim derken çökerttim. Yetkili servis anakartın değişmesi gerektiğini ve 400 tl. fiyatı olduğunu söyledi. İnternette araştırdım jtag diye bir işlem yapılması gerektiği yazıyordu, onunda fiyatı 80-100 tl arasındaydı. Bende telefonu kaptığım gibi doğubankın yolunu tuttum, şansıma dolaşırken 2. katta contact mobile diye bir tamirci var oraya girdim, 15 tl verdim yeni yazılım yüklediler. Telefona yazılımın yüklenmesini beklerken muhabbet ettik, adamlar telefon tamiri konusunda baya bir uzmanlar. Halen taş gibi telefon, note 2 den sonra telefonu eşime verdim sıkıntısız kullanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djkarakan -- 20 Mayıs 2013; 12:34:50 >

• quote:

Ben yeniçarşım üzerinden almıştım, dubai bilişim firması var orada şu an 1300 civarında fiyatı var.
    Gittigidiyor world card a 100 tl. puan veriyor fiyatlar 1300-1350 civarı puanla beraber 1200-1250 ye alabilirsiniz.
    Dubai bilişim medcell garantili satıyor, medcell eski bir firmadır. Daha önce beşkardeşler elektronik adında dükkanları vardı doğubankta. Dükkan duruyormu bilmiyorum ama kaçak telefonun revaçta olduğu dönemlerde kendilerinden çok telefon aldım. Sıkıntı yaşamadım o zamanlar. Şu anda da telefonumdan memnunum hiç bir problemim yok.

teşekkür ederim çok saol

Ben yeniçarşım üzerinden almıştım, dubai bilişim firması var orada şu an 1300 civarında fiyatı var.

Şöyle bir bilgide vereyim garanti konusunu çok kafana takma, zaten bu tarz bir telefon alan genelde ilk işi telefonu root etmek oluyor. Telefon root lu haldeyken arızalanması durumunda resmi garanti devre dışı kalıyor. İthalatçı firmaların servisleri root olayına pek takılmaz.
    Yazılımsal sorun nedeniyle garanti dışı kalan telefona resmi ithalatçı firmalar çuvalla para ister, halbuki dışarıda garantisiz telefona bile bu işlemi 20-25 tl ye yapan yerler var.
    Örnek verecek olursam imzamda bulunan htc desire s telefonu unroot edeyim derken çökerttim. Yetkili servis anakartın değişmesi gerektiğini ve 400 tl. fiyatı olduğunu söyledi. İnternette araştırdım jtag diye bir işlem yapılması gerektiği yazıyordu, onunda fiyatı 80-100 tl arasındaydı. Bende telefonu kaptığım gibi doğubankın yolunu tuttum, şansıma dolaşırken 2. katta contact mobile diye bir tamirci var oraya girdim, 15 tl verdim yeni yazılım yüklediler. Telefona yazılımın yüklenmesini beklerken muhabbet ettik, adamlar telefon tamiri konusunda baya bir uzmanlar. Halen taş gibi telefon, note 2 den sonra telefonu eşime verdim sıkıntısız kullanıyor.

çok güzel anlatmışsın abi servis felan hikaye dediğin gibi bende ithalat garantili alacagım o zaman boşa 500fazla veremem teşekkürler

• ithalatçı firma garanti konusunda sorunlar çıkarabiliyormuş. değişim konusunda hele hele sorunlar olur. sigorta konusuna girme bence parana yazık olur internetten yorumlara bakabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.