Şimdi Ara

Note 2 mi Mega 6.3 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Fiyatlar 1 senedir oldukça kırıldı. Note 2, 2000 TL civarında çıkmıştı, şimdi 1200 TL'ye alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 3 Ağustos 2013; 23:10:52 >

Orijinalden alıntı: kemalboran

Fiyatlar 1 senedir oldukça kırıldı. Note 2, 2000 TL civarında çıkmıştı, şimdi 1200 TL'ye alınabiliyor.

Ben internetten büyük meblağlardaki ürünlere almaya pek sıcak bakmıyorum o yüzden mağazadan alacağım. 2000 TL'den 1500'e düştü benim için
    Neyse ben bu G Pro'ya biraz daha bakayım. Kafama yattı cihaz. Ama FHD ekran yüzünden şarjı çok merak ediyorum

Lg Optimus G Pro Pil Testi
    http://blog.gsmarena.com/lg-optimus-g-pro-battery-tests-are-over-here-are-the-numbers/

Samsung Note 2 Pil Testi
    http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-note-ii-battery-life-test-is-complete-here-are-the-results/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 3 Ağustos 2013; 23:53:21 >

• Note2 tabiki.

Orijinalden alıntı: kemalboran

Aşağıdaki linkte pil performansı ayrıntılı şekilde incelenmiş. 5.5 inch 1080p ekranlı bir telefon bence iyi. Ancak Note 2'nin pil ömrü biraz daha uzun.

Lg Optimus G Pro Pil Testi
    http://blog.gsmarena.com/lg-optimus-g-pro-battery-tests-are-over-here-are-the-numbers/

Samsung Note 2 Pil Testi
    http://blog.gsmarena.com/samsung-galaxy-note-ii-battery-life-test-is-complete-here-are-the-results/

1 günü çıkartır heralde sağolun hocam

• Note 2 evet daha guclu ama 6.3 artilari hem samsungun yeni gozdesi hemde fiyati cok uygun telefona gore .sahsen telefonda oyunu cok sevmem ama yinede kendi yuklesifim oyunlarda iyi . note 2 karsilastirdigimda bu daha guzel diyorlar note 2 sahipleriyse cok buyuk diyorlar .Bence tercihin performans odakli olmasin kendi alacagin telefonu kendi ihtiyacina gore sec ornk :

Bu alacagim telefondan beklentilerim ne ?
    Telefonda oyun mu ounayacagim ?
    Parmaklarim genis mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brk_^^ -- 4 Ağustos 2013; 1:13:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Brk_^^

Note 2 evet daha guclu ama 6.3 artilari hem samsungun yeni gozdesi hemde fiyati cok uygun telefona gore .sahsen telefonda oyunu cok sevmem ama yinede kendi yuklesifim oyunlarda iyi . note 2 karsilastirdigimda bu daha guzel diyorlar note 2 sahipleriyse cok buyuk diyorlar .Bence tercihin performans odakli olmasin kendi alacagin telefonu kendi ihtiyacina gore sec ornk :

Parmaklarim genis mi ?

Benim için bilgisayarın yerine geçecek o yüzden performans ve multimedya yönünden değerlendiriyorum. F/P açısından da iyi olması gerekiyor elbette

Orijinalden alıntı: srknpower

Note 3 maksimum 1999tlden girer piyasaya.s3 1999 ,note2 1899a girdi

Yok hocam simdi bu tablet telefonlarda yeni bir politika izliyor hepsi urunlerin maliyeti buyuk olacak bu yuzden fiyatlarda fazla olacak mesela s4 1900 tl ama note 3 ondan daha guclu ve daha buyuk bir ekrana sahip olacak dusuncem girdiginde 2400 tl sonradanda 2100 tl dusmesi ayni zamanda Sonyde yapiyor tablet teledon oda 2350 tl koydu yani zor fiyatlar gercekten pahali olacak

Orijinalden alıntı: Vuh

quote:

Orijinalden alıntı: Brk_^^

Note 2 evet daha guclu ama 6.3 artilari hem samsungun yeni gozdesi hemde fiyati cok uygun telefona gore .sahsen telefonda oyunu cok sevmem ama yinede kendi yuklesifim oyunlarda iyi . note 2 karsilastirdigimda bu daha guzel diyorlar note 2 sahipleriyse cok buyuk diyorlar .Bence tercihin performans odakli olmasin kendi alacagin telefonu kendi ihtiyacina gore sec ornk :

Parmaklarim genis mi ?

Benim için bilgisayarın yerine geçecek o yüzden performans ve multimedya yönünden değerlendiriyorum. F/P açısından da iyi olması gerekiyor elbette

Tamam hocam bilgisayar yerine gecicekse ve dikkatlari uzerine cekmeyi seven biriysen bunu al yok performans ne olursa olsun diyorsan s4 al .Note 2 eski cihaz olacak note 3 cikinca hem piyasasi cok dusecek hemde bir sure sonra guncelleme destegini kesecek samsung neden dersen bu cihazta destek cikmayacagini goren musterileri yeni nesil aldirmayi dusunuyor bizzat yasadim bunu :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.