Şimdi Ara

Note 2 den sonra Asus Zenfone 5 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

18 aydir Note 2mi severek kullaniyorum,telefonumun paralel ithalat olmasi kasasinin renk atmasi ve soketlerin ileride sikinti yaratacagini dusundugum icin gecenlerde arayislara girdim.S4 G2 G3 derken butcemi fazla zorlamak istemedim ve bu olayi yaza kadar kapattim derken kardesimin tavsiyesi ile Zenfone 5 ile tanismis oldum.

Note 2yi satip uzerine az birsey koyarak almayi dusunuyorum fakat aklimda bircok soru isareti var Note 2, 1-1.5 yil oncesinin Samsungun amiraliydi sarjdan performansa kadar hersey muazzamdi simdi tek soru acaba asusa gectigime pisman olur muyum ?

Kullanim amacim muzik,ajanda,internet ve cesitli uygulamalar performans istegim yok fakat stabilite ve sarj onemli.Note 2 sabah 8den aksam 8e net cikariyordu bu performansi veya yakinini beklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sarj onemli ise zenfone memnun etmez.geri kalanlar sorun olmaz o butcede xperia sp de var bataryada iyidir ve saglamdir,ama guncelleme almaz takintiniz varsa bilemiyorum.

Yoksa he note 2 performansi hemde iyi batarya en makul fiyatta G2 de var.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Hocam G2 gercekten basarili bir telefon ama ust segment dusunmuyorum simdilik ZF5in ozellikle butce dostu olmasi markasi dizayni donanimi cezbediyor yanlis anlasilmasin LGde ayni sekilde.Sifir ve yeni urun olmasi 2 yil garantisi albenisi benim icin bakalim sarj konusu hakkinda istedigim verilere ulasamadim bir gunu goturse herseyiyle yeterli benim icin.

• Zenfone 5'i bizde düşündük ama TeknoSA'daki incelememde dışarı gelen sesin çok az olduğunu gördüm ve birden soğudum. Note 2 gibi gümbür gümbür çıkan sesten sonra ister istemez soğudum Zenfone 5'ten. Ama şekli falan çok iyi. Bayan telefonu olarak alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Note 20 ve Note 20 Ultra
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.