Şimdi Ara

note 2 almak istiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Donanımhaberin sürekli takipçisiyim.Note 2 almak istiyordum.Bugün birinden nokia e6 hediye geldi. Kullanmam bu telefonu dedim.Telefona el bile değmediSonradan üstüne ekleyip değişimle note 2 almak aklıma geldi.Yalnız TEKNOSA nın şubesine gittiğimde şubeden internetten alışverişte 1 hafta şubeden alışveriş te 1 ay iade hakkım olduğunu söylediler. Telefon 11 ekim de internetten teslim alınmış. Üstüne 1.000 tl ekleyip note 2 almak istediğimi sölesem de kabul etmediler. Note 2 istiyorum.Var mı önerebileceğiniz başvurabileceğim yer yardım!!!

• ..
  • Valla ikinci el telefon satan dukkanlar var onlara biraz zararida sa satabilirsin en fazla 150 tl zarar edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gvdfl -- 24 Ekim 2012; 21:50:07 >
  • ..
  • 2. el tanıdık biyer bulmaya çalış yoksa biraz zor.
  • Siz ne kadar zenginsiniz hediye gelen telefonu kullanmam diyip kestirip atıyorsunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 steam almak istiyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • note 2 s3 gibi telefonları gördükten sora e6 ovi store de takılamam kardeş hediye bile olsa:)
  • aslında bazı yerlerde müşterinin zor durumda kaldığı zamanlarda müşteri memnuniyeti için böyle şeylere olmaz deseler de zorlayınca kabul edebiliyorlar bazen.şansını bir kez daha dene derim olmadı bir telefoncuya satarsın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuaydin

Siz ne kadar zenginsiniz hediye gelen telefonu kullanmam diyip kestirip atıyorsunuz.

Diyene bak koskocaman koymuş imzasına S3 yazısını
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

Orijinalden alıntı: Batuaydin

Siz ne kadar zenginsiniz hediye gelen telefonu kullanmam diyip kestirip atıyorsunuz.

Diyene bak koskocaman koymuş imzasına S3 yazısını

Biz hediyeden bahsediyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.