Şimdi Ara

Nostalrius Alliance Türk Guildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Guildimiz kurulmuştur. Guild adımız Anadolu.

Guilde kayıt olmak icin Misora adlı Warlock'a Whisper atabilirsiniz. Eğer oyunda değilsem forumdan PM atabilirsiniz. Eğer ikisinide yapamayacak durumdaysanız Nightsword adlı oyuncuyla konusabilirsiniz.

Guildde sadece Türkler olacaktır. İyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayumi Hamasaki -- 11 Şubat 2021; 18:32:0 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Ben de yeni başladım. Nightsword'la temastaydım, beraber oynayabiliriz umarım.
  • Guild 20 kişiye ulaşmıştır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende arkla gelebilirim online olunca yazarım whisperdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

bende arkla gelebilirim online olunca yazarım whisperdan

Tamam hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Horde olmasaydım kesinlik gelirdim, okadar oynadım şu oyunu yanarım yanarım rp yapamadığıma, saygılar iyi oyunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sayımız 30 kişi oldu. Seviyelerimiz 20-30 arası. Birbirimizle yardımlaşıyoruz. Serverda yeniyim ve söyleyebilirim ki vanilya:) tadını alıyorsunuz. Bazı bölgeler Horde'un, bazı bölgeler Alliance'ın kontrolü altında. Görev rotanızı bile buna göre şekillendiriyorsunuz. World pvp tıkırında yani. O kadar kalabalık ki uçuş noktalarında sürekli iniş kalkışlar oluyor. Bu çok eğlenceli. Forumda ve oyunda iletişim de iyi görünüyor. Max lvl de tamamen Türklerde oluşan bir takımı oluşturabilsek ne güzel olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar nasıl indiricez bu vanilla serverı? hiçbir bilgim yokta yardımcı olursanız denemek isterim wod çok sıkıcı gelior yahu
  • 5 dk bi indirip bakayım şu nostralrius'a dedim serverda çok lag vardı. Hevesim kursağımda kaldı. Sorun bende mi diye çevreye sordum onlar da lagli dediler. Server genelde bu şekilde mi?

• Ben 2-3 gündür giremiyorum oyuna oyunu ben wow-one'ın sitesinden indirip realmlisti nostalriusla degistirmistim.

• RestocuTN kullanıcısına yanıt
    http://forum.nostalrius.org/viewtopic.php?f=6&t=638
    http://www.wow-one.com/forum/topic/135-1121-wow-client-download-and-install/

Dostum yukardaki iki adresten gereken wow 1.12 versiyonunu indirebilirsin. Bir problem olursa yardımcı olmaya çalışırım.

• Bağlantı network ayarlarında bir problem vardır. Ben de Feenix de oynuyordum. Oyun oradan indirilmişti, sadece realmlisti değiştirdim, bir sorun olmadan oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashbringer

5 dk bi indirip bakayım şu nostralrius'a dedim serverda çok lag vardı. Hevesim kursağımda kaldı. Sorun bende mi diye çevreye sordum onlar da lagli dediler. Server genelde bu şekilde mi?

Dostum o dediğin sorunu ben de yaşadım ilk başladığımda. Böyle oynanmaz diyordum. 9-10 lvl a geldiğimde azalmıştı. Başlangıç noktalarının kalabalık olmasından dolayı olabilir . Arada gecikmeler oluyor fakat çok uzun süre devam ettiğini görmedim henüz. Yoksa laglı serverda oynamazdım açıkcası. Kısacası, bir süre oyna sonra kararını ver derim.
  • ilyAK84 kullanıcısına yanıt
    başlangıç bölgesinde lag varmış çıkınca düzeldi cidden. Ne oynadığımı hissettim yıllar sonra.
  • Oyunu bırakmak zorunda kaldım. Guildin yeni başkanı İlyas'tır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.