Şimdi Ara

nostalji T600 sony ericsson

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 nostalji T600 sony ericsson
    arkadaslar merhabalar elimde iki adet harika durumda T600 telefonum var mavi ve beyaz renkte....beyaz olan kusursuz butun fonksiyonlari calisiyor mavi olanin yan kosedeki minik tusu yok.....beyaz 70 mavi olan 60 tl elimde sadece bir batarya bir orjinal birde yan sanayi sarj aleti var ...istanbul ici elden teslim edebilirim....koleksiyonluk cihazlar ikiside calisir vaziyette sebeke vs sorunu yok.....elimde birde sony marka sifir ayarinda bir cihaz var inanin fabrikadan ciktigi gibi duruyor orjinal sony marka masaustu sarj cihazi ile birlikte tek sorun cihazi ingiltereden getirdim ben kart takmadim fakat kapanma riski bulunuyor meraklisi varsa eger degecegine inaniyorsa pasaporta isletip kullanabilir....3 cihazda sorunsuz iciniz rahat olsun resmileri cektim iphone ile fakat boyutlari biraz buyuk geldi yukleyemedim yarin oburgun yuklerim.......
    Fiyat : 70 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• resimleri görelim bi bakalım.
    İyi alışverişler.
  • khance K kullanıcısına yanıt
    Telefonlarla ilgileniyorum. Size nasıl ulaşabilirim. Bilgilerinizi yazarsanız sevinirim . İyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^Sony Ericsson Xperia X2^^
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.