Bir deli rüzgar esti Bütün etekler fora Ben masum bir kedi Rüzgarın oyunu bana Baştan çıkardın beni Tuzaklar kurdum sana Bir kuş kondu koynuma Neler diyor neler sana Sallan yuvarlan bana Ben çarpıldım ben sana Cesaretten ibaret Dudaklarımdan alsana Üstüme gel üstüme Bir gün değil her gece Al beni uçur bana Tam bir Leylayım yine
Kimler Geldi
Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde yanıyor duyuyor musun
Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Her şey gönlünce olmaz demiştim sana Kaderden kaçılmaz görüyorsun
Kimler geldi hayatımdan kimler geçti
Hiç birisi hasretini gidermedi En güzeli senin kadar sevilmedi Kimler geldi kimler geçti
Korkma bu akşam gelip çalmam kapını Başkası paylaşıyor alın yazını Ben sensiz yaşıyorum yasak aşkını söylüyorum şarkını
Kimler geldi sorma sakın kimler geçti.
Daglarin Arkasinda Yar
sensiz içiyorum bu aksam,sensiz içiyorum. iki kadeh koydum masama, biri senin için,biri benim için, bir ondan bir bundan içiyorum.. seni çok seviyorum.. resmine her baktigimda, sevdigim ah içim aciyor, varsin acisin içim, ben seni çok seviyorum. seninle gelen tüm acilara buyrun hosgeldiniz diyorum. daglarin arkasinda yâr önündeyse ayrilik var
[Deleted by Admins]
bu da efsanedir.(fatih erkoç)
OYNATMAYA AZ KALDI
bir acayip bekleyiş sanki dakikalar yok yıllar geçiyor beynimin aynasında örümcekler bağlanmış hücrelerime kokladığım çiçekler çoktan ölmüşler beklenen parodiler gelmiyor artık aldatılmış duygular isyan ediyor gözümde ise bir bakış tam tımarhanelik
oynatmaya az kaldı doktorum nerde bir güzel kız yüzünden çıldıracağım
parlayan gökyüzünden düşen yağmurlarla ben eridim bittim canlı bir cenazeyim kibrit kutularında yanar giderim kokladığım çiçekler çoktan ölmüşler beklenen parodiler gelmiyor artık aldatılmış duygular isyan ediyor gözümde ise bir bakış tam tımarhanelik
he yıl bu zamanlarda 1992 .ulan ayağımı kırmıştım o sene
quote:
Orjinalden alıntı: mss
ADAM
Durup da söyleyemediğim bir adımsa Gizli kapaklı Sevda türküleri tuttursam da ben Telli duvaklı Yanıma korlar mı adam seni? Koparıp acıtmazlar mı beni? Nafile Yanar elim dudağım Seni bana yar ederler mi? Yanıma korlar mı adam seni? Koparıp acıtmazlar mı beni? Nafile Yanar elim dudağım Seni bana yar ederler mi? Seni bana yar ederler mi?
Yağmur bulutu unutursa Dalında çiçeği kurutursa Yar benden utanırsa Düşündüm düşümden ayrı kaldım
iyi hatırlattın sibel alaşı o zaman buradan devam edelim
FİRARIM BEN
Bir kere deyse şu ellerin ellerime Bak sende aklım Sordular ama varmadım isteyene Ben sende kaldım Gel kulun olayım Al götür odana Yar bir an daha dayanamam Bu geceye firarım ben Of dayanamam bu geceye firarım ben
Çel şu kulunun aklını allahım Alıp da kaldırsın beni dağlara Ele güne rezil olurum vallahi Gelin edecek beni dedim eşe dosta
Hadi yarim hazırım dünden Hele yarim beni al benden Tutamazlar ki kaçarım zaten Dayanamam bu geceye firarım ben
Alimallah
Bıçak kadar keskindir aman benim sevgim Arama çok zor bulunur ah benim dengim Kapılır giderse deli yüreğim değişir rengim Bak olanlar olursa karışmam Uzak dur benden
Yapma etme derken Kavuşursak eğer Yanarız alimallah O hızla sarılırsak, şeytana Uyarız alimallah Deli gibi sevişirsek Aşktan ölürüz Ölürüz alimallah Tozu dumana kattırırız da uçarız Uçarız alimallah
aha bu arada bonus şarkı koyayım
MC-HAMMER--------------------CAN'T TOUCH THIS
U can't touch this (x2) U can't touch this (oh-oh oh oh oh-oh-oh) (x2) My-my-my-my music hits me so hard makes me say oh my Lord Thank you for blessing me with a mind to rhyme and to hype beat That's good when you know you're down A superbowl homeboy from Oaktown And I'm known as such And this is a beat uh u can't touch I told you homeboy u can't touch this Yeah that's how we're livin' and you know u can't touch this Look in my eyes man u can't touch this You know let me bust the funky lyrics u can't touch this Fresh new kicks and pants You got it like that now you know you wanna dance So move out of your seat And get a fly girl and catch this beat While it's rollin' hold on pump a little bit And let me know it's going on like that like that Cold on a mission so pull on back Let 'em know that you're too much And this is a beat uh u can't touch Yo I told you u can't touch this Why you standing there man u can't touch this Yo sound the bells school is in sucker u can't touch this Give me a song or rhythm Making 'em sweat that's what I'm giving 'em Now they know when you talk about the Hammer You talk about a show that's hyped and tight Singers are sweatin' so pass them a mic Or a tape to learn what it's gonna take And now he's gonna burn The charts legit either work hard Or you might as well quit That's word because you know U can't touch this (oh-oh oh oh-oh-oh) (x2) Break it down (Oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh oh-oh) (x2) Stop Hammer time Go with the flow in a spin if you can't move to this Then you probably are dead So wave your hands in the air Bust throught the moves run your fingers through your hair This is it for a winner Dance to this and you're gonna get thinner Move slide your rump Just for a minute let's all do the bump Bump bump bump yeah U can't touch this Look man u can't touch this You'll probably get hyped boy 'cause you know you can't u can't touch this Ring the bell school's back in break it down (Oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh) (x2) Stop Hammer time (Oh-oh oh oh oh-oh-oh) (x2) (Oh-oh oh-oh oh-oh oh-oh) (Oh-oh oh oh oh-oh-oh) u can't touch this (x3) (Oh-oh oh oh oh-oh-oh) break it down (Oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh) (x2) Stop Hammer time Every time you see me that Hammer's just so hype I'm dope on the floor and I'm magic on the mic Now why would I ever stop doing this With others makin' records that just don't hit I toured around the world from London to the bank It's Hammer go Hammer It's a Hammer you Hammer and the rest go and play U can't touch this (oh-oh oh oh oh-oh-oh) (x2) U can't touch this (oh-oh oh-oh-oh) Yeah u can't touch this I told you u can't touch this (oh-oh oh-oh-oh) Too hype can't touch this Get me outta here u can't touch this (Oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh-oh)
bu da yanlış hatırlamıyosam 1989 yılıydı.
quote:
Orjinalden alıntı: sadrazzam
bu da efsanedir.(fatih erkoç)
OYNATMAYA AZ KALDI
bir acayip bekleyiş sanki dakikalar yok yıllar geçiyor beynimin aynasında örümcekler bağlanmış hücrelerime kokladığım çiçekler çoktan ölmüşler beklenen parodiler gelmiyor artık aldatılmış duygular isyan ediyor gözümde ise bir bakış tam tımarhanelik
oynatmaya az kaldı doktorum nerde bir güzel kız yüzünden çıldıracağım
parlayan gökyüzünden düşen yağmurlarla ben eridim bittim canlı bir cenazeyim kibrit kutularında yanar giderim kokladığım çiçekler çoktan ölmüşler beklenen parodiler gelmiyor artık aldatılmış duygular isyan ediyor gözümde ise bir bakış tam tımarhanelik
he yıl bu zamanlarda 1992 .ulan ayağımı kırmıştım o sene
abi pm attım cevaplarsan sevinirim
Duymak İstiyorum
Renksiz hayaller dolu,dökülen gözyaşlarım Ezikliği kalbimde,yaşanmış tüm aşkların Tüm acı anıları,bana bırakıp gitme Beni bana ver artık peşinden sürükleme Duymak istiyorum,duymak istiyorum Kalbimde ruhunu duymak istiyorum Görmek istiyorum,görmek istiyorum Gözünde gözümü görmek istiyorum İncitme kalbimi,bırakıp gitme Sana kendimi verdim beni yok etme Ne olur suskun durma bir şeyler söyle Karankığın içinde kaybolma öyle Duyabilsem kalbini,okuyabilsem seni Sessiz feryatlarını,acı ağıtlarını Tüm haykırışlarını,hissetmek istiyorum Sana yaklaşıp sende ölmek istiyorum
Düşmedim Daha
Üvey zemheri gözler üvey Yer gök dört duvarsa ağır ağır Düşmedim daha Ağır dar sokak vurgunları Kaldırın düşenleri ağır ağır Düşmedim daha
Ayaz vur vuracaksan Hiç utanmadan Ey talih sen de Dön döneceksen
Gecen günün beni neden tanımadı Elin kolun beni nasıl saramadı O bendeki canı henüz yoramadı ooo ooo
Üvey zemheri gözler üvey Yer gök dört duvarsa ağır ağır Düşmedim daha Ağır dar sokak vurgunları Kaldırın düşenleri ağır ağır Düşmedim daha
Çabuk sön yetim yıldız Dal derinlere Kıyamet sen de Kop kopacaksan
Gecen günün beni neden tanımadı Elin kolun beni nasıl saramadı O bendeki canı henüz yoramadı ooo ooo
Sevdiğim bi şarkıdır...
Demir Attım
Sessiz bir köşede her şeyden uzak Meçhul yarnlara terkedilmişim Dostluklar yalanmış sevgiler tuzakmış tuzak Hayret yanılmışım, yanlızım şimdi. Oysa mutluluğu, hayal etmiştim gidenler unutmuş Aşklar yalanmış yalan Güneşin doğuşu batışı farksız. NasIl yaşanırsa yaşadım ben aşksız. Demir attım yanlızlığa Bir hasret denizinden Ve şimdi hayallerim, o günlerin izinde Yüreğime duygular, ümitlerim nerede. Söyle bir düsünüp, herseyi birden Neden anIlarI bitirmeyisim YalanmIs sevgiler kalbimden uzakmIs uzak Bosa beklemisim yollara bakIp Kurak topraklara, umutlar ekmisim Arzular avuttu, gördügüm hayalmis hayal.
Hava Nasıl Oralarda Akor
Senden ayrı geçen günler ha bugün ha yarın biter Omzumda bunca yük varken omzumda bunca yük varken Biri iner biri biner biri iner biri biner Sen her gece rüyalarimda gelip bana ağliyorsun
Kimbilir beni kimlerden sorup haber alıyorsun Ne haldeyim biliyor musun Hava nasıl oralarda üşüyor musun Kar yağıyor saçlarıma bilmiyor musun
Bildiğim pek çok doğru var gittiðim bir tek yolum var Bu yürekte kaç yangın var bu yürekte kaç yangın var Biri söner biri yanar biri söner biri yanar
Yeke Yeke
jij bent mijn eigen kleine filmster ik heb jou gevonden jij bent mijn superstar de nummer 1 in mijn hart als je me nu geen zoen geeft dat is pas een zonde dit wordt vast een happy end en onze nieuwe start
hé jij ik ben stapelgek op jou hé jij jij bent zo'n leuk snoetje met je zomersproetjes
yeye yeke ye yeke yeke yeye yeke yeye yeke yeke yeye
jij speelt de hoofdrol in een sprookje dat ik heb verzonnen jij bent mijn superprins ik ben jouw prinses
jij bent de eerste die mijn liefde heeft gewonnen jij bent net wat ik wou ik ben dol op jou
hé jij ik ben stapelgek op jou hé jij jij hebt zo'n leuk snoetje met je zomersproetjes
yeye yeke ye yeke yeke yeye yeke yeye yeke yeke yeye
de eerst lieve woordjes van mijn kleine broertje
Bir Efsane
odam şimdi sensiz, soğuk ve karanlık yıldızlar sanki sönmüş, ay bize küsmüş aklımdan çıkmıyor hiç o güzel sesin bir görmek için seni neler vermezdim bir efsaneydi efsaneydi senle beraber olmak gözlerinde buluşup ellerine dokunmak saatlerce buluşup ellerine dokunmak saatlerce uzanıp hep yanında kalmak bir efsane senle beraber olmak her yerde bizim şarkımız çalınıyor bak neler neler söylüyor bir dinlesen ah silmek çok zormuş diyor seni kalbimden sessizce ağlıyorum dertten kederden bir efsaneydi efsaneydi senle beraber olmak gözlerinde buluşup ellerine dokunmak saatlerce buluşup ellerine dokunmak saatlerce uzanıp hep yanında kalmak bir efsane senle beraber olmak
Sen uzaklardan uçuşan bir yapraksın koparılmış belkide belkide öylesine fırlatılmış bir dalın kurbanısın Sen huysuz öpücük arama suçu bunda çünkü sen aynı zamanda çılgın arzulu savruluşlarının bir eserisin
ah bir bilseydin acı veren o gerçeği ulaşılması güç bir yıldızdın peşinden çırpınan suskun yüreğimdi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme