Şimdi Ara

Nostalji 125 - ASYA MOTOR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
57.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tuyo

arkadaşlar vento modelini inceleyebildinizmi peki ? 2012 model sıfır 1800 tl'ye buldum.üç renk seçeneği mevcut.alım-satım kendim ilgilenirsemde 400 civarı istanbul için bir masrafı var ama 100cc altı olduğundan vergi vs. uğraşmıyorsunuz.

aynen vergisi yok ben inceledim ventoyu OnRe nin aksine ben çok beğendim. Burda kullanan bi abimiz vardı eşine aldı gidip kullanamadan honda almak için sattı ama onun deyimine göre güzel motor .İzmirden alıp Kütahyaya gelmişti sürerek . Bizim scooter diğerleirne benzemiyo pek o yüzden karşılaştırma yapamam :D Tek bildiğim Vento daha az yakıyor ve bagajı daha büyük. Beyaz rengi çok hoş. Onuda düşünebilirsiniz.

Bu arada benim depo 6lt alıyor 5 yazmasına rağmen baya iyi oldu 1 lt 1 lt.dir :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknglr -- 1 Mayıs 2013; 20:27:11 >

• Görünüm olarak en çok hoşuma giden model oldu, ilk başta honda cbf150 gibi vitesli bir model düşünmüştüm ama ilk motorum olacağı için bu model daha iyi olur gibime geldi. Genel olarak kullananlar memnun gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRLI

Görünüm olarak en çok hoşuma giden model oldu, ilk başta honda cbf150 gibi vitesli bir model düşünmüştüm ama ilk motorum olacağı için bu model daha iyi olur gibime geldi. Genel olarak kullananlar memnun gibi...

Eger imkaniniz varsa vitesli alin derim ben. 4bin km oldu benimki. Okadar alismisimki arkadasin cbr125ini kaldirana kadar canim cikti. Debriyaji arka fren niyetine kullanmaya cakistim hep aliskanliktan . simdi vitesli alsam 0 dan baslamis gibi olucam. Ama sehir icinde de scooteri tek gecerim

• merhabalar ben ani bi karar ile asya nostalji motorsikletine sahip oldum. motorumun sadece görüntüsü beni çok etkilediği için aldığımı başta söyleyeyim motorumun eski sahibi 150 cc lik yaptırmış servisinin verdiği onayla epey bi masraf yapmış egzos taktırmış sport yapmış 2005 model dir motorum fakat aldığımdan bu yana beni en az 5 defa yolda bırakmıştır servisi hiçbir sorun çıkarmaz dediği takdirde. kabul ediyorum bende biraz motoru hor kullanıyorum fakaT bu kadar sık sorun vermesi beni üzüyor ilk kendi paramla aldığım taşıtım 1,300 e aldığım fiyata satılık ilanı koydum sezon dolasyla fazla ilgi görmedi şuanki kararım motorumu tamamen bi bakım onarımdan geçirip yeni aksesuarlarıyla tam bi asya NOSTALJİ 125 moduna getirip türünün tek örneği yapmak SİZCE NE YAPMALIYIM ?

Nostalji 125 - ASYA MOTOR Nostalji 125 - ASYA MOTOR

• Konu hortlayacak ama bende bu aralar bu motora merak saldım. 2013 kasaları çift renk seçeneğine sahip ve hoş duruyor. Bakalım macbook'umuzu satabilirsek kırmızı/beyaz'ından alacağım bende. Üniversite yıllarımızın sonuna geldik en azından bi süre kullanalım.
  • Sa gencler abiler babalar vs vs vs bu sene uni de son senem o yuzden yurt a ciktim daha dogrusu cikiyorum kendime bi tane motor alayim dedim bu tarz motoru sadece cin mi uretiyor daha saglam bir sey yok mu birde benim korkum motora hic yol vermiyolar kendimden bilirim .d kendisi cekilsin diye surerim birde hata mi yapmis olurum bu motoru 1 senelik almak la ????

• Konuyu hortlatıyoruz ama yeni konu açmamak için ve burdaki bilgileri merakı olanların da görmesi için :)

Bunun 2014 modelini almayı düşünüyorum 3 bin tl fiyatı var para biriktiriyorum şuanda . Sıfır alacağımız için ruhsattır plakasır vs vs trafiğe uygun hale geldiğinde ne kadar ek masraf çıkar ben bunu merak ettim

• Pompeii Müftüsü kullanıcısına yanıt
    Ortalama 300-400 daha bi masrafın olur.
  • Konuyu hortlatayım:=)
    Eşim bu motordan istiyor. Böyle kısa mesafe hız vs olmayacak. İsteği tabiki tipinden dolayı.
    Bu tipte alternatif varmıdır? (nostalji tarzı) Birde yıl 2015 konu hep 2013 şuan kullananların da fikrini yazmasını rica ediyorum.

• serdalm kullanıcısına yanıt
    Nostalji pişmanlıktır :) 2 yıl 8000km dir kullanıyorum. Plastik kalitesi kötü. Koltuğu bu süre içinde tekrar kaplatmak zorunda kaldım. Sağından solundan gelen sesler hiç kesilmiyo. Yakıt tüketimi diğerlerine göre biraz fazla 20 tl ile 100 km kadar gidebiliyorum. Hep mi kötü derseniz bu motor biraz önce ki saydıklarımı unutun. Şekli yetiyo :)
  • Kitapçığı duruyorsa lastiklere kaç psi hava basmak gerekiyor acaba ? Bu arada bende 2010 model bir dededen 500km de aldım. Hiç kullanmamış nerdeyse. Ancak biraz pahalı oldu sanırım 2600 e aldık. Noterle 2700.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modifix06 -- 28 Eylül 2015; 12:35:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bu tarz alternatif marka öneriniz varmı? Eşime yakın mesafeler için alacağım. Maksimum gidilecek yer uzaklığı 40-50 km. Süratde yapmaz.

• http://www.mondialmotor.com.tr/model/scooter/125-znu
    Bu model hakkında bilgisi olan varmı?

• OnRe kullanıcısına yanıt
    Aynı motoru bende kullanıyorum haziran 27de aldım motoru 20tlye yaklaşık 190km gidiyor ve çoğunlukla artçı ile biniyorum tek bindiğim nadir oluyor(artçı benzini etkiler mi bilmiyorum) sizinki neden bu kadar fazla yakıyor anlamadım

• modifix06 kullanıcısına yanıt
    30-31 ideal hocam
  • Merhaba yeni konu acip konu kirliligi yapmamak adina buraya yazayim dedim.nostalji asya 125 sahibiyim motorum kran arizasi verdi usta degisimi icin 500 lira gibi bir rakam istedi.bu rakam biraz fazla geldi bana cunku bu parcanin fiyati internette baktim 100 lirayi gecmiyor.bu konuyla ilgili tecrubesi olan var mi yakin zamanda motorunu yenileten ? Tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: JettoPistole

Merhaba yeni konu acip konu kirliligi yapmamak adina buraya yazayim dedim.nostalji asya 125 sahibiyim motorum kran arizasi verdi usta degisimi icin 500 lira gibi bir rakam istedi.bu rakam biraz fazla geldi bana cunku bu parcanin fiyati internette baktim 100 lirayi gecmiyor.bu konuyla ilgili tecrubesi olan var mi yakin zamanda motorunu yenileten ? Tesekkur ederim

motoru çöpe at bidaha da çinlilerin yakınından geçme 500 tl çok deil çok çok haşırt
  • Konuyu yeniden hortlatayım. :)
    Asya Nostaljinin fiyatı gereksiz yükseldiği için ben Mondial Znu 125 seçtim. Artık tek renk değil, asya gibi kırmızı beyaz filan yapıyorlar.
    Ben Motostardan alıyorum, işte çalıştığım için işlemleriyle ilgilenemeyecegim, dolayısıyla motor arti ruhsat plaka filan toplam 4000 tl'ye mal oldu.
    Gerisini de artık bayramdan sonra motoru teslim alınca yazarım. :)
    Daha aksesuarları filan alınacak

• Merhaba, eğer bu konuyu hala takip eden birileri varsa :))

Asya Nostalji 3800 tl civarı olmuş, Mondial ise daha uygun 3550 tl, dolayısıyla Mondial aldım. 3800 verebiliyorsanız, Kuba Nirvana 150'ye de bir bakın derim.
    Masrafları filan derken 4000 tl oldu. Zorunlu Trafik Sigortası 1248 lira çıktı bana.
    Kask 185, disk kilidi 70 lira civarı, ön cam siperliği henüz taktırmadım ama tahminim 100 lirayı bulmaz.
    Yani 3550 diye güzel güzel hayal kurarken 5500+ lira gidiverdi. :(

Şimdilik bu kadar.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: elvis52

Merhaba, eğer bu konuyu hala takip eden birileri varsa :))

Asya Nostalji 3800 tl civarı olmuş, Mondial ise daha uygun 3550 tl, dolayısıyla Mondial aldım. 3800 verebiliyorsanız, Kuba Nirvana 150'ye de bir bakın derim.
    Masrafları filan derken 4000 tl oldu. Zorunlu Trafik Sigortası 1248 lira çıktı bana.
    Kask 185, disk kilidi 70 lira civarı, ön cam siperliği henüz taktırmadım ama tahminim 100 lirayı bulmaz.
    Yani 3550 diye güzel güzel hayal kurarken 5500+ lira gidiverdi. :(

Şimdilik bu kadar.....

Son durum nedir hocam memnun musunuz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.