Şimdi Ara

NOSTALE 94 LEVEL HESAP SATILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nostale güzel bir mmo rpg oyunudur ama grafikleri animasyon seklindedir NostaleTR sitesi;
    tr.nostale.gameforge.com
    NosTale
    http://tr.nostale.gameforge.com/news/index

NostaleTR de hesap satıyorum hesabının özellikleri sunlardır;

94 level okcu yanındaki karakterlerden biriside 87 level büyücüdür
    düz leveli %70 Işık perisi Büyük Eperial vardır
    düz leveli %47 Karanlık perisi Büyük Turik vardır
    düz leveli %40 Ateş perisi Büyük Sellaim vardır
    düz leveli %44 Su perisi Büyük Woondine vardır
    92 level yay(Feniks in Kanadı)r4+8(Mükemmel +8) vardır
    93 level zırh(Antik Kor Köpeğinin Deri Zırhı)r5+7(Antik+7)vardır
    92 level hançer(Kor Köpeğinin Azı Dişi)r4+4(Mükemmel+4)
    SİLAHLARIN HİCBİRİNDE MİDYE YOKTUR
    Resler(Elementlere karsı direncler) baya iyidir WK kartı takınca toplam resleri yazıcagım itemlerin ayrı ayrı verdiği resi resim olarak koyacağım.
    WK kartı takılıyken resler;
    Ateş %116
    Karanlık %121
    SU %103
    Işık %127

kliff ede özel resler yaptım

SP(Kartlar)
    WK+11 99 level(sp4)
    SP3 +0 26 level
    sp2+5 31 level
    sp1+11 70 level
    sp6+10 80 level (ts spsiymis fark etmemişim)
    Sp5 yok
    Tavuk SP+13 21 level
    Yayamaru(Jaja)+0 20 level
    pijama+14 21
    ayrıca 2 tane daha tavuk sp bulunuyor ama 1 level+0dır ikiside

karakterdeki para 29Mdir(28.891.820 altındır 29m e yuvarlanmıstır cok isterseniz 110kyı bulur veririm :D )+simdi hesapladıgıma göre yan karakterlerdeki parayla 35 m i gecmektedir

karakterde anceden tut tüm tarotlar baya bir pot(restoreler,cok büyükler,cylloan kaynaksuları,büyükler) her birinden bir kac slot vardır.

kliff vardır 88 level özel zırh giydirilmis ve ona özgü resler vardır

kahverengi kokarca 90 level, özel calıkuyruk tim 88 level,gladyatör calıkuyruk 81 level,boksör çalıkuyruk 88 level,noel baba calıkuyruk(su öz.)22 level,kardan adam ve yavru rudolf vardır.bu arada hayvan slot yerimi genislettigimden dolayı 10 tane hayvan slotu yerine 30 tane hayvan slotu vardır.

Devasa depo vardır 56 slotluk yer alan(sınırsız)

tüm miniland oyunlarının 3. seviyesi vardır

taşıt olarak Ejderha Nossi vardır(speed booster basıldıgında kötü etkilerinizi siler fc de +2 daha hızlıdır düz hızıda 21dir

karakterin tüm görevleri yapılmıstır act5 ve mortaz da dahil ve act5 te kasmak yada act5 raidlere girmek icin buzyagı lazımdır(günlük görev ile günde sadece 10 tane alınabilir ve tanesi 10 dk sürer) acıkcası buzyagından o kadar cok varki slot saymaya erindim ve bazıları 2 saat oldugundan 2 ay kesintisiz act5 te kalırsınız :D

2 tane aziz calıkuyruk kostümü ve sapkası vardır (kalıcı) özellikleri şapkanın özelligi sana vuranlar %3 ihtimalle şok olur(%3 cok az gelebilir ama oyunda %3 ler cok tutuyor oyunun bir zaafı var heralde %3 e :D ) kostümün özelligi %3 ihtimalle gelen saldırı %90 azalır

hesapta peri yükseltici techisat koruma anceloan tüm tarot kartları gibi itemler vardır baya acıkcası karakterde 95 silahlar ve sp5 dısında hersey vardır(oyunu bıraktıgım zamanda 95 silahlar cıkmamıstı act 5 geleli 1 sene oldugu halde hala cıkmamıstı simdi baktım hala ortalıkta 95 silahlar yok)

resler tamdır tüm itemlerin screenshotlarını atıcagım asagıya fiyat belli degildir buraya veya bana özel mesaj olarak telefon numaranızı veya skype,facebook gibi hesap adlarınızı atarsanız konusup anlasabiliriz(telefonda bedava konusma hakkınız yoksa ben ararım sorun degildir) bu arada bunun dısında 4 tane yan hesapım vardır ve onlardada techisat koruma gibi itemler vardır bu hesabıı alırsanız onlarıda vermeyi düsünüyorum 1 yan karakter 60 level okcudur digerleride 21 leveldir.bu yan hesaparda res techisat koruma gibi tüm itemler bulunur

MİNİLAND

Resler

sağ alt köşedeki resleri kliff icin yapmıstım

Kartlar(SP)

2.resimde tavuk sp nin + sı gözükmüyor ama +13 tür ve 3 tane tavuk kartı vardır

İtemler

noel çalı kuyruk kostümünden 2 tane oldugunu göstermek icin depoyu actım

takıların dusuk level olduguna takılmayın 90 level takılarda vardır cellon basmadıgım icin yankarakterdedir

Periler

buda yan karakterlerden birinin ss'i ana karakterde item olmadıgına kanmayın yan karakterlerde baya vardır :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jsennin -- 27 Ağustos 2014; 13:45:07 >

• Güncel satıs devam ediyor
  • orada "CAR" yazan yerleri "karakter" yap. Ne bu arkadaş 3 10 yaş arası bebeler gibi car car diye dolanıyorsunuz hala ortada.
  • Ustat dedigin dogru duzelttim ama insanlar böyle anlıyor
  • selam 05055235692 ara konuşalım
  • Satılmıstır alana hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.