Şimdi Ara

Norton Secure VPN 1 Yıllık 4,99 $ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.910
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sproob

    süresi mi bitti acaba dediğiniz gibi yaptım hala 39 dolar ve indirim kodu da yazılmıyor herhangi bir yere?

    Linki copy paste yaparak denediniz mi yukarıdaki arkadaş bu şekilde çözmüş

  • Arkadaşlar, sıradan gündelik sitelerde sayfa açılışları gecikmeli oluyor. vpn ile denediğimde ise hızlı açılıyor. dns ile ilgili sanıyordum, dns değiştirince kısa bir süreliğine sorun çözülüyor ama az sonra yine aynı dert.. ıss sol şuan 8.8.8.8 8.8.8.4 veya 8.8.4.4 kullanıyorum.. Çözüm ne olabilir ?

  • MAC te ilave bir ayar gerekiyor mu ? bağlantı yükleniyor idye kalıyor ve bağlantı kuramıyor.. firewall ve antivirus kapattı.. durum aynı..?

  • Merhabalar, bugün iş yerinde ethernet ile denedim. Avrupa serverlerından 70-80 mbps hız alıyorum, pingler de 60 civarı (VPN olmadan 100 mbps hız ve 0 ping). Demek ki bendeki hız sorununun nedeni serverlar değil. Ya modemimde ya modem ayarlarında sorun var ya da wifi ile bağlandığım için hız düşüşü yaşıyorum. Yani önceki mesajlarda hızı iyi değil dememi dikkate almayın, ethernet ile bağlanıyorsanız hız sorunu yok gibi görünüyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: adanaliboy

    MAC te ilave bir ayar gerekiyor mu ? bağlantı yükleniyor idye kalıyor ve bağlantı kuramıyor.. firewall ve antivirus kapattı.. durum aynı..?

    MAC te ethernet üzerinde güvenlik hatası veriyor, Mac te telefon üzerinden giriş yapılırsa, sorun çözülüyor, sonrasında ethernet ile de çalışıyor. MAC kullananlara bilgi olsun.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.