Şimdi Ara

Norton İnternet Security 2009 (1 PC - 1 YILLIK) %100 Orjinal Lisanslı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 PC İçin 1 Yıllık

Fiyat : 25 TL

Arkadaşlar,
    Bilgisayarım için Norton Internet Security satın aldım. Aldığım paket 2 PC için 1 Yıllık Pakettir.

Fakat ben bu kodu sadece 1 PC'de kullanacağım. Dolayısı ile diğer PC için olan kullanım hakkını satıyorum.

Kesinlikle %100 orjinal Lisanslıdır.

Sadece Gerekli Key Code mail ile gönderilecektir.

Norton Internet Security 2009 Programını aşağıdaki linkten indiriyorsunuz. 64 MB'tır. Full sürüm olup 15 günlük deneme süreli versiyondur. 15 gün sonunda sizden key code ister. İşte ben size bu Key Code'u vereceğim. İsterseniz Key Code'u hemen girip 1 Yıllık üyeliğinizi başlatabilirsiniz.
    http://spftrl.digitalriver.com/pub/symantec/2004/NIS09TK.exe

%100 Garantilidir, kesinlikle en ufak bir problemde paranızı iade edebilirim.

Norton'un global sitesinde satış fiyatı 71,99 TL'dir. Bu linkten kontrol edebilirsiniz.
    http://shop.symantecstore.com/store/symeehho/tr_TR/DisplayProductDetailsPage/ThemeID.918400/productID.106353400/

Norton Internet Security 2009 Özellikleri
    Kimlik koruması
    Kimlik avını önleme
    Çift yönlü güvenlik duvarı
    Web sitesi kimlik doğrulaması
    Ağ güvenliği
    Antispam
    Ebeveyn Denetimi ve gizli bilgileri bloke etme2 (Daha Fazla Bilgi)
    Antivirüs
    Casus yazılıma karşı koruma
    Botnet koruması Tarayıcı koruması
    Internet solucanı koruması
    İzinsiz giriş önleme
    İşletim sistemi ve uygulama koruması
    Hızlı Güncellemeler
    Kurtarma aracı3
    Kök araç seti koruması
    Norton™ Insight
    SONAR™ davranışsal koruma
    Norton Protection System

Tarayıcı koruması
    Internet solucanı koruması
    İzinsiz giriş önleme
    İşletim sistemi ve uygulama koruması
    Hızlı Güncellemeler
    Kurtarma aracı3
    Kök araç seti koruması
    Norton™ Insight
    SONAR™ davranışsal koruma
    Norton Protection System

YENİ! Kullanılabilir en hızlı güvenlik paketi - Bilgisayarınızı kullanmak için daha çok ve güvenlik yazılımınızın çalışmasını beklemek için daha az zaman harcayın.
    YENİ! En güncel koruma için hızlı güncellemeler - Yeni tehditleri tespit edip ortadan kaldırmak için 5 - 15 dakikada bir teslim edilir.
    YENİ! Daha kısa ve daha az tarama için bilgi toplamayı temel alır - Benzersiz bir çevrimiçi bilgi toplama sistemini kullanarak Norton™ Insight yalnızca tehlikedeki dosyaları hedefler.
    GELİŞMİŞ! Çevrimiçi kimlik hırsızlığını bloke eder, - İstediğiniz yerde ve istediğiniz zaman çevrimiçi alışveriş yapın, banka işlemleri yapın ve gezinin.
    GELİŞMİŞ! Güvenli ağ bağlantıları, - Ev ağınızı izleyin ve Wi-Fi'lere daha güvenli bağlanın.
    GELİŞMİŞ! Tehditleri ve korsanları bloke eder, - Çift yönlü güvenlik duvarı otomatik olarak sizin yerinize güvenlik kararları alır.
    Virüsleri, solucanları, casus yazılımları, robotları ve daha fazlasını durdurur - Kötü amaçlı tehditlere karşı sisteminizin korunmasını sağlar.
    Virüs bulaşan e-postaların ve anlık iletilerin yayılmasını önler - İletişim halindeyken güvende hissetmenizi sağlar.
    Tarayıcı istismarlarını bloke eder ve virüs bulaşan Web sitelerine karşı koruma sağlar - Güvenli şekilde Internet'te sörf yapın
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aknyldz -- 9 Şubat 2009; 17:28:25 >

• pm
  • gelmedi kardeş pm
  • Tekrar pm
  • Allah allah, yine gelmedi. Yaz abi buraya, yabancı yok
  • Helalinden 20 ytl.Olur dersen pm at.
  • Arkadaşım noldu son durum olarak?Satıldı mı satılmadıysa almaya hazırım her an:P
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.