Şimdi Ara

Norton Antivirüs Mü Yoksa Norton İnternet Security Mi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben pc,ye norton 2011 türkçe kurucam fakat bir türlü karar veremedim norton antivirüs 2011 türkçe mi yoksa norton internet security 2011 türkçe mi daha iyi bir güvenlik diye birde norton antivirüs,te güvenlik duvarı yok norton internet security,de güvenlik duvarı var benim amacım daha çok virüslerden, spywarelerden, ad-warelerden,tüm zararlı şeylerin bilgisayarıma bulaşmasını önlemek ve iyi bir güvenlik duvarının olması hangisini kurayım norton antivirüs mü norton internet security mi yardımcı olursanız sevinirim banka işlemi fatura işlemi gibi şeyler yapmıyorum daha doğrusu bilgisayarı iş için kullanmıyorum evde keyfi kullanıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vilyam -- 27 Eylül 2010; 17:30:22 >

• Norton internet security norton antivirus içinde barındıran bir pakettir bu duruma göre tercih senin hangisine ihtiyaç duyuyorsan onu yükle.

Kolay gelsin.
  • http://www.symantec.com/tr/tr/norton/antivirus

Tabiki internet security daha fazla güvenlik sağlar...
    Zaten ürünün sitesinde iki program bir nevi karşılaştırılmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

Norton internet security norton antivirus içinde barındıran bir pakettir bu duruma göre tercih senin hangisine ihtiyaç duyuyorsan onu yükle.

Kolay gelsin.

ama ben bilgi istiyorum biliyorum nis içinde antivirüste var
  • quote:

Orijinalden alıntı: vilyam

quote:

Orijinalden alıntı: SeYYaH-1

Norton internet security norton antivirus içinde barındıran bir pakettir bu duruma göre tercih senin hangisine ihtiyaç duyuyorsan onu yükle.

Kolay gelsin.

ama ben bilgi istiyorum biliyorum nis içinde antivirüste var

İlk yorumunu okudum.. Maksimun korumaya yakın bir şey istiyorsun.. O zaman çek bi NIS..
  • her ikiside değil bence. norton denen illet bilgisayara bulaştırılırmı hiç???
  • quote:

Orijinalden alıntı: sincerelym

her ikiside değil bence. norton denen illet bilgisayara bulaştırılırmı hiç???

O dediğin eskidendi dostum Nis 2009 harika... Eminim 2010 dahada iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

quote:

kesinlikle haklısın dostum norton artık 2007 versiyonundan sonra hiç kasmıyor artık en son 2007 kasıyordu 2008 2009 2010 çok iyiler hiç kasmıyolar pc,yide yormuyolar sistem kaynaklarını yemiyolar artık.
  • Norton Internet Securtiy
  • Bence nod32 veya kaspersky , bi dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

quote:

2010 gerçekten cok güzel sistemide yormuyor şuana kadar kullandığıım antiviruslerın en iyisi.
  • Norton artık çok iyi kim ne derse desin, kullanan anlayacaktır zaten.
  • Yazılım olarak İnternet Security 'i tercih ederim.
  • Norton Internet Security - En iyi antivirüs programıdır.
  • İnternet Security tabikide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.