Şimdi Ara

Normal W/L Plat Goldların Artistliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler silver 3 üm normal oyun w/l iyi olduğu için maça genelde gold ve üstü ya da benim gibiler geliyo, her yaptığım hatada kodumun silverı report ha işte silverlığını belli etti tarzında yorumlar alıyorum oyundaki tüm moralim gidiyo oynayacağım varsa da oynayamıyorum sizce ne yapmalıyım herkese mute atmak en mantıklısı da tüm oyun boyunca tamamen tek başıma oynamak da sıkıyor.

• Golda cik iyi oynuyorsan
    Kotu oynuyorsan haklilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

Golda cik iyi oynuyorsan
    Kotu oynuyorsan haklilar

Maç içinde kötü oynamıyorum hatta genelde takımda en yüksek kda oranı bende oluyor. Ama maç içinde tabi ki basit hatalarım oluyor plata çıkan insan biraz da insiyatif sahibi olmalıdır bence, yılın büyük bölümünde yatılı okuldayım 60 gün civarı bir iznim var rankedda normaldeki kadar rahat olamadığımdan o kadar iyi de oynayamıyorum yani çıkmak için biraz maç spamlamam gerek tatilim olmayınca bu da zor oluyor.
  • hocam sende gold-plat olunca takımına gelen silverlara aynılarını diyeceksin. orda oynayışa dikkat eden olmuyor çünkü
  • Eşleşmelerinde gelen oyuncu normal w/l rationa göre değil de derecelide attıgın oyunlardaki win rate ine göre olur. Bence sevinmelisin gümüşken bile kaliteli oyunlarda oynayabildigine. Mute at canını sıkanlara oyunu taşımaya calıs.
  • Kotu oynuyorsn hakediyorsun demektir

• 400 maç atıp plat 5 plat 3 te dolanıyorlar. Sallama elemanları.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol eu west hesap 46 seviye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Silver kaldimi allahin lowlari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

Kotu oynuyorsn hakediyorsun demektir

Hocam olay kötü oynamam değil, kimse maç boyunca iyi oynayamaz, bana çarp yok dediğim halde ejdere zorla girince çaldırıp laf ediyolar ne yapabilirim?

• Ejder süresini kontrol ederek çarp saklayabilirsin..

• o adamlara takmaya devam edersen intihar bile edebilirsin. saygı duydukları bir şey yok napcaksın
  • Kaliteli oyun dedi.

Acilen ne içtiysen tüm foruma dağıt.
  • Bak birde konu açmış silver

• 10 liraya gold 5 adamların söylediği şeyler. Normal game oynamayı bırak bence. Oynuyorsan da yazanı engellemek için harika bir seçenek var. Bu insanlar için yapılmış. Karşı taraf dahil herkesi engelle. Müziğinin sesini biraz daha aç keyfine bak.
  • Sıkıldıysan bu tarz yorumlardan, lig atla ? Ama zamanım yok demişsin, o zaman yapacak bi şey yok. Arkadaşlarınla oynayacaksın ya da herkese ignore atıp rahatına bakıcaksın. Plat 1'e laf atan Dia 5'ler var. O seviyeye özel bişey değil, herkes yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BertanErg

Ejder süresini kontrol ederek çarp saklayabilirsin..

Bir kere iki kere yaptım diyelim de her seferinde saklayamıyorum ki ben de insanım sonuçta, normal şartlarda zaten ben bot lanee gank attıktan sonra kendim kontrol ederim ejderin alınış zamanını, ama laf da anlatamıyorum ki gank gittikten sonra base atıp öyle gelmeye falan çalışıyorlar o da karşı takımın yararına oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Bak birde konu açmış silver

Forum sadece sizin gibi çilingirler için değil malesef hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.