Valla helal olsun bana o zaman son anda elımden çıkardım +0 mage earing verdım +0 pp aldım kanka adam bedua etmesın yaf? :=)
quote:
Orjinalden alıntı: aSibey
Valla helal olsun bana o zaman son anda elımden çıkardım +0 mage earing verdım +0 pp aldım kanka adam bedua etmesın yaf? :=)
o benim me mi aldı allah ona cezasını versin arkların dediği gibi görev takısına bakmış olabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Sell.item
quote:
Orjinalden alıntı: sniper_town
sole 1 sı olb. Gorew takısı cebındedır sen de ıtemı alırsın pazardan fakat letterden atmıstır elencesıne koymustur sen aldım sanarsın baktıın gorew taksıdır paran gıttıyse bılemıcem
Çok Zekisin Eziq Değiliz Onca Charım Var Alayı İtemli Beni Tanıyan Tanır... Beramusta 4F0UR2... Hem Aldım Paramda Gitti Saçmalama...
Arkadaş konuna hiç bir art niyet olmadan cevap atıyor ama senin verdiğin karşılığa bak.AYIp etmişsin
quote:
Bende Mage Earning Vardı Pazardan Almıştım Mageme Takmak İçin... Dün Para Lazım Oldu Satayım Dedim Birde Baktım Ne Göreyim... Normal Mage Earning Craft İtem Olmuş... Nasıl Olduğunu Anlamadım... Bilen Varmı Acaba...
bisey olmaz zaten degerli bisey degil
zuhahaha
quote:
Orjinalden alıntı: aSibey
Benimkiler hala duruyor unique halinde.Sanırım sadece bu arkadaşın şanssızlığına garip bi bug (?) Bu arada server?
sni gm çarpmış
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: EfeAYDIN
bi yanlışın var görev takılarında mage earring var craft item de satın aldığın mage earring craft olmas yoksa görev takısı yakcam die normal me'yimi yaktın
Ya Görevi Yapmadımki O Görev Duruyor...
@xxAziZxx
Şuanda İş Yerindeyim Aklıma Geldi Yazdım... Akşam Bu topiğin Altına Koyarım Resim...
Arkadaşım görev duruyo diyorsunda bildiğim kadarıyla 2 tane var o görevdan.Tekini yapıp tekini yapmamışsındır belki
Karıştırmıssındır
yanlıslıkla kasaya atıp da gorw takmıs olmayasın şifreni bilen arkın warsa o almıstır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme