Şimdi Ara

Normal internet paketi ve bis ayrı ayrı almak hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 19 tlye 1000sms/dakika/gb internet paketi var aveanın onu alıp yanına da 250 mb bis paketi alırsam, hem normal browser'dan 250mb sayesinde internet hem de opera mini'de 1000 gb internet sayesinde sörf yapabilir miyim?

apn ayarları ikisi içinde ortak oluyor mu?

• Aynı sorunun cevabını bende merak ediyorum ama su an 2 paket birden kullanıyorum turkcell ın 5bın sms her yöne + 100mb ınternet paketi ile bıs paketi 15.90 tl lık ve bıs bittiği zaman 100mb lık olanı kullanamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorunun cevabını şurada vermeye çalıştım;

http://forum.donanimhaber.com/m_61407763/tm.htm

Linke tıklayın, okuyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .nevermind

arkadaşlar merhaba 19 tlye 1000sms/dakika/gb internet paketi var aveanın onu alıp yanına da 250 mb bis paketi alırsam, hem normal browser'dan 250mb sayesinde internet hem de opera mini'de 1000 gb internet sayesinde sörf yapabilir miyim?

apn ayarları ikisi içinde ortak oluyor mu?

Benim içinde aynı durum geçerli bugün müşteri hizmetlerini arayıp sorucam aldığım cevabı forumda paylaşırım

• Öğrendiğime göre ilk genç paket veya internet paketi bitiyor sonradan BlackBerry paketine geçiyormuş

• Yapabilirsin aveada normal brows.dan girdinmi internet paketinden dusuyor eger bbnin brow. Girdinmi bisden dusuyor. Yani sana faydasi bis ozelliklerini kullanabilirsin. İlk once hangisini aldiysan onu kullanir sanra diger pakete gecer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zebvural -- 2 Haziran 2012; 6:40:20 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MMS almak da mı ücretli?
    15 yıl önce açıldı
    sadece internet için hat
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.