Şimdi Ara

Noob learning Hearthstone (Live Stream)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar live stream yapmayı planlıyorum. Şu an deneme yayınındayım. Görüntü kalitesi pek fena değil sanırım. Müzik var şimdilik ilerleyen günlerde mikrofon ve kamera da koyabilirim ilgi görürse kanal. Şu anlık klasik streamlardan pek fark yok. Önerilerinizi bekliyorum gerek stream gerek ise oyunum konusunda.

Stream:http://www.twitch.tv/uzayaltiner

2 saate yakın yayın yaptım. 2-3 arası gidip geldi izleyici sayısı. Stream yaparken yapmam gerekenler hakkında önerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Do Diyez -- 10 Mart 2014; 22:26:06 >

• link atsaydınız da ona göre bir kararda bulunsaydık:)
  • Müzik işi biraz sıkıntılı. Şahsen pop ve dıptıs sevmediğim için streamlerin müziksiz olmasını isterim genelde :) Ama müziksiz de çok sessiz sıkıcı oluyor eğer çok konuşmuyorsan. Öte yandan zevkler kişiden kişiye değişiyor. Sıkıntı işte müzik olayı.

ekleme: Linki : dan ayıralım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokg -- 10 Mart 2014; 21:26:34 >
    Uyarı için teşekkürler. Müzik konusunda da normalde rock'n roll dinlerim ama stream'e biraz daha uygun olur diye bu tarz müzik koydum. Mikrofon konusunda ise konuşurum oyun oynarken fakat izleyici pek olmadığı için yapmadım açıkcası. Ek olarak başka oyunlar da oynuyorum ama stream yapmadım hiç.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.