Şimdi Ara

Noob

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Herkese Slm Arkadaşlar.. Öncelikle Hepinizin Bayramı Mübarek Olsun

Ben Aslında Bir SilkRoad Oyuncusuyum.. ama SRO'nun 2. Betası bitti ve Boştayım Anlayacağınız Uzun zamandan Beri Duyuyordum bu oyunu ama hiç başlama Fırsatı Bulamamıştım.. İşte SRO bakımdayken Lineage II öğrenmek istiyorum.. Sararsa Lineage Devam Edebilirim..

Ben Size Bişeyler Danışacağım.. Şimdi Oyun İniyor %83 11 gibi biter.. Oyunu açtığımda Karşıma KEsin bi karakter Ekranı gelicek ve her Online oyunda olduğu gibi Burdada Oyunu bilmedimden dolayı yanlış seçimler yapıp bi süre sonra tekrar yeni Char açmak zorunda kalıcam..

Bunu yaşamamak için acaba Sizin için Karakter olarak ne seçim.. Elf falan.. tam bilgi sahibi değilim.. Sabit konuları okudum ama Yüzeysel olarak anlatılmış. Biliyorum her Karakterin Belli bir özelliği var ama siz ne Önerirsiniz?

• bende 0 dan başlamıştım. olmadık bir sürü karakter yaptım. en son wizardları denedim bana gayet de hoş geldi. şu an human mystic ile oynuyorum (sorcerer). vuruşları çok güçlü. sana önerim human ya da elf mystic ile başla.
    ama yinede diğer arkadaşların yorumlarını da beklesen iyi olur. tecrübeli bir çok arkadaş var. hepsi yardımcı olacaktır.
  • Peki Hangi Serverda Başlıyım Dersiniz.. l2extreme ile giricem..
  • evet oraya gir cok dogru bi seçim allah sabir versin ne dıeyyım
  • Neden Kasmak Çomu zor yoksa Hile Falanmı var?
  • biraz forum başlıklarına baksaydın lag serveri oldugunu anlardın neyse sen dene yınede secim senın arkadaşım. sonuç ıtıbarı ile cok free server var. mutlaka sana uygun bişey bulursun. ha bu oyunu ögremek istiyorsan eger arkadaşlık muhabbet felan arıyorsan bizim server a da bak fikir edinmiş olursun. sana kolay gelsin.
  • aria carsan kasmak zor deil,extreme acarsan bolumlere bağli sen bilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Metin2 Pvp
    11 ay önce açıldı
    LoL Afk Ban ?
    13 yıl önce açıldı
    Auto noob
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hangi charı açacağın servera bağlı

pvp serverı ise(yani yüksek rate) hawkeye(insan okçu) açmanı tavsiye ederim

düşük rateli bir serversa insan sorcerer olabilirsin yada insan asasin
    olmazsa orc destroyer
    birsürü seçeneğin var
  • SAğolun Arkadaşlar l2turk'den giricem.. Çok iyi arkadaşlar var.. Acaba Okçumu.. assasin mmi olsam
  • warcryer ol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.