Şimdi Ara

nolur yardımm edinnnnnnnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim pcde sadece gta 3 gta vice city gibi eski oyunlar açılıyor ve onlarda kasarak oynanıyor ne yapmalıyım pc eski onun için midir format atsam geçer mi ???????
    ekran kartımla mı alakalı yoksa daha düşük özelliklere sahip laptopumda açılıyor 3 ghz 2 çekirdek 1 gb ekran kartı 4gb ram var win xp den 7 ye format attık
    laptopumda tek çekirdek 2.50 ghz 258 mb ekran kartı 1 gb ram win vistadan 7 ye format attık onada

• quote:

Orijinalden alıntı: canaktaş01

arkadaşlar benim pcde sadece gta 3 gta vice city gibi eski oyunlar açılıyor ve onlarda kasarak oynanıyor ne yapmalıyım pc eski onun için midir format atsam geçer mi ???????
    ekran kartımla mı alakalı yoksa daha düşük özelliklere sahip laptopumda açılıyor 3 ghz 2 çekirdek 1 gb ekran kartı 4gb ram var win xp den 7 ye format attık
    laptopumda tek çekirdek 2.50 ghz 258 mb ekran kartı 1 gb ram win vistadan 7 ye format attık onada

Merlin'i çağırdım.

Gelsin bakarız.
  • Sistemini ayrıntılı yazsan daha iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 ghz 2 çekirdek intel pentium 4 intel 1 gb ekran kartı 4 gb ramim var başka bişeyde lazımsa sorun ben pek anlamam pc den pc orjinali xp win 7 ye geçtik baya eski pc anakartıda asus ama pc crea win xp ye geçsem sorun olurmu çünkü pc de kasıyor zaten yada format mı atmalıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yardım edin delircem yoksa
    14 yıl önce açıldı
    Yalvarırım bana yardım edin.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.