Kaç gündür disim aşırı agriyo. 10 dk aralıklı sizlamayla basliyo deli eden bi agriyla devam ediyo bugün ağrı iyice siklasmaya ve ağrısı artmaya başladı devlet hastanesinden anca ayın 18 ine randevu alabildim istânbul anadolu yakasında yarın veya pazartesi gidebilecegim dış hastanesi varsa söyleyin. ve doktora gidene kadar ne yapabilirim. napsam ağrı diner. agridan ağladım ya. dış ilacı aldm fayda etmedi
pamuga kolonya dok, agriyan disinin etine koy.ilk basta hafif sizlicak ama disini skarsan 1 dk snra agrisi kesilicek ve 4 5 saat agramayacak..bir iki defa yaparsan 2 3 gun goturur seni..agzinin tadi biraz kaciyor ama, disin agrimiyor
Dişin dibinde kan birikiyor buda dişe baskı yapıp agrıtıyor kanayıncaya kadar şişecek apse yapacak beni kıvrandıracak
Bazen dişime pompalıyla ateş edesim geliyor
Aynen düşündüğüm teori hocam. yatarsam kan birikir dahada acitir dedm ayağa kalktım gecti hemen..
kolonya işe yaradımı dostum?
quote:
Orijinalden alıntı: abksystem32
kolonya işe yaradımı dostum?
Allah razı olsun hocam. kolonya ya pamuğu döküp diş etime koydum biraz acı sızlama oldu sonra geçti. 5 dk falan ağzımda durdu sonra çıkardım. ama koloyayı fazla koymuşum heralde akşamdan beri ağzımın sol tarafı iflas. akşam hiç bişey hissetmiyodum uyuşmuştu dişimin ora ağrıdığını hissediyodum ama uyuşmuş gibiydi ağrı yapmıyodu hissetmiyodum pek. şimdi hiç ağrımıyo ama kolonyayı koyduğum yer bi garip acayip :D neyse arıyı hissetmiyorum ya önemli olan o. çok teşekkür ederim sana...
Diş ağrısı çok kötüdür Geçmiş Olsun
teşekkür ederim.. Allah kimsenin başına vermesin..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme