Şimdi Ara

Nolucak bu kardeşimle halim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 yaşında kardeşim var çok yaramaz.. sürekli bilgisayarımı kurcalıyor eşyalarımı kurcalıyor ben odadayken gelip rahatsız ediyor akşam dayanamadım yapıştırdım bitane ağlayarak gidip babama söylemiş babamda bana geçirdi bir tane çok sıkıldım artık
    başka kardeşiyle sorun yaşayan var mı ne önerirsiniz

• Sende annene söyleyecektin oda babana geçirecekti...Genelde anneler adaleti sağlar ama seninkini bilemem...
  • Oha tamamen ayni sorun bende de var.Gelir beni rahatsuz ederim bir sey demezler.2 cakarim dunyayi yikarim.Yok o cocuk aldirma gormemezlikten gel.Kardesimin yapitiklarinin aynisini onlara yapiyorum.Anlasinlar diye.Yine bana kiziyorlar.Deli ediyorlar beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha aynı ben
  • Sende onunla uğraş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkleons -- 31 Ocak 2013; 1:15:35 >
  • Bilgisayarım derken? Sadece sana mı alındı? Onun hakkı yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygurca

Bilgisayarım derken? Sadece sana mı alındı? Onun hakkı yok mu?

10 yaşında çocukdan bahsediyoruz zaten günde 1 saat hakkı var açıyorum oyun oynuyor.. beni rahatsız eden saçma sapan karıştırması rasgele tıklayıp tuşlara basıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine ben yine kız mevzuları
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kapını kilitle

• quote:

Orijinalden alıntı: DHApprentice

Kapını kilitle

ağlıyor o zamanda daha fena oluyor tekmeliyor kapıyı
  • Allaha sukur kucuk kardesim yok.benim
    Kardesim olsa kesin gece bogardim.allah biliyoda vermemis.bunun icin ne kadar sukur etsem azdir. allah sanada kolaylik versin.

Benim ufak yigen var cok sık yanina gitmeme ragmen tahammul edemiyorum.beynine beynine vurasim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasonn123 -- 31 Ocak 2013; 1:26:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

10 yaşında çocukdan bahsediyoruz zaten günde 1 saat hakkı var açıyorum oyun oynuyor.. beni rahatsız eden saçma sapan karıştırması rasgele tıklayıp tuşlara basıyor

1 saat çok az. Hadi şunu 2 yapalım. Şaka bir yana bir eğitimci olarak şunu diyebilirim: Çocuklarının en önemli faaliyeti oyun oynamaktır çünkü onlar yetişkinler gibi kendi kendilerine bir uğraş bulamazlar. Enerjilerini atmak için günlük oyun süreleri vardır. Bu yaşa göre değişir. Büyük ihtimalle sizin evde kardeşinle oyun oynayan kimse yok. O da doğal olarak bu şekilde yaramazlık yaparak enerjisini atmaya çalışıyor. Tavsiyem onunla oyun oynaman. Ama bunun havada kalacağına eminin çünkü çoğu büyük kardeşler sadece kendilerini düşünen ve küçüklere kızan bencil varlıklar olur. "Otur, konuşma, beni rezil etme, git bir başımdan, peşimden gelme!" dibi buyruklarla kardeşlerini kırarlar. İkinci tavsiyem ise arkadaş sayısını arttır.

• quote:

quote:

Hocam aileni kardeşine karşı tavır aldırman imkansız , yani o ne yaparsa yapsın çocuktur ve öyle kalacaktır. Sen içkiye kumara başla bütün aile dağılır ama o yaparsa çocuktur yapar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DHApprentice

Kapını kilitle

ağlıyor o zamanda daha fena oluyor tekmeliyor kapıyı

Valla bilmiyorum sğlayıp alışıyor benim kardeşim bi kere baya ağladı artık uğraşmıyo taviz vermezsen birde kardeşim 7 yaşındaydı

• quote:

quote:

quote:

1 saat çok az. Hadi şunu 2 yapalım. Şaka bir yana bir eğitimci olarak şunu diyebilirim: Çocuklarının en önemli faaliyeti oyun oynamaktır çünkü onlar yetişkinler gibi kendi kendilerine bir uğraş bulamazlar. Enerjilerini atmak için günlük oyun süreleri vardır. Bu yaşa göre değişir. Büyük ihtimalle sizin evde kardeşinle oyun oynayan kimse yok. O da doğal olarak bu şekilde yaramazlık yaparak enerjisini atmaya çalışıyor. Tavsiyem onunla oyun oynaman. Ama bunun havada kalacağına eminin çünkü çoğu büyük kardeşler sadece kendilerini düşünen ve küçüklere kızan bencil varlıklar olur. "Otur, konuşma, beni rezil etme, git bir başımdan, peşimden gelme!" dibi buyruklarla kardeşlerini kırarlar. İkinci tavsiyem ise arkadaş sayısını arttır.

değerli yorumlarınız için teşekkürler ama bizimkisi biraz yabani sanırım üst komşunun çocuğu var yaşıt sayılırlar ne zaman bir araya gelseler kavga ediyorlar oyuncak kavgası.. paylaşamıyorlar

• o sataşınca bışey yok, bız bışey dıyınce auuuvvvvv

• quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

o sataşınca bışey yok, bız bışey dıyınce auuuvvvvv

aynen.. ama evde kimse yokkken rahatım allah ne verdiyse çatır çutur vuruyorum iki ağlıyor sonra susuyor akşam bizimkiler gelesiyede unutuyor zaten
  • quote:

quote:

aynen.. ama evde kimse yokkken rahatım allah ne verdiyse çatır çutur vuruyorum iki ağlıyor sonra susuyor akşam bizimkiler gelesiyede unutuyor zaten

hem o hemde, evde sadece ıkımız varken her dedıgımı yapar, hıc artıstlık, sataşma felan agzını acamaz, ama annem babam hele hele babam oldumu arkasına gecıp "mal" dıyor bısı yapamıyorum

• quote:

quote:

quote:

hem o hemde, evde sadece ıkımız varken her dedıgımı yapar, hıc artıstlık, sataşma felan agzını acamaz, ama annem babam hele hele babam oldumu arkasına gecıp "mal" dıyor bısı yapamıyorum

Ne yani öyle bişey dedi diye kin mi güdüyorsun ? Desin abi çocuktur der gülüp geçsene. Şu tırnak içine aldığından bahsediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

quote:

quote:

Ne yani öyle bişey dedi diye kin mi güdüyorsun ? Desin abi çocuktur der gülüp geçsene. Şu tırnak içine aldığından bahsediyorum.

hocam kardeşiniz yok sanırım olsa bizi anlardınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

quote:

quote:

hocam kardeşiniz yok sanırım olsa bizi anlardınız

Yok kardeşim varda büyük. Aklı sürüyor hani. Allah yardım etsin ne diyeyim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.