Şimdi Ara

::::::::nokianın neden kibar ve kapaklı telefonu yok...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar pantolon cebinde şişmesin istedim ve kibar bir ikinci telefon aradım.. nokiaya baktım baktım ve baktım... yok kibar telll... samsungun çok güzel kibar kapaklı telefonları var.. ama nıkianın yooook... ne iş anlamadım... nokia deli mi?

bu arada ben de x160 aldım... nasıl sizce... 145 ytl

• İstersen nokia'ya sor bunu neden bana göre uygun modeliniz yok diye yardımcı olurlar ve aynı üslubu kullan

https://www.nokiadanismahatti.com/

....

Telefonunu güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

İstersen nokia'ya sor bunu neden bana göre uygun modeliniz yok diye yardımcı olurlar ve aynı üslubu kullan

https://www.nokiadanismahatti.com/

....

Telefonunu güle güle kullan

+1

• heheehheheh senn ıcın ozel uretırler belkı:)
  • 7390 sanki biraz kibar gibi....
  • 6131 fena değil aslında...ama yeni gelecek olan kapaklı modeller hep symbian lı oldupu için kalıp ve ebat olarak biraz büyük olacaklar yine (6290,n76 belki n75 ...)ama gerçekten şöyle çok şık bir kapaklı modeli de yok...
  • nokia'nın kibar telefonu yok kanımca...
    kapalısını aramak da ayrı bi düş kırıklığı olsa gerek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    piyasada çekici telefon yok
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet bende dikkat ettim nokianın telefonları biraz kaba
  • :D bırazmı baya bı kaba :)çok büyük :(
  • 6131
  • Kim demiş yok diye ? Topiği bile var !
    Buyrunnnn.......... :

http://forum.donanimhaber.com/m_11464202/tm.htm

Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarıkanaryam

7390 sanki biraz kibar gibi....

Yakından bakma fırsatım oldu. Kibar bir telefon. Özellikle bembesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: muRTah

Kim demiş yok diye ? Topiği bile var !
    Buyrunnnn.......... :

http://forum.donanimhaber.com/m_11464202/tm.htm

Saygılarımla.

N76 tabiki de güzel ama kibar bir telefon değil...ebatlarına bakılırsa daha iyi anlaşılabilir.kapak kapalı halde 10.65 cm, 115 gr...hele kapak açılınca bırakın kibarı biraz devasa boyutlara ulaşıyor
  • nokia eskiden traktör kamyon tekeri imal eden bi firmaymış(ciddiyim)
    ondandır belki de
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

nokia eskiden traktör kamyon tekeri imal eden bi firmaymış(ciddiyim)
    ondandır belki de

• Telefonunuzu pantolon cebinde taşımayın, şişkinlik yapmasın o zaman. Konuyla uzaktan alakalı ama acaba yurdumun insanına mı özeldir yurtdışında da örnekleri var mı acaba kot pantolon ceplerinden bir seferde cep telefonu, sigara, çakmak, anahtarlık, cüzdan, bozuk para, opsiyonel olarak da gözlük kabı, parfüm şişesi, kalem vs. çıkarabilen insan evladı.

Bu arada n73 ün ya da n95 in yapabildiği herşeyi yapabilen ama boyutu da çakmak kadar olan telefon ya da pda varsa, örnek verin hep beraber nokiaya çemkirelim neden sen de yapmadın diye.
  • Yorumuna katilmamak elde degil,Okan Bayulgen bile bu yorumuna katilirdi
    quote:

Orjinalden alıntı: ozar

Telefonunuzu pantolon cebinde taşımayın, şişkinlik yapmasın o zaman. Konuyla uzaktan alakalı ama acaba yurdumun insanına mı özeldir yurtdışında da örnekleri var mı acaba kot pantolon ceplerinden bir seferde cep telefonu, sigara, çakmak, anahtarlık, cüzdan, bozuk para, opsiyonel olarak da gözlük kabı, parfüm şişesi, kalem vs. çıkarabilen insan evladı.

Bu arada n73 ün ya da n95 in yapabildiği herşeyi yapabilen ama boyutu da çakmak kadar olan telefon ya da pda varsa, örnek verin hep beraber nokiaya çemkirelim neden sen de yapmadın diye.

• quote:

Orjinalden alıntı: MaSSive

Yorumuna katilmamak elde degil,Okan Bayulgen bile bu yorumuna katilirdi
    quote:

Telefonunuzu pantolon cebinde taşımayın, şişkinlik yapmasın o zaman. Konuyla uzaktan alakalı ama acaba yurdumun insanına mı özeldir yurtdışında da örnekleri var mı acaba kot pantolon ceplerinden bir seferde cep telefonu, sigara, çakmak, anahtarlık, cüzdan, bozuk para, opsiyonel olarak da gözlük kabı, parfüm şişesi, kalem vs. çıkarabilen insan evladı.

Ben disarda yasiyorum ve kimsenin kimseden farki yok neye göre söylüyorsunuz bilmem ama kizlar bile arka cebine kanira kanira o telefonu sokuyorlar.parfüm sisesi falan neysede cüzdani parayi neye göre saydin hayret dogrusu.canta tasimak zorundami insan cebine koyacak tabii..

• quote:

cep telefonu adı üstünde.... daha fazla yoruma gerek yok...

zaten ekranın mümkün olduğu kadar büyük kılmak için artık sürgülü ve kapaklı modeller çoğalıyor...
    önemli olan boyu ve kalınlığı yoksa eninin geniş olması iyi bişry, ekranın büyük olmasını sağlıyor...

şahsen nokia'nin adam gibi ince bi telefonunu görmedim...

• quote:

Orjinalden alıntı: PHI

nokia eskiden traktör kamyon tekeri imal eden bi firmaymış(ciddiyim)
    ondandır belki de

Öncelikle(ilk yaptıkları işleri) ağaç, kereste kalas ve kağıt işleriyle başlamışlar
    Tabi sonradan o sektörlere de girmişlerdir bilemiyorum ama ilk işleri önemli
    Hatta forumdan birisi esprisi yapmıştı ismini hatırlayamadım hala kalas üretiyorlar demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salur -- 19 Şubat 2007; 11:01:41 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.