Şimdi Ara

Nokianın android işlemcili telefonu Nokia X(Normandy)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Normandy'den 5 inç'lik dev bir ekrana sahip olmasını beklemeyin, çünkü Nokia sistem özelliklerini makul seviyede tutmak istiyor. Söylentilere göre Android'li cep, 4 inç'lik 480x854 çözünürlüklü bir ekranla gelecek.

Tasarımı

Sızan ekran görüntülerinin yanında, Normandy'nin tasarımını gözler önüne seren karelerle de karşılaştık. Görüntülerde Normandy'nin parlak renklerden ve yekpare tasarımdan vazgeçmediği, en son Asha'larla neredeyse aynı tasarıma sahip olduğu göze çarpıyor.

Teknik özellikleri

Normandy'nin 1GHz çift çekirdekli Snapdragon işlemci, Adreno 302 GPU ve 512MB RAM'le gelmesi bekleniyor. Evleaks'e göre telefon, microSD ile genişletilebilen 4GB depolama alanına, 1.500mAh pile, Nokia Store ve 3. parti uygulama desteğine, çift SIM'e sahip olacak ve 6 renk seçeneğiyle gelecek. Yani Normandy üst seviye bir cep olmaktan oldukça uzak. Zaten Nokia'nın da amacı "bütçe dostu" bir telefon oluşturmak. İddialara göre Normandy'nin arkasında 720p HD video kaydı yapabilen 5 megapiksellik bir kamera bulunacak, ön yüzde ise herhangi bir kamera yok.

şimdi biz microsoftun wpye tam destek vermesini,beklerken rakibi Google'ın androidimi çıkacak ? Biz wp 8.1i iple çekerken androidi yakalamak hatta geçmek isterken Microsoft böyle bir şey yaparsa acayip kahrolurum.
    not:mobilden yazdığım için resim ekleyemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nokianın android macerası çok uzun sürmez

• Burdaki fikir adn. vurmak bunuda çooook ucuz fiyatı ile yapıcaklar, bence akıllıca,akıllı telefona bu paraları verip alamayan milyonlar var nokia bunları gözüne kestirmiş ve google da iyi bir tokat atıcak :) (win phone 8 de googlın yaptığı kısıtlamalara cevap kendi özelleşmiş and. OS larını nokia üzerinden kendi marketi ile yönetmek yani google market olmıyacak !) güzel fikir !
  • Androif İŞŞŞLEEEEMMMCCİİİİ ooooooo muthiiişşş

• Satmasın diye herşeyi yapmışlar ozelliklerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 2 Şubat 2014; 15:26:48 >
  • Şaka falan bu herhalde :)
  • Fiyat 200 lira olsa anca gideri var , bu ne şaka gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Telefon
    9 yıl önce açıldı
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Android ve 512 MB ram?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android işlemci değil işletim sistemidir bilgin olsun dostum

• Başlığı bir kaç kere okudum

• Bu dediklerinizi geçtim ANDROİD başlığı ve Google-Microsoft düşmanlığı çooook saçma.

• islemcisi androidse olur ;-):D:D:D:/:/;)<3:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapboy3one -- 2 Şubat 2014; 19:35:07 >
  • Sanki düşük donanımlarda androidin rezilliğini bir kez daha kanıtlamak için çıkarıyor. Bir lumia 520ye bakın bir de buna bakın der gibi.

başka bir açıklama bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 2 Şubat 2014; 20:31:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mawoix

Sanki düşük donanımlarda androidin rezilliğini bir kez daha kanıtlamak için çıkarıyor. Bir lumia 520ye bakın bir de buna bakın der gibi.

başka bir açıklama bulamadım.

Aynen 520 lumianın en düşük modeli olarak tabir ediliyor(benim için en azından) ve en düşük model bile son derece hızlı olması şaşırtıyor. Daha yüksek ghz ve ramli android telefonlarında 2-3oyun,uygulama yükleyip telefonun kasmasındansa 2-3 güzel ücretsiz oyunun olmamasını yeğlerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.