Şimdi Ara

Nokia3110c-Raks667-Raks668

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bunlar arasında kararsızım aslında uzun süredir kararsızım ama bayramdan sonra kesin alıcam ama şimdide hangisini alıcağıma karar veremedim lütfen yardım edin..Sizce hangisini almalıyım (Not:w810 ve k750 almayı düşünmüyorum Diğer önerilere açığım... )

• 3110c
  • Raks modellerini pek kullanan yok, ama 6233 modeline bak istersen
  • 3110c
  • Raks daha iyi 4yıl garanti
  • ben raks derım hıc degılse kutu ıcerıyı, dunyada ılk ve tek 4 yıl garantı urunlerıne bu kadar guvenıyorlarkı 4 yıl garantı vermısler.hem aklıtelı hem ucuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: notescapeme

arkadaşlar bunlar arasında kararsızım aslında uzun süredir kararsızım ama bayramdan sonra kesin alıcam ama şimdide hangisini alıcağıma karar veremedim lütfen yardım edin..Sizce hangisini almalıyım (Not:w810 ve k750 almayı düşünmüyorum Diğer önerilere açığım... )

Ben de arkadaslar gibi bu ucu arasinda raks modellerini oneriyorum..zira ekran, ses, dizayn, kamera, video cekimi gibi detaylarda raks lar bariz ustundur..4 yil garanti ve zengin kutu icerigi de cabasi..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Sgh-E310
    18 yıl önce açıldı
    Samsung SGH-E490
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • raks pek tutulan bi model değil çok satmadı ama garanti olayı güzel ama yinede 3110c
  • Nokia 3110c .
  • 667 hayet iyi. ama ben satılan bi yer bulamadım. bulsaydım almış olurdum. benim de tavsiyem r667.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.