Şimdi Ara

Nokia X6 Şarj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar herkese. Şimdi benim X6yı alalı cok zaman olmadı yaklaşık 4ay falan oldu. Neyse bu şarj aletini taktığım zaman şarj olmuyor. Etrafını oynatarak jakın üstüne bişeyler koyarak falan yaklaşık 1.5aydır şarj ediyorum. Mersinde yaşıyorum. Şimdi ben bunu forumdaki nokia shopa götürdüm. garantiden alırız hallederiz dedi adam. burda mı istanbula mı gönderiyosunuz dedim burda hallederiz dediler. bunu soralıda işte 1ay falan geçti. neyse artık bugün canıma tak etti. yarın hemen götürüp vermeye karar verdim. öyle yada böyle idare ediyorum diyordum ama artık olmuyor. şimdi benim sorularım var cevaplayacak arkadaşlar olursa sevinirim. şimdi bunu nokia shopta garanti kapsamında teslim etsem bana ne kadar sürede verirler tahmininizce? bir de oraya verirsem içindeki müzik-resim-mail-mesaj gibi dosyalarım ne olur? yada orda açıp kurcalarlar mı cunku cok onemliler? eğer geç sürede teslim edecek olurlarsa tanıdık bi telefoncuya versem o açsa parasıyla yapsa aynı gün teslim etse olur mu? garanti kapsamı dışı kalır ama umrum falan değil çünkü nokia artık canıma tak etti. yazın yurtdışına gideceğim ve ilk işim saglamından bir android telefon almak olacak şu nokia illetinden kurtulacağım. teşekkürler şimdiden yardım eden arkadaşlara..

• 1 hafta 10 gün sürmez ,yanlız cihaza format atarlar yedeğini al :)
  • Servisin yoğunluğuna göre değişiyor, ama 1 haftadan önce bekleme telefonu :)
  • Peki neden format atacaklar ki? Sirket politikasi falan mi? Benim yararima olur format atmalari hem daha iyi olur peki tanidik telefoncuya ne diyorsunuz garanti varken sacmalik mi olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemicalEng -- 7 Mayıs 2011; 6:51:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.