Şimdi Ara

NOKIA X6 KILIF & 5800XM AKSESUARLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÖNCELİKLE ALBÜMDE GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ BÜTÜN FOTOĞRAFLAR İSTİSNASIZ TARAFIMDAN ÇEKİLMİŞ OLUP, SATILAN AKSESUARLARIN KENDİLERİNE AİTTİR.

X6 RESİMLERİ TEMSİLİDİR!

AYNI KALİTE NOKIA N8 KILIFLARI DA GELDİ! BORDO VE SİYAH! 20 TL KARGO DAHİL!

NOKIA X6 EKRAN KORUYUCULARI ve KILIFLAR STOKLARDA! - BORDO VE SİYAH RENKLER MEVCUTTUR
    KARGO DAHİL 20 TL

YALNIZCA BORDO VE SİYAH RENKLER MEVCUTTUR!

4 ADET X6 EKRAN KORUYUCU PTT KARGO DAHİL 20 TL!

5800 XM İÇİN KILIFLAR, EKRAN KORUYUCULARI:

FİYATLARA KARGO DAHİLDİR. KILIFLARDA 2 ADET EKRAN KORUYUCU FİLM VE 1 ADET TEMİZLEME BEZİ HEDİYEDİR.
    HEDİYE İSTEMEM DESENİZ DE FİYATTA DEĞİŞİKLİK YOKTUR.

1- İNCE SİLİKON KILIF Kargo dahil: 15 TL
    Sertleştirilmiş silikondan imal edilme, telefonu tam olarak kavrıyor, olması gereken yerlerde boşluklar var. Kendim siyahını kullanıyorum, harika.
    RENK SEÇENEKLERİ : Siyah, Gri, KIRMIZI (1adet)
    2- YUMUŞAK SİLİKON KILIF (SİYAH) Kargo dahil 14 TL
    Yumuşak silikondan imal edilmiş olup, diğer kılıfa göre biraz daha kaba olmakla birlikte yere düşmelerde çarpmalarda tam bir şok koruması sağlar.

3- 4 ADET EKRAN KORUYUCU FİLM + 2 ADET TEMİZLEME BEZİ: 11 TL

3 Katlı ekran koruyucu film. Resimlerde uygulanmış hali de mevcut.
    Filmleri uygularken çok dikkatli olmanızı öneririm.

EKRAN KORUYUCU FİLM KULLANIM TALİMATI
    1- TEMİZLEME BEZİ İLE HERHANGİ BİR TEMİZLEME SIVISI KULLANMADAN TELEFONUNUZUN EKRANINI BASTIRMADAN VE YUMUŞAK HAREKETLERLE İYİCE TEMİZLEYİNİZ.
    2- EKRAN KORUYUCU FİLM 3 KATMANLIDIR, ORTADAKİ KATMANI TELEFONA UYGULAYACAĞIZ.
    3 - (1) NUMARALI KIRMIZI ETİKETTEN TUTARAK BU KATI FİLMDEN ÇIKARIP ATIYORUZ.
    4- EKRAN KORUYUCU FİLMİ TELEFONA DİKKATLİCE UYGULUYORUZ. BU AŞAMADA BALONCUK OLMAMASI İÇİN PVC BİR MALZEME İLE UYGULAMA YAPABİLİRSİNİZ.
    5- FİLMİ UYGULADIKTAN SONRA (2) NUMARALI YEŞİL ETİKETİ DİKKATLİCE ÇIKARIYORUZ.
    6- ARTIK EKRANIMIZ HAZIR.
    DİLEDİĞİNİZ ZAMAN EKRAN KORUYUCU FİLMİ İZ BIRAKMADAN ÇIKARABİLİRSİNİZ.

NOTLAR:
    FİYATLARDA PAZARLIK YOKTUR.
    TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ.
    İLANDA BELİRTİLEN HUSUSLAR DIŞINDA SORMAK İSTEDİĞİNİZ HER ŞEY İÇİN MESAJ ATABİLİRSİNİZ.
    MESAJLARINIZA HEMEN CEVAP VEREMEYEBİLİRİM, PAZARLIK VEYA TAKAS İÇERİKLİ DEĞİLSE MUTLAKA CEVAP VERİLECEKTİR.

5800XM SATILMIŞTIR, İLAN YALNIZCA AKSESUARLAR İÇİNDİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying_Hero -- 20 Ocak 2011; 23:00:38 >

• Cihazın orjinal kutu içeriğinde 8gb lık sd kart mevcuttur
  • Benim aldığım orjinal kutu içeriğinde 1 GB kart mevcuttur.
  • İlk çıkanlarla son çıkanlar arasında kutu içeriği farkı var galiba :S
    Ben de almıştım full kutulu diye ama TV kablosu yoktu galiba :O
  • Benim cihazım ilk seri 5800 lardan kutu içeriği tv kablosu vs. vs. , 8gb lık kart kutu içeriğinde mevcut idi , senin kutudan nasıl 1 çıktı anlamadım , herneyse kolay gelsin.
  • bende 1 ay once aldım bende tv kablosu
    8 gb hafıza kartı
    cdsı ve pc kablosu
    kulaklık telefon askılıgı da vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJWORD -- 4 Temmuz 2010; 21:51:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DJWORD

bende 1 ay once aldım bende tv kablosu
    8 gb hafıza kartı
    cdsı ve pc kablosu
    kulaklık telefon askılıgı da vardı

Merak ettiğimden soruyorum; kılıf çıkmadı mı paketten?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 6600 Kulaklık
    20 yıl önce açıldı
    Nokia E72 (Satılmıştır)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilk çıkan serilerde tv-out kablosu, masaüstü standı ve kılıf vardı. daha sonra kutu içeriğinden bu aksesuarları çıkardılar. ama hiç bir zaman 1 gb kart ile satılmadı 5800 lar. senin aldığın cihazla ilgili bir durum söz konusu. eğer 2. el aldıysan satıcı içindeki kartı değiştirmiş olabilir..
  • Ben alırken fazla üzerine düşmemiştim, kılıf çıkan pakette 1 gb kart ile geldi dedi aldığım arkadaş, 8gblık pakette kılıf yokmuş, ben de ona istinaden böyle diyorum. Doğru ya da yanlış, sonuçta elimde mevcut olan bütün aksesuarlar bu şekilde. Dolayısıyla alıcı arkadaş durumu değerlendirirken bunu da hesaba katıp değerlendirmesini yapar.
  • şahsen benim aldıgım ilk seri 5800 kutu içeriği kılıf,yedek kalem,tv kablosu,usb,kulaklık,şarj ,pena,askı ipi, 8gb lık kart vs. mevcuttu.sonraki seride hep böyle devam etti bence senin arkadaş almış içerisinden
  • 5800XM SATILMIŞTIR, AKSESUAR SATIŞI DEVAM ETMEKTEDİR.
  • pm
  • Cevaplandı
  • 4 ADET EKRAN KORUYUCU FİLM + 2 ADET TEMİZLEME BEZİ: 11 TL Tarafımca alınmıştır kendisine teşekkür ediyorum
  • İyi günlerde kullan.
  • pm
  • kalem olsaydi alirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.