Şimdi Ara

Nokia X6 Çin Versiyonu - Bol Resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
56.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaptığım araştırmalara Göre Çin malı Nokia x6'nın fiyatı 200-250 tl arası tabi işi abartıya kaçırıp 400 tl fiyat biçenlerde var telefona.
    Çift hat ve Wireless özelliği var.. 3G olduğuda söyleniyor ama pek inanmadım.
    İşte fotolar:

Buda İphone'a Göre uyarlanmış bi versiyonu sanırsam..

• Van'da bugün sordum 250 TL dedi.(çin malı)Orjinalide var oda ise 900 TL civarında...
  • o kadar çinli toplanıp adam akıllı kendi telefonlarını yapamıyorlar ya hep cekma hep cakma:D
  • geç kalmışlar hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhellfirex

o kadar çinli toplanıp adam akıllı kendi telefonlarını yapamıyorlar ya hep cekma hep cakma:D

Çinliler sadece yapıyor yani fason iş veren firmalar var onlara. Mesela N97'nin replika modelini yapma niyetin var. Üretim tesisin yok veya var ama maliyeti işçiliği vs. pahalıya geliyor. Çin'de üretim yapan bir firma ile anlaşıyorsun veriyorsun bir numune veya projeyi anlatıyorsun adam sana ucuz üretip teslim ediyor.
  • adam akıllı servis de olsa alsak :)
  • benim elimde var2 tane (almak isteyene birini satabilirim;)) iphone tarzı kayar menüler vs,

wireless özelliği çok güzel, çift sim kart, yön algılaması var, telefonu sallayarak arayanı meşgule atabiliyorsunuz, ya da müzik değiştirebiliyorsunuz, radyo ve televizyon özelliği var, radyodan anında ses kaydı ya da "programladığınız bir gün ve saatte" kayıt yapabiliyorsunuz,

3 g anladığım kadarıyla yok, yalnız iki kamerası var. sesi gayet tatmin edici, dokunmatik ekranı gayet tepkilere istenen cevapları veriyor, ekranı parlak ve güneşte gayet kullanışlı

içinde fabrikadan yüklü msn facebook skype programları var, hepsi sağlıklı çalışıyor, micro sd kart girişi var, gayet hızlı okuyor.

tekrarlıyorum almak isteyen varsa bana kişisel mesajla ulaşsın konuşalım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar zeytinburnu demirciler sitesine bir telefoncu geldi e71 110 tl x6 120 tl Sirocco 220 TL ye almayanı dövüyordu hatta bizim 2 arkadaş e71 110 bir arkadaşda x6 120 TL ye aldılar çok merak ediyorum ne kadar kullanacaklar... (E71 e 220 tl den x6 yada 240 TL den kapı açtı )
  • arkadaşlar bende bundan aldım ama wifi sorunum var bir türlü bağlanamadım yardımcı olucak birileri var mı wifi etkin diyorum bitti diyor aramada kımse cıkmıyor yenile felan yapıyorum çıt yok yardımlarınızı beklıyorum
  • NOXİA veya NQKİA olmasın iyi bakın.
  • Ben anlamıyorum her haltti yapabiliyolar ama kendi markaları yok olanlarda zaten cakmadan beter örnek .triedent
  • Ben olsam almam. Hem çekici bir yanı yok hemde sağlığınız için.

Vereceğiniz 200-250 TL'ye yazık. Para kolay kazanılmıyor.
  • ben aldım 200tl ye wifi baglanıp istediğim her siteye baglandım tel herşeyiyle iyi
    fakat kardeşim beğendi bir tanede ona aldım aynı yerden sadece beyaz rengi fakat wireles baglanmıyo menüde yüzde 50 degişiklik var menü görünümü net degil biri çok iyi diyebilirim ama ikinci aldıgım 5 para etmez
    birinde kamera 1600e 1200 öbürü 1200e bilmem kaç saçmalık yani aynı dükkandan 5gün arayla aldık aynı model sade renk farkı var diye aldık
  • bence uzak dur
  • Bu arada Nokia 1112, 1200 veya 1203 kullanırım daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xavi92 -- 15 Ağustos 2010; 17:30:22 >
  • ya çin neden hep kolpa ürünler yapıyor... bütün firmalar birleşsin adam gibi kendi telefonlarını yapsalar ya

+ telefonun orjinalinden bi farkı var mı?
  • Arkadaşlar Çin'de kalitesiz ürün üretme yarışı yok.
    Orada durum cebindeki paraya bakıyor.Adamdan ürün istiyosun, aynı ürünün 10 farklı kalitesini gösteriyo..
    Koyuyo önüne saymaya başlıyor ; 1$ , 2$ , 5$ , 10 $ , 20$ , 50 $ ...
    diye gidiyor..
    Bizim milyoncular 1$ lıktan 1 ton alıyorlar sonra Çin malı kötü..
    Aslında çok kalitelisinide yapıyor adamlar ithal etmesi tuzlu oluyor ama..
  • bıktım şu çinlilerden ...yaptıkları gerçekten utanmazlık ve terbiyesizlik
  • Kalitesiz duruyor belli çin malı oldugu
  • x6 varbende ama, her hangi bir telf.nun çakmasını alacağıma hiç almamayı tercih ederim en azından rezil olmam.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.