Şimdi Ara

Nokia X6 ayrıntılı incelemem ve 5800 ile karşılaştırma (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
346
Cevap
0
Favori
44.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: antonidas

multi touch olmayan kapasitif ekran bence çok mantıklı bir şey değil. Çok fazla batarya yer.
    Bence 5800 ın önemli bir artısı yanında taşınabilir kalemi olması.kalem ile çok hızlı mesaj yazabiliyorum, tabi q klavyeyi avcumun içi gibi de biliyorum
    Batarya aynı batarya olduğu için kapasitif ekran bataryayı çok çabuk bitirir. Bence 5800 dan vazgeçmeye değmez.yükle mobile shell paşa gibi kullan.5800 dokunmatiği bence yeteri kadar iyi, her işimi rahat rahat yapıyorum, daha iyi dokunmak için başka telefona 2,3 kat para vermem.
    Çok yoğun kullanımda hiç bir telefona batarya dayanmaz birde normal kullanımda fena değil 5800 bataryası

Yanlış anlama ama bu söylediklerin ya fanaiklik yada bilgisizliktir.Samsung s5253 kullanıyorum kapasitif ekran normal kullanımla şarjı 4 gün gidiyor daha öncede iphone kullanıyodum 4,5 gün şarj süresini gördüğümü bilirim.Ayrıca herkesin bildiği gibi 5800 ve türevleri basmatik ekran olarak tanımlanıyor.Kalemle tırnakla cartla curtla uğraşmadan kapasitif ekranda kolayca dağda bayırda otobüsde sporda tek elle mesaj yazmak varken kim neden iki elle kalemle uğraşsınki bu devirde 5800da x6da alınmaz ekranı geçtim symbian işgenceden başka bir şey değil.benim tavsiyem 2. el iphone alınmalı yada sıfır samsung wave serisi alınmalı montede olur.

• Bu telefonun sıfırı şu anda en ucuz kaç paraya bulunuyor? Bu telefonu beğendim. Yaza alabilirim. Yaza kadar fiyatı düşer mi? 500 liraya falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orijinalden alıntı: iphone4atak

S.a
    ben x6 aldım kız arkıma ama şarjının 1 gün gittiğini söyledi :S cok az değil mi bu süre,ki sadece msjlaşıyoruz net bağlantısı yok wifi falan kullanmıyor yani..
    Bir de bu ekrann sağ üst tarafndaki wifi işaretini nasıl yok edebilirz ? hani belki sürekli wifi bağlantısı arıyorsa şarj yiyebilir ? ya da öyle bişey var mı ?
    Soruyu yanlış yerde sorduysam özür dilerim ,şimdiden teşekkürler..
    Saygılar..

Normal yani mesajlaşmak çok fazla şarj tüketir kimi telefonda 2-3 gün gider kimisinde 7 saat.x6 için mesajlaşınca 1 gün normal bir süre.

ilginiz için teşekkürler hocam..
    Saygılar..

• Öncelikle selamlar. Zamanınızı alıyorum kusura bakmayın. Nokia x6 ile ilgili yazdıklarınızı okudum. Bir kaç sorum olacak size...
    1. 8 GB ile 16GB ya da 32 GB versiyonları arasında hafıza dışında bir fark var mı? Eğer fark yoksa 8 GB benim için yeterli.
    2. Bir de paralel ithalat denen olayda herhangi bir kaybımız oluyor mu (garanti-servis gibi imkanlarda kısıtlama gibi)? Telefonun beyaz olanını almak istiyorum da ülkemizde yok galiba.
    3. Bir de en ucuz fiyata nerede bulabilirim (akakce.com'da en uygun fiyat 551 TL ile pinti.net'te) ve o fiyata sizin önerebileceğiniz (boyutu bundan daha büyük olmamak kaydıyla) başka telefonlar var mı? "pinti.net" güvenilebilir bir site mi?
    Yardımlarınız için şimdiden çok çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

Orijinalden alıntı: antonidas

multi touch olmayan kapasitif ekran bence çok mantıklı bir şey değil. Çok fazla batarya yer.
    Bence 5800 ın önemli bir artısı yanında taşınabilir kalemi olması.kalem ile çok hızlı mesaj yazabiliyorum, tabi q klavyeyi avcumun içi gibi de biliyorum
    Batarya aynı batarya olduğu için kapasitif ekran bataryayı çok çabuk bitirir. Bence 5800 dan vazgeçmeye değmez.yükle mobile shell paşa gibi kullan.5800 dokunmatiği bence yeteri kadar iyi, her işimi rahat rahat yapıyorum, daha iyi dokunmak için başka telefona 2,3 kat para vermem.
    Çok yoğun kullanımda hiç bir telefona batarya dayanmaz birde normal kullanımda fena değil 5800 bataryası

Yanlış anlama ama bu söylediklerin ya fanaiklik yada bilgisizliktir.Samsung s5253 kullanıyorum kapasitif ekran normal kullanımla şarjı 4 gün gidiyor daha öncede iphone kullanıyodum 4,5 gün şarj süresini gördüğümü bilirim.Ayrıca herkesin bildiği gibi 5800 ve türevleri basmatik ekran olarak tanımlanıyor.Kalemle tırnakla cartla curtla uğraşmadan kapasitif ekranda kolayca dağda bayırda otobüsde sporda tek elle mesaj yazmak varken kim neden iki elle kalemle uğraşsınki bu devirde 5800da x6da alınmaz ekranı geçtim symbian işgenceden başka bir şey değil.benim tavsiyem 2. el iphone alınmalı yada sıfır samsung wave serisi alınmalı montede olur.

ben 5800 kullanıyorum, dokunmatiği benim için sorunsuz, yani zor gelmiyor, buraya da telefondan yazıyorum :)
    Yukarıda adam yazmış kız arkadaşıma x6 aldım şarjı bir günde bitiyor yazmış,demekki batarya konusundaki tahminlerim doğru.
    Symbian niye işkence olsun ki. Symbian yalnızca bir işletim sistemi, yükleyeceğin programlarla onu geliştirmek senin elinde.
    Benim telefonum hızlı, hiç bir şekilde bekleme yapmıyor. Menüler arası geçişide çok hızlı.
    5800 için arkadaşlar sağolsun bir çok oyun, uygulama, program paylaşıyor. Çok kişide var 5800 bu sayede çok fazla içeriği çok rahat bir şekilde buluyorsun.
    5800 gelmiş,geçmiş en iyi akıllı telefon demiyorum tabiki de, ama şahsen hiç bir özelliğinden şikayetçi değilim
    Mesajı elinlede yazabiliyorsun, kalemlede.kalemle resim de yapabiliyorsun ayrıca, ben memnunum kalemi olmasından, hem şık hem kullanışlı.

• Ben şu an her ikisini kulalndığım için yazıcam. x6 dokunmak olayı 5800 dan tamamen farkı.
    5800 dokunmatiği beş para etmez arkadaşlar. x6 süper ama. bilginize... denemekle anlaşılır
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.