Şimdi Ara

Nokia x6 2 Yıl garantili 150 TL takas olur.(çin malı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çin malı olduğu için ön yargıyla yaklaşabilirsiniz.Ama telefonu 2 aydır kullanıyorum hiçbir sorun çıkartmadı kaldıki zaten 2 yıl garantisi var garanti belgeli usb kablosu falan herşeyi var.

Satmamın sebebi dokunmatik telefon kullanamıyorum.Orjinal iphone ile denedim yine kullanamıyorum.Yoksa telefonun dokunmatiğinde bi sorun yok.

190 TL'ye almıştım 150 TL'ye satıyorum.

Takas düşünülebilir ama dokunmatik telefon istemiyorum.

Önerilere açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugi-uA -- 2 Kasım 2010; 0:30:20 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• başlıktada replika yada çin diye belirtmen gerekir iyi satışlar.
  • kardeş blacbery 9000 wıfı var hiç kullanmadım takas yapabiliriz istersen askerdeyken aldım ama sadece kartımı taktım sonra eve gönderdim hiç kullanmadım 2 tane bataryası var usb si var kulaklığı var ama çalıştıramadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamumu

kardeş blacbery 9000 wıfı var hiç kullanmadım takas yapabiliriz istersen askerdeyken aldım ama sadece kartımı taktım sonra eve gönderdim hiç kullanmadım 2 tane bataryası var usb si var kulaklığı var ama çalıştıramadım

olabilir pm attım

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• telefon hala elinizdemi sağlamsa ve garantisi dolmadıysa hemen almak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fly39 -- 6 Aralık 2010; 0:43:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.