Şimdi Ara

Nokia x2 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
5.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen gün Nokia x2 telefon aldım.Telefondaki sorunum şu: Mesala telefon müzik dinlerken Donup kalıyor.Kırmızı Tuşa yani kapatma tuşuna basıyorum.Ana ekrana Geri dönüyor.Bunu daha Çok hafıza kartı takılı iken yapıyor.ayrıca Resimlerde filan da donuyor ama telefon kapanmıyor. Bunun bir çözümü yok mu?Hafıza kartını biçimlendirdim hala aYnı.yeni yazılımı filan yokmu yüklüyeyim.

• Software Updater den güncelle..
    Güncelleme yok derse x2 product code arattır google dan..
    Sonradahttp://www.reis-ieagles.com/genel-sorunlar-ve-cozumleri/son-surumu-gormeyen-cihaza-son-surumu-gostermek-t1789.html
  • Bunu yaıca garanti dışı kalır mı telefon vede Sorun çözülür mü?
  • Neden garanti dışı kalsın, nokia nın servisi zaten...
    Yeni güncelleme sorun varsa çıkartılır zaten, örneğin benim 5230umun sensörü yavaş çalışıyodu güncelleme ile hassaslaştı...
  • Donma sorununu çözdüm.Şimdi telefon hiç donmuyor ama Ekrandaki Saat donuyor YAni Hiç ilerlemiyor öyle kalıyor.
  • İleriki güncellemelerle düzelecektir umarım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün

İleriki güncellemelerle düzelecektir umarım...

verdigin linki inceledim hatta nokia soffware uptade Yi de yüklemdim.Ama yapamadım.O kod ları nereye yazıyorsun.Bir Açıklar mısın=?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 6300 ve 5130c ekran
    5 yıl önce açıldı
    iphone x ısınma sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ürünün yazılımı 2.80 di.Sabah baktım yeni yazılımı çıkmış.2.90 Hemen güncelledim. Ne gibi yenilikler geldi bilmiyorum.
  • Hayırlısı olsun ne diyelim...
  • benim nokia x2 \imgcache dosyasında 0000313603136024.tec yasılı bir dosya cıkıyor haftalık siliyorum yinede 100- 150 dakar birikiyor acaba nedeni nedir zararı olurmu telefonuma yardımlarınız için şimdididen teşekkürler
  • lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.