Şimdi Ara

Nokia X2-00 Her Şeyi Sesli Dinleyelim Ana Başlık. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
0
Favori
61.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkdaşlar benimde bi sorunum var telefonumda sorun yok kulaklıkta sorun var birkac gün önce müzik dinlerken yüksek ses geliyordu sonrada birden kulaklıktan ses az gelmeye basladı ama telefonda ses gayet iyi geliyor sadece kulaklıktan kaynaklanıyo diye arkadaşımın telefonunda denedik kulaklığımı onun telefonunda gayet iyi calışıyo bunun sorunu telefonumdamı yoksa baska bişeydenmi kaynaklanıyo yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kont_98

merhaba arkdaşlar benimde bi sorunum var telefonumda sorun yok kulaklıkta sorun var birkac gün önce müzik dinlerken yüksek ses geliyordu sonrada birden kulaklıktan ses az gelmeye basladı ama telefonda ses gayet iyi geliyor sadece kulaklıktan kaynaklanıyo diye arkadaşımın telefonunda denedik kulaklığımı onun telefonunda gayet iyi calışıyo bunun sorunu telefonumdamı yoksa baska bişeydenmi kaynaklanıyo yardımcı olursanız sevinirim

Bazen kulaklık tam oturmamış oluyor, biraz zorlamak gerekiyor. Kulaklığın yerine tam girdiğinden emin ol
  • 8.17 güncellemesi ile telefonda farkedilir bir hız artışı oldu özellikle mesaj yazarken alt satıra geçerken 1 sn falan bekletiyordu artık direk geçiyor fotoğraf kalitesinde biraz artış var video kalitesi aynı
  • Benim versiyon 8.17 akşam 8.25 yüklerim izlenimlerimi yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahiris -- 6 Haziran 2011; 9:49:48 >
  • en son güncelleme 8.17 yazıyor sitede
  • 8.17 stabil şimdilik
  • slm arkadaşlar 4 gündür x2 var bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.
    1-ekran parlaklığı ayarı yok mu? 4 gündür bulamadım
    2-günde 2 saat oyun oynayıp ort. 1 saat tel ile görüşüyorum şarjı 1 günü geçmiyor bu normal mi?
    3- ne olursa olsun internete bağlanmasın istiyorum ilgili ayarları bulamadım. şimdiden teşekkürler
  • 1.ürün s40 Oldugu İçin ekran parlaklık ayarı yok.

2.İlk aldıgında Normaldir.ilk aldıgında Bataryayı Tam Boşaltman Ve sarj etmen Gerekir.

3.İnternet için Hangi hattı kullanıyorsan onun internet ayarlarını İndirebilirsin..(ücretsiz)
  • 3.soruda arkadaş bağlanmasın demiş

• o zaman Dediklerimin tam tersini yapabilirsin.(internet Ayarlarını Sİl.)
  • Telefon usb'den şarj olmuyor fakat şarj olur gibi görünüyor usb'yi sık takıp çıkarırsak batarya zarar görür mü?

--
    Sent on a phone using T9space.com
  • Benimki Sarj oluyor USB den..
  • telefonu beyaz kullanan var mı telefoncu beyazlarda soyulmalar oluyor dedi siyah aldık bizde ama aklım beyazda kaldı
  • arkadaşlar cümleten merhabalar daha önce nokia 5130 c2 kullandım bilen bilir kronik bir yazılım hatası vardı ve şikayet ettim ücret iadesi bekliyorum para yatacak artık...bu telefonu gözüme kestirdim yazılımsal hatalar bundada mevcutmu acaba tavsiye edermisiniz dha önce 5130 dan beya soğudum nokiadan ama gene en iyisi o gibi şarj durumu nasıl biraz oyun oynarım telefonda idare edermi nasıl anlatırmısınız...
  • Benim telefon mavi beyaz alalı 3 ay olmuştur.(ilk çıktıgında direk aldım...)
    daha soyulma olmadı.Siyah sevmediysen mavi kapak alıp değiştirsin olur biter...Arkası zaten aliminyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Benim telefon mavi beyaz alalı 3 ay olmuştur.(ilk çıktıgında direk aldım...)
    daha soyulma olmadı.Siyah sevmediysen mavi kapak alıp değiştirsin olur biter...Arkası zaten aliminyum.

sence almalımıyım alırsamda neden almalıyım tavsiye edermisin kısaca anlatırmısın telefonu
  • Senin bir telefondan İstediklerin neler???Ona göre Alıp almayacagını söylücem..
  • valla dediğim gibi 5130 kullandım daha önce ama yazılımsal hatalar yüzünden iade ettim aynı özellikler olsun yeterli bana internette okuduklarıma göre şarj konusu en büyük sorun diyorlar ???
  • O zaman rahatlıkla alabilirisin...Benimde 5130xpress music vardı Kaybettim.

Öncelikle x2 kablosuz RDS destekli radyo dinleyebilirsin.Arkasında 2 tane hoparlor vardır.Ve Ses çıkısı oldukca Yüksektir..Çogu telefonu Ezer geçer..
    İkinci Güzel yanı Kamerası Normal Gündüz çekimlerinde Çok iyidir.Seni Üzmez...

Flaşı Çok güçlüdür..Ayrıca kare tuşuna basarsan El feneri gibi Kullanabilrisin.

Çok ama ÇOk Hafiftir.Ve aynı zamanda İncedir.

Ekranı 5130'un ekranı 2.0inç dir.
    X2 nin ekranı 2.2 inç dir.

normal kullanımda 2hafta şarjı gidiyor.Bi kere Tam şarj yaptım.3.5 hafta gitti.Ama telefonu 2-3 kere elledim oda öylesine konuşma filan yapmadım..

Telefonun şarjı yavaş şarj oluyor.Buda sarj aletinden kaynaklı.Hızlı sarj aleti alabilirsin..

• yazılımsal sorun varmı peki kardeş 5130 kronik hatalıydı ama güzeldi Allah için... reset atma donma gibi sorunlar yoksa alabilirim yani ??
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.