quote:Orijinalden alıntı: NerdStark quote:Orijinalden alıntı: Psikopoz quote:Orijinalden alıntı: NerdStark quote:Orijinalden alıntı: Psikopoz quote:Orijinalden alıntı: NerdStark quote:Orijinalden alıntı: Psikopoz quote:Orijinalden alıntı: NerdStark arkadaslar sms kullanmiyorum sadece whatsapp fakat 1 yil bedava nin suresi bitmek uzere ve paypal im yok napabilirim Telefonu fabrika ayarlarına geri çevir. devam et...basit... oluyormu hocam öyle denedinizmi Çok denedim oluyor. Telefonun orjinal ayarlarına geri yükle. Yalnız ayarları değil. Bir nevi format sayılır. hocam tam olarak nerden yapıcam formatı Telefonun marka ve modeli nedir... c7 hocam AYARLAR > TELEFON > TELEFON YÖNETİMİ > ORJİNAL TELEFON AYARLARI > VERİ SİL VE GERİ YÜKLE > EVET Çok basit...
quote:Orijinalden alıntı: Psikopoz quote:Orijinalden alıntı: NerdStark quote:Orijinalden alıntı: Psikopoz quote:Orijinalden alıntı: NerdStark quote:Orijinalden alıntı: Psikopoz quote:Orijinalden alıntı: NerdStark quote:Orijinalden alıntı: Psikopoz quote:Orijinalden alıntı: NerdStark arkadaslar sms kullanmiyorum sadece whatsapp fakat 1 yil bedava nin suresi bitmek uzere ve paypal im yok napabilirim Telefonu fabrika ayarlarına geri çevir. devam et...basit... oluyormu hocam öyle denedinizmi Çok denedim oluyor. Telefonun orjinal ayarlarına geri yükle. Yalnız ayarları değil. Bir nevi format sayılır. hocam tam olarak nerden yapıcam formatı Telefonun marka ve modeli nedir... c7 hocam AYARLAR > TELEFON > TELEFON YÖNETİMİ > ORJİNAL TELEFON AYARLARI > VERİ SİL VE GERİ YÜKLE > EVET Çok basit... hocam sagolun ilginiz icin :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: NerdStark quote:Orijinalden alıntı: Psikopoz quote:Orijinalden alıntı: NerdStark quote:Orijinalden alıntı: Psikopoz quote:Orijinalden alıntı: NerdStark quote:Orijinalden alıntı: Psikopoz quote:Orijinalden alıntı: NerdStark quote:Orijinalden alıntı: Psikopoz quote:Orijinalden alıntı: NerdStark arkadaslar sms kullanmiyorum sadece whatsapp fakat 1 yil bedava nin suresi bitmek uzere ve paypal im yok napabilirim Telefonu fabrika ayarlarına geri çevir. devam et...basit... oluyormu hocam öyle denedinizmi Çok denedim oluyor. Telefonun orjinal ayarlarına geri yükle. Yalnız ayarları değil. Bir nevi format sayılır. hocam tam olarak nerden yapıcam formatı Telefonun marka ve modeli nedir... c7 hocam AYARLAR > TELEFON > TELEFON YÖNETİMİ > ORJİNAL TELEFON AYARLARI > VERİ SİL VE GERİ YÜKLE > EVET Çok basit... hocam sagolun ilginiz icin :) Rica ederim...
ericcson xperai ray var hizmet süresi bitti diyor ama kullanıorum ben satınmı almam lazım ücretsiz değilmi bu program ?