Şimdi Ara

Nokia Ovi Suite ile ilgili sorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Ben bütün mesajlarımı bilgisayarımdaki Ovi Suite'ye yedekledim.Fakat oradan mesajların saklandığı bir klasör bulamıyorum,sadece program üzerinden görebiliyorum.Bilgisayarıma format atarsam,yedeklediğim bütün mesajların kaybolmaması için ne yapmalıyım?
    Teşekkürler.

Kurmuşsanız da, suite yazılımından yedekleme kısmın gelin ve adeta tekrar yedekleme yapacakmışsınız gibi ilerleyin, orada yedekleme yapacağı adresi size bildiren yeri göreceksiniz. (c: users/nokia gibi...) oradaki satırı kopyalayın ve windows gezginindeki adres yerine yapıştırın ve enter deyin. sizi yedeklemenin yapıldığı yere götürecektir. muhtemelen şu isimde bir dosya "ContentCopier" altında olacak... bulamazsanız, ContentCopier dosya ismini aratın C'de o zaman bulursunuz... ContentCopier, bu dosyayı yedekleyin bir köşeye. format attıktan sonra tekrar ovi suite kurarsınız ve yedekleme kısmından bu dosyayı gösterirsiniz...

yapacağınız şey, ilgili kayıt dosyasının (ContentCopier) bir kenara kopyalamak ve format attıktan sonra eski yerine geri koymaktır.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.