Şimdi Ara

NOKIA OVI MAPS NAVIGASYON HELP !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, arakadaşlar 5800 kullanıyorum fakat şöyle bir durumla karşı karşıyayım navigasyonu çalişdiğimda harita üzerinde konumumu kırmızı nokta ile görmem gerekirken göremiyorum ve ekranın sol ust kısmında kırmızı nokta duruyor hiçbir şekilde haritada olduğumu göremiyorum sizinde başınıza böyle bir olay geldimi ya da bunun çözümünü biliyormuyuz teşekkürler...

• uyduya bağlanmadığından göremiyorsun.
    bağlanmak için iki yöntemin var:
    1.Yardımlı Gps(kontor gider 1 yada 2.ama saniyeler içinde bağlanır ve kapalı mekanda bile bağlanır)
    ve konumlama sunucusunu açmalısın

2.Tümleşik gps(kontor gitmez fakat açık alanda olman ve yaklaşık 5-10 dk arası bağlanmasını beklemen gerekir.)

telefonuna bunları ayarlamak için uygulamalar menüsünde gps ayarlarına girmelisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tècnics

Merhaba, arakadaşlar 5800 kullanıyorum fakat şöyle bir durumla karşı karşıyayım navigasyonu çalişdiğimda harita üzerinde konumumu kırmızı nokta ile görmem gerekirken göremiyorum ve ekranın sol ust kısmında kırmızı nokta duruyor hiçbir şekilde haritada olduğumu göremiyorum sizinde başınıza böyle bir olay geldimi ya da bunun çözümünü biliyormuyuz teşekkürler...

Öncelikle Gps bölümüne girin, haritalara değil, Konumu seçin seçeneklerden. Uydu durumu olacak. Bir kaç saniye içinde 4-5 uydu bulu açık havada isen.

Daha sonra haritaları açarsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    blackberry priv pil orjınal
    3 yıl önce açıldı
    P900 Tracker programı
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.