Şimdi Ara

Nokia'nın yeni iş telefonu: E72 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.860
Cevap
20
Favori
695.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yukardaki mesajlardan birinde aralık ayı sonu diye yazılmış yılbaşında hediye edilsin diye o zamana sarkıtmışlardır gayet iyi bir strateji.
  • 960tl ye bakır renklı e 72 aldım bugun.İphone dan sonra nette dolaşmak biraz zorluyo ama telefonu çok beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carlos1907 -- 25 Kasım 2009; 20:10:49 >
  • Forumdaki ilk E 72 alan sensin tebrikler...

Telefonun artı ve eksilerini yazarsan çok seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos1907

960tl ye bakır renklı e 72 aldım bugun.İphone dan sonra nette dolaşmak biraz zorluyo ama telefonu çok beğendim.

hayırlısı olsun. güzel bir inceleme bekliyoruz.
  • Aslında pek inceleme tarzı yazılar yazamam... zaten foruma yeni üye oldum.Ama biraz daha kurcaladıktan sonra yazmayı denerim.

Birde ufak bi sorunum var internet gerektiren programları açtığımda sürekli turkcellden bağlanmaya çalışıyo onu wirellesa nasıl yönlendirebilirm?
  • merhaba ben telefonu 3 gun once aldım yanı ayın 23 gıbı canadada yasıyorum yanı kanadadan aldım. telefon guzel arkadasım e 71 kulanıyordu bende 72 sını aldım gorunusu hoş içerıgı wifi var ınternete gırebılıyorsunuz. 5.0 mpix camerası var. turkıyede bu tarz telefonları taşımak arkadaş ıcerınde havalı oluyor ama bu tarz ulkelerde pek bır havasını atamıyorsunuz:) ha bu arada ben 500 canada dolarına aldım
  • Amerikada satışta mı bu alet haberi olan var mı, arkadaşıma sipariş verdim yarın bakacak. Kanada'dan almış olanı okuduk şimdi ama..
  • abd de satışta . 485 $
  • Bu telefonun siyah rengi varken nasıl o bakır rengini alıyorsunuz size ve zevkinize kocaman bir ban arkadaşlar
  • E 72 Mİ ?
    MİNİ N 97 Mİ?
    N 900 MÜ ?
  • ben grisini alıcam bi cıksın hele
  • e72 benm icin dokunmatk ekran alıcaksan İPHONE 3gs. Onunda özellikleri ne kadar iyi tartısılır tabiki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahin-YK

Bu telefonun siyah rengi varken nasıl o bakır rengini alıyorsunuz size ve zevkinize kocaman bir ban arkadaşlar

siyah herkeste olacak kahve rengi varken siyah belki alinir. :) benden sanada block

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mszehir -- 27 Kasım 2009; 1:33:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: carlos1907

960tl ye bakır renklı e 72 aldım bugun.İphone dan sonra nette dolaşmak biraz zorluyo ama telefonu çok beğendim.

guzel gunlerde kullan gule gule eskit . ilk yorumlarini cok merak ediyorum umarim memnun kalirsin .
  • arkadaşlar selam,

bayram nedeni ile durgunlaşmış forum yeni haber yok her halde...

iyi bayramlar...
  • büyük ihtimal bu hafta içi belli olur hangi tarihte çıkacağı. umarım yılbaşı sonrasına kalmaz, eğer öyle olursa bu telefonu almaktan vazgeçeceğim
  • sanalreyonum sitesinde satışa çıkmış, burdaki e72'de garanti problemi olur mu?
  • Bayram boyunca düşündüm taşındım ve Bold 9700 çıkmadan E72 almamaya karar verdim.
    Bolddaki karizma yok bu telefonda youtubedan bakmanızı tavsiye ederim e72 oyuncak telefon gibi kalıyor yanında.
    Herkese iyi bayramlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozland

merhaba ben telefonu 3 gun once aldım yanı ayın 23 gıbı canadada yasıyorum yanı kanadadan aldım. telefon guzel arkadasım e 71 kulanıyordu bende 72 sını aldım gorunusu hoş içerıgı wifi var ınternete gırebılıyorsunuz. 5.0 mpix camerası var. turkıyede bu tarz telefonları taşımak arkadaş ıcerınde havalı oluyor ama bu tarz ulkelerde pek bır havasını atamıyorsunuz:) ha bu arada ben 500 canada dolarına aldım

yanılıyorsunuz telefon ve araba konusunda bizim kadar görgüsüz bir millet yoktur.En yeni arabalar ve en yeni telefonlar her zaman bizde daha çabuk populer olur

p.s : 16 ülkeye gitmiş biri olarak söylüyorum bunu :)

• Arkadaslar bugün nokiayı sitemle aradım ve bu 5ci arayısım neden beni bu kadar oyalıyosunz söleyn artık adam gibi ne zaman cıkıcak bu cihaz dedim onlardan aldıgın cevap ise sizi anlıoruz ama bizim yapablceğimz bisi yok cihaz aralık ayı icerisnde cıkıcak gözüküoo kesin dedi.dedim eminmisin gecen ayda aynı seyi söledinz ama cıkmadı.2010a sarkmasın bide dedim.hayır aralıkda kesn cıkıcak 2010a sarkmıcak dedi
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.