Şimdi Ara

Nokia n97 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar n97 almayı düsünüyorum kamera performansı nasıl? n95 den daha kötü olduğu söyleniyor. kafam karıştı

• Fırsatın olupta iphone yada ipod touch kullandıysan eğer Nokia'nın dokunmatiğin hassasiyetini apple ürünleri gibi bekleme.
    Onun dışında tavsiye ederim.
    Birde yedek batarya aldın mı ? Doldur filmleri müzikleri....
  • Ne isiniz olur n97 ile.Sakin almayin derim.Gidin n8 , wave.,desire ,3gs ye bakin.
  • Almayı düsünüyorum aslında. isimi görür gibi geliyor. n97 kullanıp ben memnunum diyen kisileri arıyorum, biraz icim rahatlıcak o zaman.. samsung wave nin menüsünü sevmiyorum daha önce kullandım. c7 de autofocus yok. ama aklımdalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rugal_st -- 4 Şubat 2011; 11:02:13 >
  • N97 butun nokiacilarin bile kabul ettigi bi hayap kirikligidir.Cok dusuk islamci-ram ve resesif ekran.Sorunlari da cabasi.O fiyata diger dediklerimi deneyin.
  • asıl hayal kırıklığı bence n8. Nokia n8'i bazı ülkelerde toplatıyor.Cihazların genelinde kendiliğinden restart atma sorunu var.
    Sana 2.tavsiyem Nokia n97'ye öncelik verme.
    Samsung'un bir modeli vardı 1ghz işlemcili bi cihazdı.modeli tam hatırlayamadım.Onuda düşünebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLfaL1x

asıl hayal kırıklığı bence n8. Nokia n8'i bazı ülkelerde toplatıyor.Cihazların genelinde kendiliğinden restart atma sorunu var.
    Sana 2.tavsiyem Nokia n97'ye öncelik verme.
    Samsung'un bir modeli vardı 1ghz işlemcili bi cihazdı.modeli tam hatırlayamadım.Onuda düşünebilirsin.

hangi ülkelerde toplatılıyor n8?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisipist

Ne isiniz olur n97 ile.Sakin almayin derim.Gidin n8 , wave.,desire ,3gs ye bakin.

Arkadasın dedigi doğru n97 tam bir hayal kırıklıgı resistive ekran konulurmu o cihazı islemci berbat ram berbat arkadaşın saydıgı telefonlarda birine bakabilirsin
  • N97 tamamen ölü bir yatırım olur zevkine tercihine karışmak istemem ama bu devirde N97 alınmaz hocam yaaa N8'e yönelmeni öneririm, yeni bir şeyler denemek istiyorsan N900, sabrın yerindeyse ve bütçe de varsa E7 derim. C7 pek düşünmüyorsun sanırım oto fokus olayından dolayı... Farklı Marka/Modellere de bir göz at derim ama N97...
  • Hocam ben N97 mini aldım ama kamerası hayal kırıklığı oldu benim için. Daha önce N73 kullanıyordum harika bi 3,2mp kameraya sahipti , N97 nin kat kat üstün olmasını beklerken otomatik focusunu oldukça zayıf buldum onun dışında video çekimi fena değil ama telefon beklediğimden kötü. Sıradan 5800 dan hiç bi farkı yok tek farkı görüntüsü biraz şık sağa sola atmaya kıyamıyorum bi kılıf şart :)
    Ama dokunmatik telefon pek beyenemedim tırnak lazım rahat kullanabilmek için

Şimdi İphone 3gs lere bakıyorum uygun bi 2. el bulursam onlardan alıcam..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.