Şimdi Ara

^^ Nokia N96 ^^ (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.745
Cevap
2
Favori
284.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mcezir

arkadaşlar aklıma bi fikir geldi. hepimiz telefonumuzu telefon özelliklerinden daha çok kullanmak istiyoruz. aklıma gelen ilginç fikir ise gittigidiyor üzerinde gördüğüm ürün sayesinde geldi. telefonumuzun resmi tişörtümüze veya kapşonumuzda taşısak çok hoş olurdu. belkide bu başlangıcı burda olup bir moda gibi tüm dünyaya yayılacak. her moda olan şeyde zaten bu şekilde bir yerlerden başlıyor.http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=14622602
    http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=14622756

ne kadar gereksiz bir hareket olurdu
  • ARKADAŞLAR CEP TELEFONUNUZDA VİRÜS PRG. YÜKLÜYSE SİLDİĞİNİZDE SARJ SÜRESİNİN UZADIĞINI GÖRECEKSİNİZ. BENİMKİNDE 6 SAAT KADAR FARKETTİ.
  • :( arkadaşlar ben mahvoldum 15 gün önce n96 aldım hayatımda ilk defa nokia telefon alıyorum öğrenmeye çalışıyoum yazılım yükleme diye bi şey öğrendim 10 dan 11 çıkardım vaylısla 12 ye çıkarmak istedim*#0000# yapıp aradım ama 12 yi bulamadım bende telefona Software updater ile yüklemeye çalıştım ama sürekli hata verdi sonunda yüklenmedi bende telefonu kurtarmaya çalıştım ve sonunda Haritlar kısmı silindi nokia.com/maps den yeniden yükleyin diyo bende tele hemen format attım bu seferde hem haritalar dü,zelmediği gibi n gage gitti..ve sanki telefona bi gariplik oldu ses falan değişti..telefonu ağız tadıyla kullanamadan gitti.kendimi çok kötü hissediyorum:(:(:( .LTFEN YARDIM EDİN
  • eğer anlattıkların doğruysa senin için hayat bitmiş demektir dostum bi doktora görün
  • ya dostum o kadar para verip aldık bi daha km bilir ne zaman alırım böyle bi telefon. bana birilerinin şu telefonu nasıl adam gibi kullanmam gerektiğini öğretmesini istiyorum :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: n96zede

ya dostum o kadar para verip aldık bi daha km bilir ne zaman alırım böyle bi telefon. bana birilerinin şu telefonu nasıl adam gibi kullanmam gerektiğini öğretmesini istiyorum :(

o halde öncelikle bu başlığın ilk mesajını ve şu adresi baştan okumanı öneririm dostum. okuyarak adım adım işlemlerini gerçekleştirmelisin. http://forum.donanimhaber.com/m_27275955/tm.htm
  • dostum bu telefona ve symbian a yeni oldugunu anladım
    eger böyleyse hiç kendin ugrasma
    direk servise ver versiyonu güncellesinler
    ama kendim ugraştım olmadı falan deme
    servistekiler halleder

quote:

Orjinalden alıntı: n96zede

ya dostum o kadar para verip aldık bi daha km bilir ne zaman alırım böyle bi telefon. bana birilerinin şu telefonu nasıl adam gibi kullanmam gerektiğini öğretmesini istiyorum :(
  • evet cok saşirdim Nokia dan iki versiyon daha n95 8gb comes with music edition ve n96 comes with music edition n96 comes with music edition 540 pound muş ne diyorsunuz alinir mi?
  • eywallah ozzy-tr kardeşim dediğini yapıcam. dün zaten teli biraz kurtardım sayılır haritaları yeniden yükledim n gage yi de öyle .yalnız biraz sanki telefon tutukluk yapıyo gibi ama olsun artık idare edicez..bu arada bana tel için gerekli olan programları tavsiye edebilirmisin?ayrıca forumda okudum programları yüklemek için imza mı ne gerekiyomuş sanırım. ama ben anlamadım yane bi kaç program yükledim telefonun indir kısmından ama paralı programlar heralde bi süre sonra kapanacak..
  • Arkadaşlar 33 üncü sayfada yer alan bekleme ekranında saat ve tarih görüntüsü ile ilgili rapid-share programı bilgisayara nasıl indiriliyor.Ben link üzerinden uğraştım yapamadım.Adım adım anlatabilirmisiniz.Birde ingilizce Türkçe sözlük nereden yüklenebilir.Teşekkürler.
  • Çok Güzel Telefon Almayı Düşünüyorum Ne Düşünüyorsunuz Beyler Sizce Alimmi
  • permalink

--------------------------------------------------------------------------------

cClock- clock screen saver

burdan dene dostum

Güzel bir ekran koruyucu
    Proyu yükledikten sonra Araçlar>Ayarlar>Genel>Kişiselleştirme>Temalar>Güç Tasarrufu
    Ordan cclock tıklayın işlem tamam

http://www.4shared.com/file/71893152...een_saver.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: OMNİA

evet cok saşirdim Nokia dan iki versiyon daha n95 8gb comes with music edition ve n96 comes with music edition n96 comes with music edition 540 pound muş ne diyorsunuz alinir mi?

onlar üyelikli sanırım. comes with music diye 1 oluşum yaptı nokia sanırım o.
  • http://www.cepforum.com/forum/symbian-os-9-xx-uygulamalari-409/nokia-n96-1-16gb-tanitim-ve-versiyonlar-156626-p4.html

arkadaşim digerlerinin zamanı dolmus indirilmiyo,ama bu sitede nejaterol arkadaşın verdiği dğer linkten indiriliyo şimdi denedim kolay bir şekilde
  • quote:

Orjinalden alıntı: manas35

Arkadaşlar herkese merhaba,

Yurtdışından dayım bir tane N96 hediye olarak getirdi henüz kayıt işlemini yapmadım. Kendi avea sim kartımı taktım, pin kodunuda girdim fakat
    pin kodu kabul edildi mesajı verdikten sonra ekran kilitlendi ve 5 saniyede ekran yanıp sönmeye başladı.

Acaba simkarttan dolayı mı dedik ama Tekrar yurdışı simkartını taktıktan sonra aynı sorunla karşılaştım.

Lütfen bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Güzelim telefonu çalıştıramadım.

Saygılar,

Yok mu derdime derman
  • bence kesinlikle alin bende ay sonudan peşin almayi dusunuyorum zaten n95 felan kulanmadıysanız daha once daha cok seveceksınızdır ama yınede once bi tlf inceleyin derim hayırlı olsun gule gule gunlerde kulanın
  • evet anladıgım kadarıyla nokia music storeden sarki indiriyormus ama nokia music store ulkemisde yok sanirim gelmes turkıyeyeye normal n96 d 120 POUND pahali
  •  ^^ Nokia N96 ^^

Slide Helper v1.09 | Son Sürüm

http://rapidshare.com/files/176312922/SlideHelper.v.1.09.Unsigned.rar

• herkeze merhaba arkadaslar sızlere bısey sorucam benım n96da vıdeo cektıkten sonra ızlerken arkadan ınanılmaz derecede bı hışırtı sesı gelıyor acaba bu sızdede varmı yoksa benımcıhazda sorunmu var acaba
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.