Şimdi Ara

^^ Nokia N96 ^^ (103. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.745
Cevap
2
Favori
284.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben paylaşmaya paylaşırım tüm programları dökerim buraya ama 2 yıl banlanırım.

Program paylaşmak yasak artık. İlaçlılar yasak yani.
  • ByTKN kardeşime katılıyorum ben de şunları ekleyeyim:

*N96'nın kasa malzeme kalitesi Innov8 kadar iyi değil arka kapak adeta pamuk ipliğine bağlı. Innov8 metal ve taş gibi ama kızak açıldığında tüfeğe dönüyo
    *Innov8lerde ekranın arasına toz girme sorunu ciddi biçimde var ve ben bizzat tanık oldum telpa teknik servisi de toz olayını doğruluyor. Hatta zayıf batarya ve toz olmasaydı ben de Innov8 alacaktım.
    *N96 biraz daha yavaş ve navi wheel yok. Gıcırdayan bir navigasyon tuşuyla geziniyorsunuz.

Kağıt üstünde teknik olarak ve fotoda innov8 üstün denebilir ancak kullanımda N96, zayıf arka kapağına rağmen, üstünlüğünü hissettiriyor..
    Bence alternatif arayan OMNIA almalı; WM 6.1 deneyimi, geniş ve dokunmatik ekran ve ikisinden de daha zarif bir görünümü var.

Symbian bir alternatif olarak N85 alınabilir (kötü video) ya da 5800Xpress beklenmeli.

quote:

Orjinalden alıntı: ByTKN

foto da innov üstün
    video da n96 üstün
    sesler eşit gibi
    işlmeci dual n96 ama abartıldıgı kadar yavas değil n96
    gps ise gayet hızlı baglanıyor
    innov iyi özelliklere sahip ama n96 da kötü bir cihaz değil
    kullanıcı zevkine göre ve beklentilerine göre karar verip almalı

quote:

Orjinalden alıntı: OMNİA

heee ben seyretmiştim o video yu şöyle baktim bu ne dedim yaaa?şaşirdim n96 we innov8 arasında kaldim sanirim innov8 alicam n96 cok hoş ama işlemcisi sesi felan fotosuda vıdeosuda gps de kotu gelıyor gibi bilmiyorum can you help me?

• 700 YTL CİVARINA N96 SATAN VARSA PM ATSIN
  • Bana da PM atsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: SECO_

700 YTL CİVARINA N96 SATAN VARSA PM ATSIN

euehuehuee saçmalık...
  • güzel espiri su an için
    ama ümidini kırma seneye bu zaman alırsın 700 e
    quote:

• çalan bile o fiyata vermez be kardeşim
    quote:

• Arkadaşlar bende Dora (kvk)garantili 1.350 ytl ye cumartesi günü n96 aldım.izlenimlerim.ilk bakışta n95 ile kıyasladığımda görünüş kasa tasarımı hoşuma gitti.

menüdeki bazı farklılıklar fotograflar ayrı.video lar ayrı dosyalanmış.arayanın resmi tam ekran çıkıyor.güç tasarrufu güzel yapmışlar.başka farklılıklarıda sizlerle paylaşıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biohazard -- 30 Kasım 2008; 1:22:06 >
  • Biohazard arkadaşım uzun zamandır innov ile n96 arasında kararsızdın hangisini alayım diye sonunda kararını vermişin söylediğine göre..bence en doğrusunu yaptın hayırlı olsun güle güle kullan..telefon n95 ile aynı değil değişiklikleri var zamanla kullandıkça anlıyacaksın..sana 33 cü sayfadaki ramaknisnan kardaşin eklediği screensaver ekran koruyucu programını yüklemeni tavsiye ederim çok güzel program çok dağişik seçenekleri var içinde ekranda saati istediğin kadar büyütebilip istediin saniyede devreye girmesini ayarlayabiliyosun(devreye girme saniye ayarını üç tasarrufu zamanı ayarından yapıyosun)
    quote:

Orjinalden alıntı: Biohazard

Arkadaşlar bende Dora (kvk)garantili 1.350 ytl ye cumartesi günü n96 aldım.izlenimlerim.ilk bakışta n95 ile kıyasladığımda görünüş kasa tasarımı hoşuma gitti.

menüdeki bazı farklılıklar fotograflar ayrı.video lar ayrı dosyalanmış.arayanın resmi tam ekran çıkıyor.güç tasarrufu güzel yapmışlar.başka farklılıklarıda sizlerle paylaşıcam.

• Arkadaşlar selamlar, Evimdeki modem ile N96 ım arasında bi uyumsuzluk söz konusu başka yerlerden çok rahat bağlanmama rağmen evdeki ile bir türlü bağlanmayı beceremedim. Modemin markası Netmaster başka tellerle bağlanıyordu örneğin N82, i900 ile ama bununla web ağ geçidi cevap vermiyor diyor çok yol denedim ama olmuyor, bi fikri olan bana yardımcı olabilecek bi arladaş varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: coldfire3

Arkadaşlar selamlar, Evimdeki modem ile N96 ım arasında bi uyumsuzluk söz konusu başka yerlerden çok rahat bağlanmama rağmen evdeki ile bir türlü bağlanmayı beceremedim. Modemin markası Netmaster başka tellerle bağlanıyordu örneğin N82, i900 ile ama bununla web ağ geçidi cevap vermiyor diyor çok yol denedim ama olmuyor, bi fikri olan bana yardımcı olabilecek bi arladaş varmı ?

Aynı problem bende N95 te olmuştu. Erişim noktalarından , modeminin adını gösteren bağlantıyı sil. Modemini de resetleyip tekrar ayarları girince bende problem ortadan kalmıştı. Umarım sende de düzelir

• Aynı problem bende N95 te olmuştu. Erişim noktalarından , modeminin adını gösteren bağlantıyı sil. Modemini de resetleyip tekrar ayarları girince bende problem ortadan kalmıştı. Umarım sende de düzelir

eyvallah dostum akşam eve gidince bide öle deneyelim bakalım inş. düzelir sağol
  • N96'nin kapagi gevsek diyenler kapagi iyice oturtsunlar :) Ben de oyle saniyordum ama tam yerine oturmamis haldeymis, iyice bastirip o "tik' sesini duymak gerek. Ayrica kapak acma tokasi da kapakla ayni hizada olmali.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plaid

N96'nin kapagi gevsek diyenler kapagi iyice oturtsunlar :) Ben de oyle saniyordum ama tam yerine oturmamis haldeymis, iyice bastirip o "tik' sesini duymak gerek. Ayrica kapak acma tokasi da kapakla ayni hizada olmali.

evet ben de incelerken fark ettim.arka kapağı 1 garip. bildiğimiz kapaklara pek benzemiyo. köşelere bastırılarak takılıyor galba?
  • evet kapagın iyi oturtulması gerek
    oturtuldugunda boşluk kalmıyor
  • bu topik niye bu kadar yavaş.yok mu paylaşım yapacak birileri
  • ilaçlı program uygulama paylasmak yasak
    demekki n96 dan herkes memnun sorunu olan yokki paylaşmıyor

quote:

Orjinalden alıntı: cssbaycelebi

bu topik niye bu kadar yavaş.yok mu paylaşım yapacak birileri
  • ya arkadaslar herkeze slm oncelıkle ya ben n96 siparisi verdım bıkac gune anca gelır ama aklım ınnov8 de kaldı acaba dogru bı kararmı verdım n96 yı alarak
    beyler ama hala ınnov alma sansım var yanı 96 gelmeden ınnov8 getırte bılırım
    lıtfen yorumlarınızı ve fıkırlerını zı beyan edın sımdıden tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: özkan peker

ya arkadaslar herkeze slm oncelıkle ya ben n96 siparisi verdım bıkac gune anca gelır ama aklım ınnov8 de kaldı acaba dogru bı kararmı verdım n96 yı alarak

kardesim n96 super bi telefon eger daha once nokia kulandiysan devam et ve n96 al derim nokia her zaman kaliteli teler uretiyor buda basarili , eger inov alirsan keske n96 alirim derdin , bu konu defalarca cevaplandi ama sen bilrisin gene istersen bu telefonlari satan bir yere git ve dene o zaman rahat rahat alirsin hangisini istiyorsan
  • oncelıkle saol ewet kuulandım nokıa kı enson cıhazım n95 8gb di bısey oldu sattım ama sımdı almısken ıyısı olsun ıstıyom buyuzden fıkır almak ıstedım ama galıba 96 olcak
    quote:

Orjinalden alıntı: osman29

quote:

Orjinalden alıntı: özkan peker

ya arkadaslar herkeze slm oncelıkle ya ben n96 siparisi verdım bıkac gune anca gelır ama aklım ınnov8 de kaldı acaba dogru bı kararmı verdım n96 yı alarak

kardesim n96 super bi telefon eger daha once nokia kulandiysan devam et ve n96 al derim nokia her zaman kaliteli teler uretiyor buda basarili , eger inov alirsan keske n96 alirim derdin , bu konu defalarca cevaplandi ama sen bilrisin gene istersen bu telefonlari satan bir yere git ve dene o zaman rahat rahat alirsin hangisini istiyorsan
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.