Şimdi Ara

NOKIA N95 INCELEMEM [PAYLASIM,SORULAR,SORUNLAR,FW UPDATE] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.501
Cevap
6
Favori
365.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ALPAY_ANK

quote:

Orjinalden alıntı: serkanbaba

quote:

Orjinalden alıntı: curse_

arkadaşlar telefon kayıt sorgulamadan imei sorguladım telefon kayıtlı değilmiş telefonu annem hediye etmişti..yurt dışından aldığı için kaydettirdim demişti demek ki etirememiş ama tuhaf olan simkart takılnca yinede açılması gerek değil mi(diğer telefonumda telefon simkartla açılıodu ama kayıtşı olmadığı için hat gelmiodu)bu sadece sim kartı takıp telefonu açınca sim card not valid diyor...heralde tekrar kayıt ettirmem gerek değil mi?sizce yazılım sorunu olablir mi?

Dostum kayıt ettirmediğin zaman ekranda sim kart kaydı yapılamadı ibaresi alman lazım eğer elinde yurtdışı hat var sa bi öyle dene eğer yoksa bana ulaş...

selam msn adresiniz varmı acaba size bu yurtdışı telefonlar hakkında bir sorum olacak

teşekür ederim arkadaşım özelden cevabınızı aldım.msn ye gerek kalmadı...

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar telefon kayıt sorgulamadan imei sorguladım telefon kayıtlı değilmiş telefonu annem hediye etmişti..yurt dışından aldığı için kaydettirdim demişti demek ki etirememiş ama tuhaf olan simkart takılnca yinede açılması gerek değil mi(diğer telefonumda telefon simkartla açılıodu ama kayıtşı olmadığı için hat gelmiodu)bu sadece sim kartı takıp telefonu açınca sim card not valid diyor...heralde tekrar kayıt ettirmem gerek değil mi?sizce yazılım sorunu olablir mi?

Dostum kayıt ettirmediğin zaman ekranda sim kart kaydı yapılamadı ibaresi alman lazım eğer elinde yurtdışı hat var sa bi öyle dene eğer yoksa bana ulaş...

selam msn adresiniz varmı acaba size bu yurtdışı telefonlar hakkında bir sorum olacak

teşekür ederim arkadaşım özelden cevabınızı aldım.msn ye gerek kalmadı...

Rica ederim dostum eğer sorun olursa yine beklerim...

• quote:

quote:

özele msn adresimi attım ilgilenirseniz sevinirim...

• yabancı sim kart taktım (orange) sim card not valid dedi..ne yapmam gerekiyor
    şimdiden teşekkürler...
  • quote:

ben sana kayıtlı mı dedim, kayıtlı dedin bana
    o kayıt işi çok sakat takip etmek gerekio

• Merhaba,

N95 ve benzeri telefonlarda arkada çalışan ve görünmeyen programları nasıl kapatabiliriz. Handy Taskman ya da menu tuşuna basılı tutup kapatmak işe yaramıyor.

Bu sorun karşıma şu noktada çıktı. Yüklemiş olduğum herhangi bir programın ya da N95'in beraberinde gelen programların help(yardım) tuşuna bastığımda hafızada yer yok bazı programları kapayın demesiyle oldu.

Mesela Phone Guardian ki bence çok faydalı bir program, kesinlikle arkada çalışyor ve hiç bir şekilde çalışmasını kapatamıyorsunuz. Programın ayarlarında "Turn off" dememe rağmen kapanmamakta. Tabii bunun haricinde başka arkada neler çalışıyor onlrı da göremiyoruz, bunu çözen bir program var mıdır? Yukarıdaki soruma istinaden demek istedim.

Bu arada hafıza kartımda 300mb telefonun hafızasında da 100mb boş yer olduğunu belirtmeliyim.

Yanlızca bu sorun ile karşılaşan ve çözümleyebilen arkadaşların cevabını bekliyorum. Teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: tilsimkerim
    Merhaba,
    N95 ve benzeri telefonlarda arkada çalışan ve görünmeyen programları nasıl kapatabiliriz. Handy Taskman ya da menu tuşuna basılı tutup kapatmak işe yaramıyor.

active file kullanirsan sorunun cözülecektir kanimca alanimda var asağıda aciklamasi resim olarak
    saygilar

• Hocam senin tel n95 mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: guitarist02
    Maploader inmiyor nokia nin sitesinden ayrica hocam senin verdigin linktende inmiyor.Forbidden hatasini veriyor.

***smart2go ve turkiye tam haritasi tukce sozluk dahil
    Dosya Download Linki: smart2go.rar
    http://primeupload.com/file/115832/smart2go.rar.html
    NOT:bu işlem CARDREADER icindir kablo ile private klasorunu goremezsiniz
    telefonunuzu toplu depolama konumuna gerirseniz gorebilrsiniz işlem 80 dk kadar suruyor

konu ile ilgilihttp://forum.donanimhaber.com/m_13244593/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 24 Haziran 2007; 13:39:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

quote:

Maploader inmiyor nokia nin sitesinden ayrica hocam senin verdigin linktende inmiyor.Forbidden hatasini veriyor.

***smart2go ve turkiye tam haritasi tukce sozluk dahil
    Dosya Download Linki: smart2go.rar
    http://primeupload.com/file/115832/smart2go.rar.html
    NOT:bu işlem CARDREADER icindir kablo ile private klasorunu goremezsiniz
    telefonunuzu toplu depolama konumuna gerirseniz gorebilrsiniz işlem 80 dk kadar suruyor

konu ile ilgilihttp://forum.donanimhaber.com/m_13244593/mpage_1/key_/tm.htm

Cok cok tesekkur ederim.Simdi birde bu nasil calisiyor bi anlasam

• altinda konu ile ilgili bir de link verdim sende OKUSAN
    kafana takilacak hersey orada zaten paylasilmis durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 24 Haziran 2007; 13:55:52 >
  • Hocam aletle wifi den internete baglaniyorum ilkinde yeniden deneyin diyor 2.sinde alet kendine reset atiyor,neden olabilir?
  • ccman;

ivedi yanıtın için teşekkürler...rom ve ram optimizasyonu için umarım bu işe yarar; benim gibi full performanslı olarak yani telefonun barındırdığı tüm özelliklerini kullanan bir N95 sahibine yarayacağını düşündüğüm bir yazılım.

İşe yaramaması durumunda diğer okuyan arkadaşlar merak etmeyim konuyu sizlere de bildireceğim. Ayrıca Mobile Ram Booster adlı programı da herkesin kullanmasını tavsiye ederim. Bir nevi defrag programı. Küçük ve optimal bir yazılım.
  • Maalesef ActiveFiles bir işe yaramadı; KşllTasks dendiğinde Phone Guardian'ı kapatamadı, keza process'lerden de kapanmadı bu da hali ile rom-ram konusunda büyük bir sorun olarak yer almaya devam ediyor gibi...

Kendim yabancı forumlardan bir netice alırsam sizlerle paylaşırım...
  • ya uygulama yüklerken veya oyun icinde virus olup olmadigini yüklemeden anlayamazmiyiz nasil oluyo bu virus isi tam anlayamiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: tilsimkerim
    Maalesef ActiveFiles bir işe yaramadı; KşllTasks dendiğinde Phone Guardian'ı kapatamadı, keza process'lerden de kapanmadı bu da hali ile rom-ram konusunda büyük bir sorun olarak yer almaya devam ediyor gibi...
    Kendim yabancı forumlardan bir netice alırsam sizlerle paylaşırım...

arkadasim Phone Guardian'ı bulup kendim bizzat deneyecegim boyle afilli işleri severim cunki
    kafama takilan su oldu
    programi kaldiramiyor kapatamiyorum diyorsun dogrudur degilmi?
    bir programi symbianda kurduktan sonra kaldirilamamasi kafama takildi mutlaka bir ayarlar menusu kapatmak icin bir sifreleme menusu varmiştir.
    thief alert kullandim 2 yil 6630 da ve bir kez telefonumu o prgram sayesinde buldum kart takmisti tel i bulan sms atti diger numarama o sekilde herneyse
    bence program icinde arayuzunde bir ayar şifreleme ualasamama gibi secenegi vardir bu programin yoksa kurulan her program kaldirilabilir...programi arayacagim simdi elinde varsa bir link veririsen senin icin test ederim
    saygilar

• quote:

Hocam aletle wifi den internete baglaniyorum ilkinde yeniden deneyin diyor 2.sinde alet kendine reset atiyor,neden olabilir?

Neden oldugunu bilen yok mu?
  • quote:

quote:

Hocam aletle wifi den internete baglaniyorum ilkinde yeniden deneyin diyor 2.sinde alet kendine reset atiyor,neden olabilir?

Neden oldugunu bilen yok mu?

arkadasim o kadar genel bir soru ki sana soracak biton soru geliyor aklima ama nerden baslayacagimi bilemiyorum o yuzden benden cevap yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 24 Haziran 2007; 23:20:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mardini

Bu kayıt işin hangi siteden bakabiliriz. ? Daha dogrusu İMEİ numarası kopyalanmış mı kopyalanmamış mı,ona nerden bakabiliriz ?

kayitli olup olmadigini gorebilirsin
    http://mcks.tk.gov.tr/node/19

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 25 Haziran 2007; 0:08:56 >
  • Arkadaşlar n95 ve bazı diğer modellerde bulunan barkod okuyucu için nokia bir site yapmış burdan kendi istediğiniz barkod kodunu oluşturailiyosunuz mesela kendi web site adresinizi yada herhangi istediğiniz bişeyi eglenceli ve yaratıcı bişey deneyin

http://mobilecodes.nokia.com/create.jsp?terms=accepted
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.