Şimdi Ara

Nokia N95 8GB Sıfır KVK 750 YTL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazın söle bir durumu vardır bendekı n95 8 gb arızalandıgı ıcın kvk da tamiri yapamadıgından bana yurt dısından yeni jelatınınde cihaz gelmıstir sadece makine kayıtlı hiç bir sorunu yok kullanmadım bile kutusunda kulaklık vs bile hıc kullanılmadı cihazın faturası yok sadece kvk dan değişim belgesi vadır istedıgım fiyat 750 dir dediğim gibi cihaz hıc kullanılmadı hıc bir sorunuda yoktur 2 sene kvk garantilidir takas dusunmuyorum nakit para istiyorum.. Versiyon V 20.0.016 RM 320

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmety -- 27 Eylül 2008; 18:34:19 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Resim koysan satışını daha hızlandırabilirsin arkadaşım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmety

Cihazın söle bir durumu vardır bendekı n95 8 gb arızalandıgı ıcın kvk da tamiri yapamadıgından bana yurt dısından yeni jelatınınde cihaz gelmıstir sadece makine kayıtlı hiç bir sorunu yok kullanmadım bile kutusunda kulaklık vs bile hıc kullanılmadı cihazın faturası yok sadece kvk dan değişim belgesi vadır istedıgım fiyat 750 dir dediğim gibi cihaz hıc kullanılmadı hıc bir sorunuda yoktur 2 sene kvk garantilidir takas dusunmuyorum nakit para istiyorum

sen aslında n95 ini kullanmaya devam etcektim ama arza yaptığı için servis sana başka bir tane getirtti..
    normalde sen kullanmaya devam etmen lazım,çünkü servise sormaya yaptırmaya gitmişin ama yurtdışından sana ayrı getirttikleri için içine sinmedi..vede gelen cihaz sıfır olduğu halde 850 den bile satabilcekken,şöyle düşündün,bana gelen bu cihazı 2.elden elden cıkarayım yeniden türk malı sıfır alayım

• bu cihaza ısınamadım bozuldu tam 3 ay benı kvk firması salladı ve bende yeni gelen cihazı satmak istiyorum ..yanı ıcıme sinmedi yoksa mükemmel bir alet resim olayına gelınce jelatınınde zaten koyarım sorun degılde

• Resim yüklenmiştir

• Kafama talılan şey;

Garantili alıpta, tamiri imkansız şekilde arıza yapan cihaz distribütör tarafından yurtdışı cihazla mı değiştiriliyor?
  • hayır tamir imkanı olanıksız cihaz olunca kvk sana nokia com garantili yurt dısından gelen cihazı verıyor yanı nasıl magazadan sıfır alıyorsa cihazı bende de aynı sekılde alabilceksın demek oluyor sim kart takılmadı hiç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.