Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (902. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.965
Cevap
20
Favori
1.726.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 900901902903904
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

dikkat et sonun ahmet çakar a dönmesin.valla bikini giydirir fotolarını çeker topike koyarız
  • Ben tükürdüğümü yalamam abi. Dediysem yaparım.

Ama 2+2=4 abi. Kodu değiş, bağlantıları yap, NSU aç, İlerle de = V15
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

Ben tükürdüğümü yalamam abi. Dediysem yaparım.

dün ben dedim kesin kodu değiştirmemiştir diye.çok acele ediyor.daha yeni versiyonu görmeden update ye flan başlıyor.neyse hallederiz.

• Telefon şu an bende değil.Bir arkadaşım istedi 3 gün onda kalacak.Hava atacakmışda :) Vatan da fiyat 1700 ytl yi geçmiş buarada :P Nokia map 2 için ne diyorsunuz kaldırsak problem olur mu? Nokia 1 de gider mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: _Mairo_

Ne yaptın sorun devam mı? Yardımı olacaksa

***GARMIN KURULUMU*** VE http://www.4shared.com/dir/5078042/b3d355f3/GPS.html

quote:

Orjinalden alıntı: efe74

Nokia map 2.0 yükledim telefona ama 3 günlük trial diyor.Şimdi bu 3 günün sonunda yazılımı kaldırırsak ilk yazılımda silinir mi? Hepten gitmesin nokia map? Garmin de tökezledim çünkü.

• quote:

Orjinalden alıntı: ilengiz

quote:

Ben tükürdüğümü yalamam abi. Dediysem yaparım.

dün ben dedim kesin kodu değiştirmemiştir diye.çok acele ediyor.daha yeni versiyonu görmeden update ye flan başlıyor.neyse hallederiz.

Dün tüm 300. sayfa ona gitti. O sayfayı komple okumadan geçebilirler.

Bakalım, gelsinde bugün yine uğraşalım 1az.

• @Mairo
    Telefon gelsin hemen deneyecem dostum.Thanx
  • STYLISH

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <===

Nokia / System apps
    3D Tones, Active notes, Adobe PDF, Barcode Reader, BT Keyboard, Conversation, Demo, Device Status, Download OS 9.1, Download OS 9.2, Email Key Setting, Feeds, Flash Reader, Gizmo, Home media, Lifeblog, Live TV, Location Tagger, Mail For Exchange, Mail For Exchange Company Directory, Maps, Messages Reader, MobiGenie, MobiReader, Mosh, Music Store, My Nokia, My Video, Multimedia Key, N-Gage, Podcasting, Print online, Printers, PTT, Quick Office, Screen Export, Search v3.x, Search v4.0, Search in device, Setting wizard, Share online, Snakes, Sounds gauge, Sport Tracker, Team Suite, Transfer, Text To Speech, Video center, Voice AID, VOIP, Welcome, Wlan Wizard, Zip.

Other apps
    Autolock, Active File, Alone MP3, App Uid Viewer, Best Blacklist, Best Calc, Best Profiles, Best Taskman, Best Torch, Calcium, cCalc, cClock, Divx Player, FExplorer, Fring, Garmin XT, Google Maps, Google Nav Handler, Guardian, Handy Alarm, Handy Blacklist, Handy Calendar, Handy Clock, Handy Profiles, Handy Taskman, Handy Weather, Inst Fast, IR Remote, KAIWA Reader, Landscape Pro, LCG Jukeboxe, Media Safe, Message Tones, Mobile Messenger, Mobile Signer, Mobitubia, MS Dict, MS Viewer, News Click, Nokmote, NTorch Lite, Office Suite, Opera Mobile, Papyrus, PDF+, Phone Guardian, Reboot, Remind Me, Resco Photo Viewer, RotateMe, Route 66, Screenshoot, Shut Up, Smart Movie, Time Bar, Tom Tom, TY Screensaver, Xplore, Y-Alamrs, Y-Browser, Y-Task.

Güzel bir tema arkadaşlar tavsiye ederim yukarıdaki uygulamalar için kendi iconları var her şey siyah beyaz

http://rapid-share.com/files/97919998/Stylish_giambi.rar.html

• Program zenginliği iyi olmuş. Gıcık oluyorum çünkü 1i orjinal 1i çakma olunca.
  • günaydın arkadaşlar iyi forular
  • quote:

Program zenginliği iyi olmuş. Gıcık oluyorum çünkü 1i orjinal 1i çakma olunca.
    ???

• Yani programların ikonlarının değişimi nanesinden bahsediyorum.
  • Arkadaşlar dün bende n95 8gb mi aldım.Merak ettiğim şey pcimdeki interneti bluetooth aracılığı ile veya wifi ile telefona aktarabilirmiyim?İnternetim wireless değil(ethernet bağlantı) laptopumda wifide bluetoothta mevcut.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Do-It-Yourself!

Alın size N96...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 8 Mart 2008; 12:10:42 >

• Bizdeki metalik carl zeiss yazan çerçeve yerine plastik bir tutucu koymak ne kadar mantıklı tartışılır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoKeYANKARA

Arkadaşlar dün bende n95 8gb mi aldım.Merak ettiğim şey pcimdeki interneti bluetooth aracılığı ile veya wifi ile telefona aktarabilirmiyim?İnternetim wireless değil(ethernet bağlantı) laptopumda wifide bluetoothta mevcut.Yardımcı olursanız sevinirim.

Kablosuz modemin varsa direkt girersin zaten. Yoksa da bluetooth üzerinden paylaştırabilirsin.

Yöntem DH'ta verilmişti.

http://forum.donanimhaber.com/m_20434773/mpage_1/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 8 Mart 2008; 12:13:55 >

• @ilyskm: sanırım bu işini görür.

quote:

Orjinalden alıntı: _Mairo_ 27 Şubat 2008; 9:24:17

Garmin için avrupa ve diğer ülkelerin haritaları lazımsa linki ***CONDOR***'dan almıştım. Ayrıca aşağıdaki linkte Harita Adresleri diye bir .doc ta var. İşini görür.

http://rapid---share.com/users/KD1H06

ve

http://www.4shared.com/dir/5078042/b3d355f3/GPS.html

quote:

Orjinalden alıntı: muradh

Evet Mert, Garmin icin Almanya haritasi ariyorum.

• Öldürmüş telefonu ya:D Ama fikir süper
  • Reca ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: efe74

@Mairo
    Telefon gelsin hemen deneyecem dostum.Thanx
  • quote:

Orjinalden alıntı: mct2002

Öldürmüş telefonu ya:D Ama fikir süper

Cidden bi ataç yetiyo ama yani.
  • Merhaba arkadaşlar

@Reis : resimler deli olmuş ya bittim vlla ..ayrıca hobidic le yapıcaz o işi ögleden sonra gelicek

@vanity : tam aradığım temalardan bi tanesi diyebilirim.super paylaşım.tema paylaşımında teksin vlla

• 
Sayfa: önceki 900901902903904
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.