Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (2090. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.965
Cevap
20
Favori
1.722.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20882089209020912092
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Swordma

quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

quote:

Orijinalden alıntı: Swordma

quote:

Orijinalden alıntı: lido

Bildiğim kadarıyla anakart değişiminde telefonun imesi de değişmiş oluyor.Kolay kolay bulamazsınız çünkü anakartı bozuk olmayan kayıtlı imesi olan adamın yaşamış olabileceği diğer sorun flexi -ekran veya kasa sorunudur onları da daha ucuza halledebilir anakartı satmaktansa.. Biraz zor yani malesef.. Tavsiyem fazla masraf yapmayın..

Ben anakart buldum telefonuma taktırdım sadece pasaporta kayıt yaptırmam lazım onuda halledeceğim..

hayırlı olsun. nereden buldun, kaça maloldu? bana da lazım :(

Tesekkür ederim. Telefoncunun elinde varmış bozan arkadaş halletti.. Normal de 100 TL falana geliyormuş..Benim ekran filminide değiştirdi. Filmle birlikte 150 buluyor ana kart bulursan..

off yaa zaten telefonun piyasası da 200 civarı aramakla uğraştığıma değmez :(

• adam 175 liraya satmış güzelim telefonu :(
    mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=56197646&p=1#56197646

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BENL!

adam 175 liraya satmış güzelim telefonu :(
    mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=56197646&p=1#56197646

175 lira zamanındaaa ne kadara almıştık yaaaa wallaaaa
  • felx cablom takıntılıydı biraz 2 kere filan basıo takılıo gibiydi , bende sipariş verdim ,http://dx.com/genuine-flex-cable-ribbon-keypad-with-front-camera-for-nokia-n95-8g-repair-parts-35177 bakalım ne oluck :)

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <===

umarım güzel olur , kendim takıcam hayırlısı bakalım :)

• Bİ reesim çektim bugun yıl 2012 ve nerdeyse 4 sene önce çıkmış bir telefon dan çekilen bir resim buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 15 Nisan 2012; 23:03:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

felx cablom takıntılıydı biraz 2 kere filan basıo takılıo gibiydi , bende sipariş verdim ,http://dx.com/genuine-flex-cable-ribbon-keypad-with-front-camera-for-nokia-n95-8g-repair-parts-35177 bakalım ne oluck :)

umarım güzel olur.. sonucu merak ediyorum doğrusu
    bi kaç yıl var 100 tl ödemiştim KVKya bu zımbırtı için

• quote:

Orijinalden alıntı: isok

quote:

felx cablom takıntılıydı biraz 2 kere filan basıo takılıo gibiydi , bende sipariş verdim ,http://dx.com/genuine-flex-cable-ribbon-keypad-with-front-camera-for-nokia-n95-8g-repair-parts-35177 bakalım ne oluck :)

umarım güzel olur.. sonucu merak ediyorum doğrusu
    bi kaç yıl var 100 tl ödemiştim KVKya bu zımbırtı için

yolda kardeş kargoya verilmiş bende heycanla bekliyorum sonucu buraya yazıcam kendim takıcm zaten , şimdiden hissediyorum kesin farkedicekkk (umarım)

• Kargoya verilmişti demiştim , şimdide TR ye gelmek için uçağa binmeye hazırlanıyor ( Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) ) bakalım heycanla beklemedeyim umarım beklediğime değer valla .
  • Ewt arkadaşlar merak etmişsinizdir ve haber çıkmadı bu arkadaştan demişsinizdir :) kargom dün geldi , şehir dışında olduğumdan dolayı bugun az önce ewe geldim ve gazetelikte o sarı zarfı gördüm ve hemen aldım , doğru odama filan başladım telefonu parçaladım , felxi çıkardım yeni g eleni taktım cok basit oldu ( bana göre tabi ) neyse şuan açtım ve deneme filan yaptım , sonuç maşallah mükemmel çok iyi tuşlar gayet hafif güzel , eski üründe kadıköyden taktırdıgımda böle 2kere filan işşliyodu menu tuşları filan şimdi sorun yok düzelti tuş takımınıda değştim meni tuşları filan tlfn güzel oldu misss .

Özet olarak Dx'ten flex cable sipariş ettim , 35 tl mi neydi kargo dahil , daha önce kdkyden taktırdımdı çok kötüydü tlfnu fırlatasım geliyordu tuşlar 2-3 kere işliyordu filan falan neyse şuan düzeldi . yanlız gelen paket ince bir zarf biçimindeydi biraz sarsalarmış keşke yolda bişi olabilir di bence . neyse şuan musmutluyum

• quote:

Bİ reesim çektim bugun yıl 2012 ve nerdeyse 4 sene önce çıkmış bir telefon dan çekilen bir resim buyrun

Hocam süper resim.İzninle facebook daki "papatyalar"albümüne koyuyorum:)

Birde Kullandıgın ayarları burada yazarmıısn? Benim N95 biraz puslu çıkartıyor.Aynı zamanda Ön tuş takım olayını açtıgınız yolla çözüme kavuşturdunuz.Birçok arkadaş spariş verecektir.Tahmini gelme süresi ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacaksevgilim -- 3 Mayıs 2012; 10:12:05 >

• tabiki albüme koyabilirsin kardeş , kullandığım ayar , foto çekerken makro modunda çekiyorum . felx cablo olayını tamamen çözdüm bugun 2.günü sorun yok maşşallah . tahmini 1 aya yakın sürede geldi . nokia servisi 100 TL civari demişti .. gözü karartmıştım verdim siparişi walla . bence güzel beğendim . sadece bir zarfın içine koymaları hafif kalında olsa zarf , sarıp sarmalaarı lazımdı die düşünüyorum . arkadaşlar verirken siparişi not düşserlerse iyi olur .
  • Teşekkürler.Bende macro kullanıyorum yerine göre ama bulanık üzerinde duman varmış gibi çıkıyor bende bazı resimler.Mesela N73 den beri Nokia telefonlarda hakkını veren kareler yakalayamıyorum.Ama Zamanında S.E P1 varken birde mod attıgında ne kareler çekerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kacaksevgilim

Teşekkürler.Bende macro kullanıyorum yerine göre ama bulanık üzerinde duman varmış gibi çıkıyor bende bazı resimler.Mesela N73 den beri Nokia telefonlarda hakkını veren kareler yakalayamıyorum.Ama Zamanında S.E P1 varken birde mod attıgında ne kareler çekerdim

walla kardeş ben makroda çekiyorum ama iyice yaklaşıyorum kare için birde ışığa dikkat et bunun yanında belki lensinin içi kirlenmiş olabilir . objektif tarafı . ben tlfnu en az 20 kere acıp kapamısımdır vıdalar artık tam ortumuyor gıbı ama ezbere ne nerde bılıom walla , bu dxten aldıgım felx cable da cok ıyı geldı şükür walla , darısı siz ve diğer arkadaşların basına . daha bole papatya gıbı ne resımler war lale olarak ama :)

• makrosu iyi ya genel olarak kamera süper sevenhili hayırlı olsun 35 liraya halletmen güzel olmuş artık patlayana kadar kullanırsın
  • quote:

makrosu iyi ya genel olarak kamera süper sevenhili hayırlı olsun 35 liraya halletmen güzel olmuş artık patlayana kadar kullanırsın

aynen öle wala , patlayana kadar kullancam gibi şaka orası tabi ama bu yazıda geçiririm . yeni bir şey almak için bir sebep olmadıkça devam tam gaz
  • quote:

quote:

makrosu iyi ya genel olarak kamera süper sevenhili hayırlı olsun 35 liraya halletmen güzel olmuş artık patlayana kadar kullanırsın

aynen öle wala , patlayana kadar kullancam gibi şaka orası tabi ama bu yazıda geçiririm . yeni bir şey almak için bir sebep olmadıkça devam tam gaz

güle güle kullanın dealextremde bizimkine uyan kapak bulamadım (tuş takımı vs dahil) tavsiye edeceğiniz bir yer var mıdır ucuz ve kaliteliı? numaralarımın üzerleri aşınmaya başladı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isok -- 6 Mayıs 2012; 20:10:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isok

quote:

quote:

güle güle kullanın dealextremde bizimkine uyan kapak bulamadım (tuş takımı vs dahil) tavsiye edeceğiniz bir yer var mıdır ucuz ve kaliteliı? numaralarımın üzerleri aşınmaya başladı artık.

walla ben tuş takımı kasa filan bir yerdne almıştım gecen yaz ama nerdne olduğunu hatırlamıyorum walla aklıma gelince yazarım , msjını alıntı yapıp .

• arkadaşlar ben teli her açtıgımda 1-2 dk bir şey yüklüyor gibi bir şeyler oluyor sonra normalde dönüyor. nasıl düzeltiriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

arkadaşlar ben teli her açtıgımda 1-2 dk bir şey yüklüyor gibi bir şeyler oluyor sonra normalde dönüyor. nasıl düzeltiriz?

bikaç program silindiğinde geride kalanları buna sebep oluyor sanırım. benzer bi sorunu telefonda var olan versiyonu tekrar yükleyerek aşmıştım (format atarak)
  • aynı olay olmuştu tlfnda yükle aygıtından progrmaları kaldır belli belirsiz şeyleri olmazsa komple format at versiyon yükle , sanırım bu olay soft format attığın için olmuş olabilir .
  • 
Sayfa: önceki 20882089209020912092
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.