Şimdi Ara

===> NOKIA N95 8GB | ANA BAŞLIK, SSS, DESTEK, PAYLAŞIM <=== (1538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.965
Cevap
20
Favori
1.726.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15361537153815391540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ilengiz

quote:

Orjinalden alıntı: husNUKE

sivrisinek programının çıkarttığı ses beni çok rahatsız ediyor ve inanılmaz şarj yiyor ama gece odadaki sivrisinek sesini dinlemektense ve surekli kaşınmaktansa bu sesi dinlemeyi tercih ediyorum

acaba sinek diliyle küfürmü ediyor sineklere.

yaf nerden buluyon bu sözleri yaf...
    gülmekten kırıldım walla

• quote:

Orjinalden alıntı: realceday

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: husNUKE

sivrisinek programının çıkarttığı ses beni çok rahatsız ediyor ve inanılmaz şarj yiyor ama gece odadaki sivrisinek sesini dinlemektense ve surekli kaşınmaktansa bu sesi dinlemeyi tercih ediyorum

acaba sinek diliyle küfürmü ediyor sineklere.

yaf nerden buluyon bu sözleri yaf...
    gülmekten kırıldım walla

Sivrisinek programını tekrar verebilirmisin bizim mahallede bi taksici ali abi var çok sinek oluyo herşeye ona karşı denicem bakalım işe yarıcakmı

• seFaßjk : süperdi

realceday İzmir li olunca biraz böyle oluyor
  • quote:

seFaßjk : süperdi

realceday İzmir li olunca biraz böyle oluyor

Est. o senin kendi şahsi süperliğin:p
  • @ilengiz
    iyidir abi ne olsun su assubay meslek yüksek okulunun sonucunu bekliorum hava jandarma kazanamadım karaya ümit bağladım olmazsa 2 senelik geciş yapcam onun icinde NEWMAN abiye bişiler sorcam
  • Arkadaşlar Merhaba,

aramalardan sonuç alamadım, ayrıca 2 saattir okuyorum bişey bulamadım (7-8 sayfa okuyabildim).

telefonun sürgüsünü kapatınca aramayı sonlandırmak için bir program var mı acaba?

bir de bu rotate programını çalıştıramıyorum..

Hepinize teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-254E73EC6 -- 18 Temmuz 2008; 16:34:09 >
  • rotatemeyi sertifikasını imzalamn gerekio
  • Reisin sitede verdiği 4.2 anlatım sıfırdan kurulum mu yoksa eskinin üzerine update mi? Mesela direk root klasörünün içini kopyalayarak başladım root klasöründen kopyaladığım Garminde SW.unl ve Gmapsupp.unl dosyaları yok...

Edit: Programı açınca oluşuyor sanırım bu dosyalar ama bende yok oluşmadı...

Edit2 : Sanırım reis harita.rar diye verdiği dosyanın içine haritadan başka dosyalar da koymuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 18 Temmuz 2008; 16:45:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavasoglu

Arkadaşlar Merhaba,

aramalardan sonuç alamadım, ayrıca 2 saattir okuyorum bişey bulamadım (7-8 sayfa okuyabildim).

telefonun sürgüsünü kapatınca aramayı sonlandırmak için bir program var mı acaba?

bir de bu rotate programını çalıştıramıyorum..

Hepinize teşekkür ederim

http://levendis-n95.blogspot.com/search/label/Accelerometer
    Flip Silent işini görebilir

• reis gecen gün bannlanmış die duydum dorumu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: karşıyakalııı

reis gecen gün bannlanmış die duydum dorumu?

evet artislik yaptı aldım aşağıya
  • ya bu telefon mükemmel gerçekten ya her geçen dakika daha da hayran kalıyorum. bunlar yazılmıştır çok ama ben de kendi görüşlerimi yazayım

bi kere 6600 dan sonra çok güzel geliyor :)

hoparlör ve kulaklıktan gelen ses harika. ses çok temiz geliyor ve hoparlörden çok güzel yüksek ses alabiliyorum.

görüntü kalitesi mükemmelmiş. spiderman3ü açtım resmen koptum hiç takılma yok ve çok net. ardından bilgisayardan dizi attım cdden kurduğum programla gerekli converti yaptıktan sonra. o da harikaydı. dizileri at yolda işte okulda izle daha ne.

kameria çok güzel. flaşı olduğunu da bilmiyordum çok sevindim görünce :)

henüz program fln kurmadım sertifika işlerinden dolayı. 1-2 güne hallederim.

şimdi sorularım

fotoğraf çekerken yan taraftaki üzerinde kamera resmi olan tuşa iyice basarak çekiyorum. ama tam bastırmayıp biraz itince görüntü netleşiyor ama sonra yine eski bulanıklığa dönüyor. bu işin ayarı nasıl olacak?

kızağı tam açınca üst taraftaki parçada sallanma var sanırım genel bir şey herkeste aynıydı. yani kızağı açıp menüde gezerken yön tuşlarına bastığımda çok rahat hissediyorum bunu.

8gb fakat kapasite 7672 gözüküyor. kullanılan ise 482. spiderman3ü sildim 250mblık bir dizi attım sadece başka hiç bir şey yok. kalan 200mb nerede anlayamadım

ayrıca download manager avileri çok yavaş dönüştüryor ne öneriyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mannomenax -- 18 Temmuz 2008; 17:36:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Nihlathak

ya bu telefon mükemmel gerçekten ya her geçen dakika daha da hayran kalıyorum. bunlar yazılmıştır çok ama ben de kendi görüşlerimi yazayım

hoparlör ve kulaklıktan gelen ses harika. ses çok temiz geliyor ve hoparlörden çok güzel yüksek ses alabiliyorum.

görüntü kalitesi mükemmelmiş. spiderman3ü açtım resmen koptum hiç takılma yok ve çok net. ardından bilgisayardan dizi attım cdden kurduğum programla gerekli converti yaptıktan sonra. o da harikaydı. dizileri at yolda işte okulda izle daha ne.

şimdi sorularım

fotoğraf çekerken yan taraftaki üzerinde kamera resmi olan tuşa iyice basarak çekiyorum. ama tam bastırmayıp biraz itince görüntü netleşiyor ama sonra yine eski bulanıklığa dönüyor. bu işin ayarı nasıl olacak?

kızağı tam açınca üst taraftaki parçada sallanma var sanırım genel bir şey herkeste aynıydı. yani kızağı açıp menüde gezerken yön tuşlarına bastığımda çok rahat hissediyorum bunu.

8gb fakat kapasite 7672 gözüküyor. kullanılan ise 482. spiderman3ü sildim 250mblık bir dizi attım sadece başka hiç bir şey yok. kalan 200mb nerede anlayamadım

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan:)

Kamera çekim tuşu 2 kademeli ilk kademede netleme yapar 2. kademede çeker tavsiyem öncelikle hafif basıp netleme yaptıktan sonra tam olarak bas ve resmini çek.

Kızaktaki sallantı bende de var tam olarak senin anlattıgın gibi can sıkıcı bi durum ama artık takmıyorum telefonumla mutluyum:)

1 gb 1024 mb yapar yıgın hafıza 8000 mb olduqu için 8000/1024= 7.6 gibi bi deger görünür ama normalde 8000 mb dir:)
    8 gb hafıza var 200-300 mb ın lafını yapma bence illaki bişey için kullanılıodur:p

Video dönüşümleri için total video converter i tavsiye ediyorum ve kullanıyorum:)

Bu linklerde ise benim tarafımdan dönüştürülmüş ve upload edilmiş filmler var geniş bi arşiv bi göz at istersen:)

Link:http://rapid--share.com/users/6E8H7T
    Link:http://rapid--share.com/users/V8GCSR

Not: Herhangi bi konuda yardıma ihtiyacın olursa biz herzaman burdayız kimse olmazsa bile ilengiz var maaşlı eleman herşeyi ona sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seFaßjk -- 18 Temmuz 2008; 18:00:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: seFaßjk

quote:

Orjinalden alıntı: Nihlathak

ya bu telefon mükemmel gerçekten ya her geçen dakika daha da hayran kalıyorum. bunlar yazılmıştır çok ama ben de kendi görüşlerimi yazayım

şimdi sorularım

Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan:)

Kamera çekim tuşu 2 kademeli ilk kademede netleme yapar 2. kademede çeker tavsiyem öncelikle hafif basıp netleme yaptıktan sonra tam olarak bas ve resmini çek.

Kızaktaki sallantı bende de var tam olarak senin anlattıgın gibi can sıkıcı bi durum ama artık takmıyorum telefonumla mutluyum:)

1 gb 1024 mb yapar yıgın hafıza 8000 mb olduqu için 8000/1024= 7.6 gibi bi deger görünür ama normalde 8000 mb dir:)
    8 gb hafıza var 200-300 mb ın lafını yapma bence illaki bişey için kullanılıodur:p

Video dönüşümleri için total video converter i tavsiye ediyorum ve kullanıyorum:)

Bu linklerde ise benim tarafımdan dönüştürülmüş ve upload edilmiş filmler var geniş bi arşiv bi göz at istersen:)

Link:http://rapid--share.com/users/6E8H7T
    Link:http://rapid--share.com/users/V8GCSR

sağol :)

8gb olayı şöyle hafıza kartı bölümünden baktım

yığın hafıza
    kapasite 7672 mb diyor. ama çok da sorun değil 32 mblık 6600dan sonra bu ilahi bir kapasite artık bana göre.

linklere baktım bu arada milattan önceyi indireceğim diğerler pek sarmadı. belki bir de kutsal damacana ve iron man olabilir.
    anestezi fln olsa güzel olurdu ya da o çocukları.

total video converter buna da bakıcam. peki ben dosyaları aviden neye çeviricem telefonda en güzel şekilde izlemek için?

• Total video converterde zaten nokia cell phone die bi seçenek var onu tıkladıgında s60 3rd seçenegini görürsün telefon modelleri olarak n93,n73 fln yazar o seçenegi seç direk telefona uygun dönüşüm gerçekleşir:)

Genelde türkçe dublajlı filmler ekliyorum ki bu aralar hiç eklemiorum o ayrı tabi:)

Edit: Anestezi filmini izlemiştim çok fena çoook herifi canlı canlı kesiolar hiç bana göre deil :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seFaßjk -- 18 Temmuz 2008; 18:09:21 >
  • hala aynı formundasın ;)
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: karşıyakalııı

reis gecen gün bannlanmış die duydum dorumu?

evet artislik yaptı aldım aşağıya
  • Bu yöntemi uygulayabilmek için ROMPatcher konusunu uygulamak ve sistem dosyalarına erişimi açmanız gerekmektedir.

arkadaşlar bunu yazdığında nasıl yapcamızı anlatan bi link yazarsanız sevinirim cahillik işte

çok şey istiyom ama yapamadığımdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 18 Temmuz 2008; 19:03:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: seFaßjk

quote:

Orjinalden alıntı: aliass

quote:

Orjinalden alıntı: NEWMAN2007

Realceday,

Senin geçen gün verdiğin sivrisineksavar programı bayağı işe yaradı!...Gece pencere açıkken odaya giren sivrisineklere karşı hemen programı çalıştırıyorum anında sivrisinekler kaçıyor!...

Paylaşım için tekrar teşekkürler!...

telefonun sivrisineksavar programı için yaydığı radyasyon sana sivrisinekten daha çok zarar verir

Sen yanlış biliosun O program Sivrisinekleri radyasyon yayarak degil kulaklarımızın algılayamacayağı bi frekansta ve sinekleri rahatsız edecek ses sinyalleri yollayarak uzaklaştırıyor.

Aynen!...

Radyasyon dersen evdeki mikrodalga fırın, WiFi modem, özellikle tüplü TV vs. herbiri kendi çapında radyasyon kaynağı!...

Aliass,

Sadece cep telefonu değil başka konulardaki bilgilerini de güncellemen gerekiyor? Ama şimdi bunları bu topikte sormaya başlarsan millet kaçabilir en iyisi gereksiz mesajlar topiğine uğramanı tavsiye ederim!...

• quote:

Orjinalden alıntı: PMD

quote:

Orjinalden alıntı: __koleksiyoncu__

Bu yöntemi uygulayabilmek için ROMPatcher konusunu uygulamak ve sistem dosyalarına erişimi açmanız gerekmektedir.

arkadaşlar bunu yazdığında nasıl yapcamızı anlatan bi link yazarsanız sevinirim cahillik işte

çok şey istiyom ama yapamadığımdan

hellocarbide yöntemi daha kolay onu yap

link verirmisin
  • @__koleksiyoncu__

quote:

Orjinalden alıntı: mert-469

Ne işe yarar bu hack?
    Bu yöntem ile Symbian os 9.2 işletim sisteminin yapmamızı engellediği bazı şeyleri yapabileceğiz. Mesela quickoffice'i bedava full yapabiliriz ya da imzasız uygulamaları imzasız halleriyle yükleyebiliriz.

alttaki linkteki 2 dosyayı indirin:
    http://fca00000.googlepages.com/HelloCarbide.sisx
    http://www.speedyshare.com/983888690.html

İlk olarak hellocarbide adlı programı telefon hafızasına yükleyin.Sonra capson/capsoff adlı klasördeki 3 dosyayı hafıza kartına atın(yüklemeyin,sadece kopyalayın).Dilediğiniz file browser programını(fexplore,xplore,activefile vb) açın ve arkda açık bırakarak menüye girip hellocarbide'i çalıştırın.Options->menu1->yes dedikten sonra file browser programınıza dönün ve "CProfDriver_SISX.ldd" adlı dosyayı(biraz önce koyduğunuz yerden) C:\sys\bin konumuna kopyalayın.Telefonu kapatıp açın.Capson ve capsoff programlarını yükleyin. İşlem tamamdır. Menüden capsoffu çalıştırdığınız an hack aktif, capsonu çalıştırdığınız an hack deaktif olacaktır.

Buyrun yeni ve en kolay metodumuz Mr.x ve Fca0000'a teşekkürler

ayrıca
    http://forum.donanimhaber.com/m_15585320/mpage_513/key_/tm.htm#24874186

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k.a.a.n. -- 18 Temmuz 2008; 19:35:35 >

• 
Sayfa: önceki 15361537153815391540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.